icon

Máte skúsenosti s čerpaním dotácií a grantov?

maxxim
Dnes o 15:45

Dobrý deň,
Je tu niekto kto má skúsenosti z čerpaním dotácií a pod? Kto má skúsenosť, prípadne pritom pracuje...Akákolvek informácia bude prinosná.
Ďakujem

anonym_855774
Dnes o 15:55

Skús sa spýtať konkrétnu otázku a o aký grant chceš žiadať? Lebo nejaké skúsenosti mám, ale neviem čo chceš počuť, ťažko začať s akoukoľvek informáciou.

anonym_a83726
Dnes o 16:06

Ano, mam, ale ty sa pytas dost zosiroka.

anonym_124b3c
Dnes o 16:18

My teraz riešime žiadosť o nenávratný fin. príspevok, no akokoľvek sa považujem za zdatného človeka, sama by som to dokopy nedala a musela som zaplatiť firmu, ktorá túto žiadosť dala s mojou súčinnosťou dokopy. Žiadame o 100 tis. € v podobe príspevku na strojné vybavenie, príprava žiadosti stála zatiaľ 2000€.

maxxim
autor
Dnes o 16:58
@anonym_124b3c

My teraz riešime žiadosť o nenávratný fin. príspevok, no akokoľvek sa považujem za zdatného človeka, sama by som to dokopy nedala a musela som zaplatiť firmu, ktorá túto žiadosť dala s mojou súčinnosťou dokopy. Žiadame o 100 tis. € v podobe príspevku na strojné vybavenie, príprava žiadosti stála zatiaľ 2000€.

@anonym_124b3c môžeš mi prosím ťa poslať súkromnú správu?

maxxim
autor
Dnes o 17:05
@anonym_855774

Skús sa spýtať konkrétnu otázku a o aký grant chceš žiadať? Lebo nejaké skúsenosti mám, ale neviem čo chceš počuť, ťažko začať s akoukoľvek informáciou.

@anonym_855774 viem si predstaviť čo to vsetko obnáša, avšak , vlastním spoločnosť, ktorá skokovo napreduje a je to spojené aj s vlastným vývojom...a ten je drahý no podstatný...
Že keď je vo firme aj vývoj tak sa dajú tím aj znižovať určité dane, ...no predovsetkým robíme v takom odvetí , kde je velký dopyt po naších službách. Len ten samý dopyt prerastá možnosti výroby a nastavení, ktoré máme k dispozícií.
A niečo čo by sa dalo vybaviť by nám velmi pomôhlo....

maxxim
autor
Dnes o 17:33
@anonym_124b3c

@anonym_124b3c a samozrejme že tento spôsob budem musieť riešit aj ja. Za prvé nemám čas, za druhé / poznatky .
Takže ak bude treba zaplatiť, budem to považovať za bežný postup.