Mesačné náklady na dieťa vo veku 1 až 3 roky
ahojte,kolko vas vyjdu mesacne naklady na dietatko vo veku 1-3 roky?
reku,že či na to mam 🙂
@labakam ahoj. Dieta stoji tolko kolko maju rodicia penazi. Zije obycajne standart svojich rodicov... A tak by to malo byt aj v pripade rozvodu. Ak muz ma nadstandartny prijem tak aj vyzivne je take, je jedno ze vies dieta ked uz nie je na plienkach a um vychovat zo 100 euro dajme tomu... Pokial ty zarabas 10000 euro mesacne tak vyzivne nebude 100 euro...
Inak mi akurat svagrina hovorila ze keby ju moj brat nechal tak by tvrdo isla po striedavej... A mala aj pravdu. Lebo zena s 2-3 mi detmi je casovo odpisana mnohokrat vo financnej tiesni... Chlap si deti zoberie ked sa mu chce a este sa hra na velkoryseho frajera nakupi darceky a neviemco... Ved on nemusi vychovavat etc....
Zial vela zien nevnima svojich muzov ako otcov ale tiez len ako finanny doplnok domacnosti. Neocakavaju realnu zodpovednost a myslia si ze len onk su to najlepsie pre deti... Akoby ti chlapi fakt nemali pravo na svoje deti...
@labakam pravdupovediac, ked si spocitam prasok, vodu energiu na pranie........a cas, ktory potom stravim zehlenim a zasa energia za to zehlenie.........tak tiez radsej jednorazovky...........zabalim, vyhodim a klud..........a mam tak dvehodiny navyse na venovanie sa inym mne milsim cinnostiam🙂)...viem, ze nemusim tymto nazorom ulahodit vsetkym rodicom, pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine..........mne konkretne vsak jednorazovky vyhovovali maximalne🙂
@labakam tak ono zalezi od toho ci ti ide o dobro dietata... Ak ano tak sa dohodnes. Myslim ze milujuci otecsa nebude chciet cez dieta pomstit manzelke... A naopak... Milujuca dospela zena nebude dieta zatahovat do svojho konfliktu s muzom.
Apropo vyzivne... Akzena vychovava a je na md ci nezamestnana a muz ma dobry prijem tak aj zena ma pravo na vyzivne od svojho ex....
@labakam no ved to je OK, ale ked to vytiahnes z pracky, ponatahujes a povystieras a potom zavesis, nebudes to mat pokrcene tak, ze by si to musel zehlit🙂) btw, ja sa staram uz 20 rokov sama o seba, tak viem, ako prat a podobne🙂
ale s tym odstredovanim mas samozrejme pravdu..................ja periem standardne na najvyssich otackach, nech mam pradlo co najskor suche🙂
cca si myslim ze masacne sa zmestime do tych 150 ....
@miskax2 tak teraz som to pochopila, niekedy mám pocit že 50centov na raňajky pre dieťa je niekedy málo a podobne. čiže tie náklady sú nevypočitateľné...
@labakam milujem takych ludi co si myslia ze svet je gombicka ze matka na materskej si doma sunky vala ze take male dieta to nic nestoji nanho nejdu peniaze sak to len spi... odlozom do suflika a idem za bavit nie? a este ked zacnu vykrikovat ze matka mina na seba anie na dieta!!!! tak to milujem !!! o vychove a starpostlivosti vedia asi tolko ako o stiepeni atomu ale idu tu poucovat a presviedcat..... ten moj si tiez mysli ze da 100 evry a je ten najsamlepsi otecko na svete sa mu na tu stoevrovku mozem z vysoka.....lebo ta stoevrovka mi dieta neoblecie nenavari mu necita mu rozpravky nepojde s nim na prechadzku nepotulka ho nevychova......takze asi tak
dopriala y som ti byt s dietatom 24h denne 7 dni v tyzdni aby si vedel co to je ked ti mimco place priam reve tri hodiny v kuse a ty nevies so snim ked sa ti v noci zobudi a je postare az na chrbte ked ho jednou rukou kolises a druhou miesas polievku ked nemas cas ani na vlastne sranie ked si lihas o polnoci konecne spat lebo si este upratoval a vlasne ani nevies ci si veceral a prave vtedy sa ti babo zasa zobudi.....ze ho budes chodit kocikovat aj ked mrzne alebo leje ako z krhly len aby si pospalo......chod do obchodu a pozri sa co kolko stoji pretoze co este vcera stalo 20centov dnes stoji 22 a zajtra uz bude stat 25.......a dam ti este jednu radu ked bude dieta vacsie bude mu uplne fuk ci ty platis 100 alebo 1000 pokial sa mu nebudes venovat davat mu lasku pozornost priazen a cas......ak ma byt dieta len polozkou na bankovom vypise tak je to smutne.......

@labakam bude, bude.a mozno aj slnko vylezie🙂