icon

Na facebooku som v hre zadala číslo svojej platobnej karty

mimi116
3. okt 2020

Ahojte kto ma prosím skúsenosť s tým že vidíte na fb nejakú hru o peniaze a vyskúšate to ... mne sa to včera stalo a ja sprosta som zadala číslo z bankomatovej karty , CVC číslo meno a priezvisko .... Ja som si to až potom uvedomila čo som spravila.... bojím sa že led t budem mať peniaze tak mi všetko stiahnu... :/ :( samozrejme moje číslo účtu nikto nevie ... :( máte skúsenosť prosim?

Strana
z3
queen_mary
3. okt 2020

Kriste 🤣🤣🤣🤣 ako nam len chyba financna gramotnost na skolach

amelia000
3. okt 2020

@queen_mary ale ved financna gramotnost sa uz na ZS vyucuje

mishka81
3. okt 2020

@mimi116 nehnevaj sa, ale ked som citala tie tvoje blbe otazky stale dookola, tak pre svoje dobro si zrus aj ucet a peniaze nech ti chodia na niekoho kto tomu aj rozumie a ten ti ich bude davat v hotovosti.

liz_lemon
3. okt 2020

@veronikaszabova zial je to velmi caste, ze ludia hocikde vypisu udaje z karty, dokonca aj ked im neznama osoba napise cez chat, tak aj vtedy vsetko prezradia...ja uz sa ani nepozastavujem, aki su ludia blbi

kitycat
3. okt 2020

@veronikaszabova dufam, ze pochopi srandu 😆

suzie26
3. okt 2020

Zruš kartu a skús nabudúce používať rozum a nie dávať citlivé údaje na net

petra199099
3. okt 2020

Ja mam tiež reifeisen banku.. Zlomila sa mi karta išla som do banky dali novu pin kód bude iný a to CV číslo bude iné ale všetko zostáva aj č. Účtu aj internet banking a karta je zadarmo na výmenu

comika
3. okt 2020

@mimi116 Ano peniaze ti pridu, a v banke vyberies. Ucet ti zostane ten isty

lucann
3. okt 2020

Nechapem co tolko tu meliete... mimi116 si mozno len chcela zahrat hru kde trebalo poslat hotovost, tak zadala platobne udaje. Hlavne cely den mate co riesit.

janka54321
3. okt 2020

@lucann lebo si pýtala radu a zjavne má problém s porozumenim

81anina
3. okt 2020

panecku ako moze byt niekto tak blby 😂

vikusjk
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3