Mesačné výdavky na cigarety
Ahojte,
zaujímalo by ma, koľko mesačne miniete na cigarety? Ja som si to nedávno zrátala a skoro som odpadla – keď sa to spočíta za celý mesiac, vyjde z toho fakt veľká suma.
Fajčíte vy alebo vaši partneri? Koľko to u vás robí mesačne? A rozmýšľali ste niekedy, že by ste za tie peniaze mali niečo úplne iné – napríklad dovolenku, veci pre deti, alebo si ich jednoducho odložili bokom?
Som zvedavá na vaše skúsenosti.
@anonym_autor co nechapem je fakt,ze kde nato slovaci beru.Dat za cigy aj 400e mesacne ked tu podaktori zarobia ledva 800e.Alebo nie sme tak chudobni?
@anonym_1d944d moji rodičia to tak urobili. Išli 1x na dovolenku len oni dvaja z peňazí, ktoré ušetrili. Každý deň si odložili 10e ktoré by inam minuli za cigarety. A išli na krásnu dovolenku v januári. Ono sa to nezdá, e tých 3000k človek pre fajčí a to je fakt cena za peknú dovolenku.
@lucia13022023 no veď práve, preto sa čudujem aké sumy dokáže človek ušetriť a mne sa do kelu nepodarí ušetriť ani polku z toho, nie že by som sa nejak veľmi snažila 😂😂😂
@anonym_autor tak vyfajčí manželovi a ušetríte.
@anonym_autor dúfam že cigarety pôjdu o 100% hore a aj alkohol
@anonym_autor na cigarety miniem presne 0€ mesačne. Roky som investoval peniaze ktore by išli "do kanala". Minuly tyzden som si kupil nove auto, za ušetreny (a investovany) cash , hotove..
@anonym_autor keď som ešte fajčil s priateľkou sme mesačne minulý na heetsky 300€.
Prešiel som na Velo, ona ostala na heetskach a vychádza nás to teraz okolo 200€

zase tema od chat gpt 🙄