Môžem si dať životnú poistku, keď mám exekúcie?
Ahojte. Môžem si dať životnú poistku keď mám exekúcie?
Ani, ale neviem z čoho ju budete platiť keď máte exe 😅 kvalitná poistka nestojí 20€
@janai1 mne asi 8 rokov dozadu prišla na účet exekúcia z dopravného podniku (pokuta z 90-tych rokov keď som ako študentka SŠ išla na čierno), v dobe keby mi prišla exe som mala TPP a príjem cca 3000 čisté, takže napriek exe som nemala problém platiť nič ďalšie. Takže tvoja poznámka bola dosť pomimo a ten vyrehotaný smajlik je úplne nemiestny. Exekúcia sa nie vždy rovná človeku bez príjmov.
@ivkazba tak to nie je vyrehotany smajlík len tak mimochodom
A nepíše aké exekucie ma 😉 niektorí si zakladajú 20€ poistky v bankách a myslia si ako ich to spasí keď sa niečo stane,preto píšem že treba pouvažovať nad tým, či na poistku počas exe vôbec ma 😉
Takže tvoja poznámka bola dosť mimo 😉
@ivkazba synovi sa stalo to iste, presne pokuta este ked chodil na VS a jazda na cierno. Jasne, ze zabudol, ked prisla exekucia davno uz slusne zarabal.
Dobrý deň. Poistku si samozrejme môžete uzavrieť, ale ak sa pýtate, či Vám môže v budúcnosti siahnuť exekútor na peniaze vyplácané z poistky, tak áno. Viac som o tom napísal v jednom staršom článku: www.zivotvistote.sk/clanky/zivotne-poistenie-a-...
Pekný deň.

Áno.