icon

Maximálna dávka v nezamestnanosti po rodičovskej dovolenke

leeshka
3. júl 2024

Ahojte,
Vie mi niekto tu z Vas prosim potvrdit, ze dobre uvazujem pre ziskanie maximalnej davkyv nezamestnanosti?
Som 10rokov zamestnana na TPP a aktualne na rodicovskej dovolenke, ktora mi konci 10.8, co je sobota
Po RD sa neplanujem vratit do sucasneho zamestnania a chcem sa prihlasit na urad prace
Pre ziskanie maximalnej podpory bude postavujuce, ked zamestnavatelovi oznamim predcasne ukoncenie RD k stvrtku 8.8 a v piatok 9.8 si vezmem 1den dovolenky a tym dnom aj ukoncim TPP? Ostane mi este 22dni dovolenky, ktora mi bude preplatena
Nasledne ak v pondelok zajdem na urad prace a zaevidujem sa, tak podpora sa mi vypocita z toho jedneho dna dovolenky pocas trvania TPP plus preplatenej dovolenky?
A evidovana budem od soboty 10.8 alebo az od toho pondelka kedy pridem? Ci za vikend si musim doplatit zdravotku

Dakujem

Strana
z4
luliu
3. okt 2025
@zuzanka012

Ahojte vie mi prosom niekto poradit
8.2 ma syn 3 roky a planujem su vybrat den dovolenky ostatne preplatit aby som dostala co najvyssiu mozni podporu aka je pre mna mozna
Ale mala som minimalku na paske
Viete mi poradit ci je to mozne??
Dakujem

@zuzanka012 je to možné, ak všetko spravíš spravne

zuzanka012
4. okt 2025
@luliu

@luliu co to znamena ak smiem vediet
Kludne aj ss
Dakujem

leeshka
autor
6. okt 2025
@desgaire

@leeshka dakujem za odpoved 🙂 tak teda ti "dovolili" vybrat si celych 6 mesiacov podpory? neposlalu ta do roboty?

@desgaire normalne som chodila na karierne dni, pisala na pozicie, ktore mi odporucali a donasala papiere zamietajuce co mi posielali
Snazili sa mi najst robotu to je jasne, ale slo to tazko, a v podstate az ked som zatajila ze mam deti a som po materskej, az vtedy som si pracu nasla 🤌

zuzanka012
9. okt 2025
@luliu

@luliu mozem vam napisat sukr.spravu prosim vas?

Strana
z4