icon

Meškajúca platba: Ako dlho trvá prevod medzi SLSP a Tatra bankou?

26. sep 2024

Baby stalo sa vám niekedy že ste poslali peniaze zo SLSP do tatrabanky a neprišli? Boli poslane dnes na obed a ešte stále niesu pripísané na účte tatrabanky, pritom tieto banky majú zrýchlené platby. Môže sa stať že prídu až na druhý deň, alebo co?

Strana
z2
maranco
26. sep 2024
hugigugin
26. sep 2024

Tento papier je ok. Toto je trvaly prikaz, tento papier ti vylezie až keď si uhradila a potvrdila prevod skôr sa k nemu nedostaneš. Dole píše, že bola platba zúčtovana,a tebe môže prísť ešte dnes alebo až zajtra.

autor
26. sep 2024

@hugigugin aha tak teda asi zajtra.. ja som nevedela, lebo bežne posielame platby SLSP a tatra a vždy do sekundy všetko prebehne

pupava36
26. sep 2024

-Este je mozne, ze si sa pomylila v cisle uctu ked nebola pripisana platba
-alebo neodisli peniaze koli nedostatku financii na ucte
Mne s tatra banky na sporitelnu pridu peniaze este v den po odoslani z tatra banky, jedine z CSOB mi platba pride az na druhy den

autor
27. sep 2024

@pupava36 číslo účtu bolo správne a platbu normálne strhlo

moonlight1210
27. sep 2024

Ak by to zo slsp bolo poslane okamzitou platbou, bolo by tam napisane Okamzita platba. Popis platby z obrazka je popis pre beznu transakciu.
Pride ti to az dnes.

V slsp naozaj cez IB nedava automaticky okamzitu platbu. Musi sa to zakliknut pred odoslanim.
Appka slsp naopak ju automaticky dava. Ak ju clovek nechce, musi to z daneho prikazu najprv zrusit.

autor
27. sep 2024

@moonlight1210 aha ďakujem

maranco
27. sep 2024

Prišla dnes?

autor
27. sep 2024

@maranco áno

smatko3
27. sep 2024

Mne sa stalo, že mi Slovenská pošta poslala peniaze za reklamáciu pred mesiacom a ešte včera neboli u mňa na účte v SLSP. Po telefonáte na postu mi oznámili že chyba je v SLSP a peniaze prídu až budúci týždeň. Takže radšej odporúčam ich kontaktovať čím skôr.

nelka93
27. sep 2024

@smatko3 peniaze jej prišli, takže načo ich ma kontaktovať? Poslala ich ako bežnú platbu tak prišli do 24 hodin

pupava36
27. sep 2024

Tak potom peniaze dotycnej urcite prisli ale zatajila to a chce od vas dalsie.

smatko3
28. sep 2024

@nelka93 ok, ušla mi ta informácia, že jej už prišli, takže nikoho kontaktovať samozrejme nemusí

daniela1911
28. sep 2024

V IB SLSP aj VÚB (tatru nemám) musíte zakliknúť možnosť okamžitej platby. Pri platbe cez mobilnú appku, je to automaticky zapnuté na okamžitú platbu.

Strana
z2