Na akú charitu alebo dobrú vec prispievate?
Ak by ste si to mohli dovoliť, kam by ste finančne prispeli? Alebo kam prispievate? Chorým detičkám? Detské domovy? Domovy dôchodcov? Útulky pre bezdomovcov? Útulky pre zvieratká? Alebo radšej podporujete opravy pamiatok, hradov? Alebo umenie, šport? Kto potrebuje našu pomoc najviac? Ďakujem za odpovede, nemusia písať len tie, čo prispievajú, sú vítané aj teoretické názory. 🙂
@zuzanka.zuzu čo konkrétne som napríklad ja a môj manžel nepochopili, ked podporujeme finančne dieťa z Haiti? bud prosím konkrétna! Vďaka
OZtka pre zvieratá (Kastračný, Aliancia, Na konci sveta)
Napríklad ako som vyššie ja spomínala tak Klub detskej nádeje patrí medzi takéto kde sú naozaj odkázaný buď na granty pre tábory keď sa im podarí získať alebo potom fakt z malých platieb od ľudí, keďže všetko robia bezplatne, synovec cez nich chodil na tábory keďže mal choré srdiečko ten chlapec chodil z nadšením z toho tábora a veľmi nabaleny vseliakymi darčekmi a rodičia keď preňho chodili tak neverili vlastným očiam ako to ty mladý ľudia vedúci majú zorganizované a v prvom rade vo svojom voľnom čase a bez nároku na odmenu, teraz tam dcéra robí dobrovoľníka a tak šťastná z večerných návštev nemocnice kde sa s tými chorými deťmi hrajú alebo tvoria nikdy nebývala a keď chodí na tábory tak ona nemá problém obetovať prácu na 10 dní byť bez príjmu ten čas alebo mať dovolenku, alebo keď si má vybrať či ísť na dovolenku alebo na tábor tak tábor to vyhrá lebo všetko si sami pripravujú a robia to z lásky a tie deti sú tam šťastné a všetko je to pre tie deti bezplatné aj keď samozrejme ubytovanie, výlety, odmeny stoja niečo ale oni to pre deti robia bezplatne keďže každá rodina môže mať aj skrz ich liečbu väčšie výdavky
Kdežto na komerčných táboroch deti dostanú jeden náramok, jedno tričko a nejakú maličkosť a stojí to veľa peňazí a nemajú z toho dokopy nič oproti týmto táborom pre tie choré detičky
@janka_lolo to znie skvele! Dakujem za tip!
@autor odporúčam kľudne pozrieť ich web, prípadne sociálne siete tam je vidieť fotky aj z toho čo robia 🙂
Podporujem jedno dievcatko z Keni, cez viac než šperk, je to transparentné, dievcatko posielam mesacne 22 eur a ma za ne dostojnejsi zivot. Medzi zakladatelov patri pani Mirka, Slovenka od Nitry, dali tam pre deti do kopy skolu, studnu s pitnou vodou a snazia sa detom poskytnut vzdelanie a aspon pokritie zakladnych zivin.

Nie je to sice pravidelna mesacna pomoc ale snazim sa odkladat si aspon co to bokom a k vianociam viem potesit krabickou pre dochodcov a krabickami pre deti cez organizacie a cez rok nahodne podla toho ake mam ja vydavky ci sa mi da darovat tak nahodnemu dietatku z onkologie prispejem ....