Míňam na seba veľa?
Manžel mi v poslednom čase dáva najavo, že akosi veľa na seba míňam. Ja si to vôbec nemyslím.
Pre predstavu : raz za mesiac idem na obočie, úprava a farbenie hennou cca 20€, dva krát za mesiac idem na shellac manikúru cca 2x20€ = 40€. Mne rastú nechty strašne rýchlo, preto musím dva krát za mesiac.
Nepočítam kozmetiku, keď potrebujem kúpiť pleťovú vodu, krémy...ale to nie je každý mesiac, ale keď mi dôjdu zásoby. Platím si členstvo na cvičenie online cca 10€ mesačne. Oblečenie nejak moc nekupujem, ani elektroniku, nepotrebujem stále nové a nové handry, topánky..
Zdá sa Vám to veľa?
Silno pochybujem, že ty minieš viac ako keď sa zrátajú jeho cigarety a alkohol 🙊
To je len dobre
nie nemíňaš veľa...kurnik chlapi by chceli mať pri sebe dokonalo upravené ženy ale zvládnite to sami a za pomoci asi max vody...zrátaj mu tie cigarety a pokiaľ nevyfajčí jednu denne o com pochybujem tak si stále tá čo míňa menej...lebo cigarety sú fest drahé...
@domca1408 On si kupuje tabak, ale aj tak 😂 Inak súhlasím, buďte upravené a sexy ale bez míňania peňazí.
Že nechty mi nalakuje aj on, no skoro ma omylo 😂
takze ty minas vela na svoje okraslenie, zdravie, ale on mina ovela viac na poskodzovanie svojho zdravia. by som ho vysmiala.
Keď pracuješ, zarábaš a prispievaš zodpovedajúcu čiastkou do rodinného rozpočtu, pána manžela je prd do toho, na čo míňaš svoje vlastné peniaze. Či on si pre seba nič nekupuje? Všetko konzultuje s tebou? Silne pochybujem.
Ja míňam na seba ďaleko viac a to som doma a deťmi, ale aj pracujem a zarobím si na to..Manžel mi nič nevyčíta a keby náhodou v budúcnosti chcel, aj tak by s tým nič nenarobil, pocitam, že rokmi budem na seba míňať ešte viac 🤭Ale ja som finančne nezávislá osoba, aj keď máme deti a sme manželia..
Kedze chodis do prace a normalne si na tie veci zarobis minas MALO.Minaj viac😜
Neviem kolko mas rokov ale urcite by bola vhodna aj kozmeticka, pedikura tiez sem tam.
Snad nejdete vsetko tisnut kdesi alebo prejest.
Chodis do prace a nezijeme preto aby sme pracovali ale pracujeme preto aby sme zili😁
Tak vo vseobecnosti chlapi az tak tymto veciam nerozumeju. Zas nemusis mu vraviet ze si niekde bola. Osobne si to moj muz nejako ani nevsimne ak mu to je poviem. Je pravda ale ze na cenu sa nikdy nepyta.
Podla mna to je vela, ale zas pre ja povazujem za zbytocne nosit umele nechty, ked mam pekne svoje. Mam skoro 34 r a umele som nemala este ani raz. Kadernicka ma raz rocne stoji 10€. Pouzivam beznu pletovu kozmeriku, takze ziadne drahoty, okrem riasenky a ruzu sa nelicim a doma mam este dva laky na nechty, ktore aj tak nepouzivam. Zarabame s muzom nadstandardne, ja robim aj popri MD a este aj doucujem cudzi jazyk, cize dovolit by som si mohla.
No neviem mne sa nezda, ze mu ide o peniaze, skorej o to, ze dakde chodis 3x do mesiaca
Z mojich vlastnych skusenosti, chlapovi vtedy zacne vadit ze zena na seba mina (aj ked nato maju), ked ho ako tak prestava zaujimat a mysli si ze znytocne vyhodene peniaze na zbytocnu osobu... pre neho.. To ,, zbytocnu,, nebolo myslene doslova. Ale to moja skusenost len.... a za dalsie, vela to nieje urcite. Ja sice na nic z toho neminam ale zas kazdy treti mesiac chodim na botox a raz do roka na dopichnute pier. Tak sa to aj cenovo vyrovna asi. A kazda zena chodi tam, kam potrebuje.
