icon

Metlife - skúsenosti

kejtyke
1. dec 2017

Dobrý deň, je tu niekto kto má nejaké skúsenosti pri životnej poistke v poisťovni Metlife? Ďakujem za príspevky.

Strana
z2
moma80
16. júl 2020

@kejtyke mali sme zlú skúsenosť, zrušili sme moju aj manželovu životnú poistku

adebi
11. jan 2021

@moma80 tiež som dnes poslala zrušenie na oboch, hrozna poisťovňa, vždy si nájdu na zamietnutie

moma80
11. jan 2021

@adebi tak uvidíte v akom mínuse ostanete, keď to prerátate

adebi
13. jan 2021

@moma80 nechápem v akom mínuse??? v mínuse som za tých 15 rokov, no ďalšich 15 rokov si ich radšej budem pchať do ponožky , otrasný prístup poisťovne

zarrinka
13. jan 2021

@adebi ak máš sporenie spojené s investovaním poisťovňa si uplatňuje pri zrušení zmluvy podľa dĺžky trvania poistenia odkupny poplatok alebo nejako tak ... Už si to presne nepamätám. Čiže z investície, ktorá sa má poistencovi po určitej dobe vrátiť aj s plusovým úrok je zrazu veľká nula...

moma80
13. jan 2021

@adebi nepočítajte s tým, že sa Vám vrátia peniaze, ktoré Ste tam dali....

kejtyke
autor
14. jan 2021

@moma80 môžem sa spýtať na skúsenosť?

adebi
14. jan 2021

@moma80 veď to, cca len polovicu , takže preto 15 rokov si dám radšej do ponožky

moma80
14. jan 2021

@kejtyke manžel bol po operácii kolena a nechceli mu vyplatiť poistnú udalosť, stále od nás žiadali nejaké dokumenty a mal iba CD z MR a 1 papier od lekára, nechceli to uznať. Bol na jednodňovej chirurgii. Nakoniec mu zaplatili okolo 70€, a mesačne platil 33€ približne 15 r. Keď sme zrušili poistku, tak dostal 1200€. Nikdy viac!

adebi
14. jan 2021

@moma80 a hlavne tie papierová ký natahovacky prefocovanie dokumentov a co ja viem čo, len naťahovať človeka, nikomu neodporúčam túto poisťovňu

ajulka2
26. apr 2021

Dobrý deň potrebovala by som poradiť. V roku 2013 som založila deťom metlife garantovaný produkt, kde im mesačne posielam 40,00. Je to garantovaný program pri úroku 2,5%. Teraz som sa dozvedela, že časť ide na sporenie s časť banka investuje/teda ak som to dobre pochopila/. Keď som si to prerátala tak už teraz som v strate 400 euro na jednej zmluve. Je mi ľúto prísť o tie peniaze, ale myslíte si, že sa to nejako upraví a pôjde to hore? Mám to zrušiť? Ďakujem moc za pomoc

martin_horvath
26. apr 2021

@ajulka2 Záleží od niekoľkých doplňujúcich informácií. Či sa jedná o produkt MetLife Garant alebo Kamarát, či je celých 40 Eur do fondu, alebo sú v tom aj nejaké pripoistenia a na koľko rokov bola tá zmluva uzatvorená (15, 20,...)
Čo sa týka garanovaného fondu, tam je garantovaných 2,5% p.a. bez ohľadu na to, čo s tými prostriedkami poisťovňa robí.

iceman777
20. jan 2022

Ako dlho trva metlife vyplatenie poistnej udalosti

frapper
18. mar 2022

@iceman777 zvyčajne majú lehotu poistovne na vyplatenie 14dni,ak je PU ukončená,niektoré aj skôr.

dankaklimek
11. feb 2023

Aké poistenie sa oplatí to neviem, ale určite viem, že nie v Metlife. V rodine sme mali nárok na vyplatenie poistnej udalosti, ale namiesto toho,
nám len niekoľko krát zamietli žiadosť. Sú to len zbytočne vyhodené peniaze.

Strana
z2