icon

Na facebooku som v hre zadala číslo svojej platobnej karty

mimi116
3. okt 2020

Ahojte kto ma prosím skúsenosť s tým že vidíte na fb nejakú hru o peniaze a vyskúšate to ... mne sa to včera stalo a ja sprosta som zadala číslo z bankomatovej karty , CVC číslo meno a priezvisko .... Ja som si to až potom uvedomila čo som spravila.... bojím sa že led t budem mať peniaze tak mi všetko stiahnu... :/ :( samozrejme moje číslo účtu nikto nevie ... :( máte skúsenosť prosim?

janka54321
3. okt 2020

@mondolina ale vidíš, zjavne si nevie poradiť a stráca čas vypisovanim na nete, miesto toho, aby hneď konalA

veronikaszabova
3. okt 2020

To fakt je niekto tak mimo, ze da svoje cislo karty niekomu uplne cudziemu v domnienke, ze vyhra €??? Neverim... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

mariska1989
3. okt 2020

Opýtaj sa uja Google ..nápis akú maš banku a ktomu infolinka a volaj, žiadaj o zablokovanie karty povec že si ju stratila nič viac riešiť nebudú ..a ak píšu všetci jediné čo sa ti zmení je karta to znamená že čo je spojené s kartu a to číslo karty ,platnosť a zo zadu to číslo -nespomeniem si ako sa to volá

bettie
3. okt 2020

@mimi116 zober si tu kartu, otoc ju a precitaj si tam telefonne cislo

mariska1989
3. okt 2020

@bettie nedalo mi to a kukla som ...ani som nevedela že tam je niečo také 😂 viem že na bankomate je ..ale myslím že na tej karte to je zbytočne v prípade straty 🤔😀

dori92
3. okt 2020

@veronikaszabova tak očividne je, dokonca je ešte tak mimo že aj po radách aby volala hneď do banky a blokla kartu tak jedine co rieši je ze je to hanba tam zavolať a povedať co spravila a ze ako jej to za blokujú keď jej majú v pondelok prísť peniaze. Pritom keby zavolala už dávno tak ma po probléme, všetko by jej vysvetlili a mala by pokoj. Lenže keďže je mimo..... Hold smola

trema
Autor odpoveď zmazal
bettie
3. okt 2020

@mariska1989 to nie je v pripade straty, lebo logicky nemas co otocit 😀, ale napr.ja som platila kartou, stiahlo mi tu platbu hned v obchode, a potom nastupujem do auta a pipla SMS-stiahlo mi to 2.x. Vtedy som to cislo vyuzila.

mariska1989
3. okt 2020

@bettie v takom prípade hej ..mne zas chodia sem tam dve sms .našťastie suma je tam rovnaká to hneď kontrolujem 😀 ale aspoň to vďaka tebe viem 😀 že tam je číslo fakt doteraz som si to nevšimla

mimi116
autor
3. okt 2020

@comika už som kartu zablokovala keď mi prídu v pondelok peniaze viem si to pozrieť na internet banking kde sa prihlasujem len pinkodom? A pokdem o banky a mám na počkanie kartu? Lebo ja mám raiffeisan banku a tam robia ma počkanie len neviem či aj pri zablokovaní to tak funguje ...

veronikaszabova
3. okt 2020

@mimi116 pin kod sa zadava pri platbe, ci vybere z bankomatu 🤦‍♀️
Pohyby na ucte si pozries tak ako doteraz - ID cislo a heslo

mimi116
autor
3. okt 2020

@veronikaszabova ja zadavam 4 miestny kód aby som sa prihlásila do bankingu

mimi116
autor
3. okt 2020
veronikaszabova
3. okt 2020

@mimi116 sak sa prihlasis tak isto ako doteraz. To, ze si zrusila kartu, nema nic spolocne s internet bankingom.

mimi116
autor
3. okt 2020

@veronikaszabova ale účet mám normálne aktívny že keď mi tam prídu peniaze tak si ich viem vybrať v banke keďže už karta je zablokovaná ??

mimi116
autor
3. okt 2020

@veronikaszabova a požiadam len o novú karty s tým že číslo účtu mi ostáva rovnaké?

janka54321
3. okt 2020

@mimi116 boze, zena stale si to nezablokovala...uz ako to treba napisat, aby si pochopila alebo si robis srandu???!!!!..no nic v kazdom pripade som skoncila debatu v tejto teme

lucia147852
3. okt 2020

@ljzozv presne toto som sem chcela napísať. Rozum sa mi zastavil pri tomto príspevku a autorkiných komentároch

veronikaszabova
3. okt 2020

@mimi116 paneboze! Kolkokrat ti to tu musi byt napisane, aby si to pochopila??
Uz uplne chapem, preco si bola schopna niekomu dat info z karty 🤦‍♀️

mimi116
autor
3. okt 2020

@veronikaszabova
@janka54321 treba čítať vyššie že karta je zablokovaná ja som sa Pýtala len to ze ci účet mám aktívny a či mi tam prídu normálne peniaze ktoré si vyberiem v banke kedze karta je zablokovaná...

veronikaszabova
3. okt 2020

@mimi116 este raz a naposledy -- KARTA A UCET SU DVE ROZLICNE VECI.
Barskto pouziva ucet na platby cez net a nema kartu. Aj niektore decke ucty su bez karty.

UCET MOZES POUZIVAT AJ BEZ KARTY

0silvia0
3. okt 2020

@mimi116 ano, v pondelok pojdes do banky a vyberies si z neho hotovost ak potrebujes, kedze mas kartu zablokovanu. Ucet si nerusila, internet banking si nerusila, zrusila sa ti len karta k uctu. A nastav si cez ib sms/push overenie platby ak si nemala.

nika82
3. okt 2020

@mimi116 nic si nemusela blokovat stacilo z Fb zmazat tu kartu a hotovo

nika82
3. okt 2020

nastavenia - ads payments - ak tam tu kartu ti ulozilo tak ju daj len ODSTRANIT

naturalka
3. okt 2020

Ty vole...😅

janka54321
3. okt 2020

@mimi116 tak potom aj tebe odporucam citat, co som pisala hned na zaciatku, aby si sa nepytala stale to iste dookola..clovek pomoze a stale dookola ides svoje, ako keby si bola nesvojpravna

kopytko03
3. okt 2020

Dobrá diskusia... obdivujem vás baby že stále vládzete odpovedať to isté dokola

zuzanka.zuzu
3. okt 2020

ja mám 3 účty bez kariet a zase naopak, mám 2 účty s 2 kartami na každom - čo má karta spoločné s účtom?

a otázky či ti funguje účet? hmmm... čo takto sa skúsiť prihlásiť? len tak, zo srandy 🤐

kitycat
3. okt 2020

Je mozne ze je niekto takto finacne negramotny?

Napis mi tvoje prihlasovacie meno a heslo na IB ja ti v pondelok pohyb na ucte skontrolujem. Mozes aj do sukromnej spravy 🤣

veronikaszabova
3. okt 2020

@kitycat joooj, nerob 😂😂😂😂 lebo ti to fakt posle