Nieje to vela
Mne sa to nezdá veľa. Možno žiarli, že komu sa chceš páčiť, ktovie 😀
Nebol taký vždy? A v iných veciach nie je žgrloš? Že v obchode pozerá doslova na každý cent a tak?
Ahoj, zarabas - mozes si kupit co chces. Moj muz - vasnivy tenista, vasnivy rybar - stoji to nemale peniaze, ale ani raz by som mu nekafrala do toho, ze vela mina. Rovnako, ani on sa nestara, co si kupujem a kolko to stoji.Este mi aj povie, ci sa mi to hodi - velmi milo a ochotne.
Byt Tebou, tvojho muza schlad. On si nic nekupuje? Nema hobby na ktore mina?
Ty ho spacifikuj, nech si to k Tebe nedovoluje. Samozrejme, ked nemate obmedzeny rozpocet. Ked Vam nic nechyba, nemaye na krku dlhy, tak preco by si si nekupila , ved zijes len raz.
Ved si pekna aj pre neho nie?zsa o seba staras,vzdy sa opytaj ci sa mu to paci .. a ze ked na to máte..
A co podla neho by si mala za tie peniaze kupit aby to jemu vyhovovalo? Asi by ho trebalo stopnút v zaciatkoch takehoto manipulovania. Si svojprávna, nikomu snad neublizujes tym ze si das spravit nechty a kupis kozmetiku (predpokladam ze v norme, nie v stovkách eur...)
ja na také procedúry nechodím, ale ak by som aj chodila, manželovi by to vôbec nevadilo - máme svoje vlastné účty a spoločný účet, kde posielame každý mesiac obaja rovnakú sumu na spoločné výdavky - inkaso, strava, benzín, dovolenku, atď.... čo mi ostáva na mojom účte, to je moje a míňam ako chcem - či si kúpim nové topánky, či odložím na sporenie. Neexistuje, aby riešil, koľko som platila u kaderníčky. Rovnako tak ja neriešim jeho osobné výdavky. O rodinu a domácnosť máme postarané, zvyšok je na našom vlastnom uvážení.
To vážne sa mu toto zdá veľa? 😹 môže byť rád že sa o seba staráš. Ono to niekedy možno treba zaobaliť inými vecami (čo si kúpila deťom a tak). Mne sa manžel vôbec nemieša do financií (našťastie) ale tiež občas pre svoj dobrý pocit kamuflujem plno vecí. Nemusí vedieť.
@autorka A od kedy jeho výčitky začali?
Chlapovi nikdy nehovor pravdu.Za co si zaplatila.kolko co stalo.lebo oni to nikdy nepochopia....
Teraz sa prosím neuraz ale pýtala som sa toho môjho že čo si on o Tom myslí a vraj to je také chlapské - načo to robíš aj tak ti to nepomôže :D podľa mňa je to žiarlivosť , ty sa staráš a on nie a začína sa báť čo ak náhodou sa niekto za tebou otočí a on príde o svoje postavenie
Neminas. A to len teraz mu zacalo vadit? Moj sa sem tam opyta co kolko stalo ale neriesi, ak nieco stalo viac uberem 😀 nvm preco ho to tak zaujima ked vela neminas, zarabas a nezijete na doraz.
Autorka, rada skusenej zeny po 40tke: NIKDY muzovi nehovor kolko co stalo a co si si kupila a na akych skraslovaniach si bola.
Teraz sa tu ozvu niektore ze preco mat tajnosti bla bla. Tiez som si to hovorila ked som bola mladsia. Ale odkedy muz netusi o mojich vydavkoch na oblecenie a skraslovanie, lepsie sa nam zije 😂
Minas na seba príliš malo!
@marcellka32 ako si farbis obocko? Akou farbou? Kde kupim? Je to ťažké? Treba dáky grif? Chcem to skúsiť aj ja. Napíš prosím do správy;)
Pises cigarety, nech si teda rychlo zrata kolko on minie na cigarety a pivo a budes prekvapena aka je to suma..oprotu tebe je to majland lebo ty minas uplne smiesnu sumu./

Keďže nekupuje oblečenie, ale len sa normálne staráš o seba, nechty to je dôležité, keď chceš byť upravená, tak podľa mňa to nie je vela a cvičiť je dôležité