Môžem podať daňové priznanie hocikde?
Som z bratislavy ruzinov a podat chcem na Radlinskom v meste. Je mozne? Ci len v Ruzinove? Vdaka za odpovede 🙂
No som sa tu rozpisala a zmizla mi cela sprava, takze este raz:
Mozes to podat kde chces, aj do Kosic... spravcovia dane su povinni danove postupit tam kam patri, pokial nepatri im 🙂
Ak ides osobne a mas to blizsie na Radlinskeho podaj tam a nechaj si orazit prevzatie. Ak chces postou, tak napis na obalku kludne aj ruzinov, aj tak to pojde do petrzalky, lebo posta na DU v BA je presmerovana do petrzalky a odtial si to rozposielaju tam kam to patri....
Pri ochote tetusiek na podatelni ta pošlú tam kam patríš, ale veď skús 🙂
http://www.danovepriznanie.sk/index.php?id=82
toto som našla na nete.....takže súhlasím s kaja01
Daňové priznanie je možné podať na hociktorom kontaktnom mieste. Ochotu alebo neochotu tetušiek na podateľni neriešte, jednoducho podajte . Pojednáva o tom zákon 563/2009 o správnom poriadku , § 27 - lehoty .
Lehota je zachovaná, ak je v posledný deň lehoty vykonaný úkon u správcu dane alebo podanie odovzdané na poštovú prepravu alebo prijaté elektronickými prostriedkami a urobené v súlade s § 13 ods. 5 na adresu elektronickej podateľne, ktorú prevádzkuje finančné riaditeľstvo, alebo na adresu elektronickej podateľne správcu dane, ktorým je obec. Ak nemožno doručiť podanie do elektronickej podateľne z dôvodov na strane správcu dane, lehota sa považuje za zachovanú, ak je podanie doručené najbližší nasledujúci pracovný deň po odstránení prekážok na strane správcu dane. Rovnako je lehota zachovaná, ak najneskôr v piaty pracovný deň je podanie urobené podľa § 13 ods. 6.
Vzhľadom k tomu že zákon nešpecifikuje u miestne príslušného správcu dane, má sa za to , že t môže byť hociktorí správca dane.
@orsulka z takýchto stránok ani nečerpaj 🙂 ,
Kamoska robi na danovom a hovorila, ze su povinny zobrat vsetky danove, aj tie ktore pod nich nepatria. Oni to potom internou postou poslu tam, kde to patri. 🙂

Musíš podať miestne príslušného daňovému úradu, ak nemôžeš osobne pošli poštou.