Na facebooku som v hre zadala číslo svojej platobnej karty
Ahojte kto ma prosím skúsenosť s tým že vidíte na fb nejakú hru o peniaze a vyskúšate to ... mne sa to včera stalo a ja sprosta som zadala číslo z bankomatovej karty , CVC číslo meno a priezvisko .... Ja som si to až potom uvedomila čo som spravila.... bojím sa že led t budem mať peniaze tak mi všetko stiahnu... :/ :( samozrejme moje číslo účtu nikto nevie ... :( máte skúsenosť prosim?
To fakt je niekto tak mimo, ze da svoje cislo karty niekomu uplne cudziemu v domnienke, ze vyhra €??? Neverim... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Opýtaj sa uja Google ..nápis akú maš banku a ktomu infolinka a volaj, žiadaj o zablokovanie karty povec že si ju stratila nič viac riešiť nebudú ..a ak píšu všetci jediné čo sa ti zmení je karta to znamená že čo je spojené s kartu a to číslo karty ,platnosť a zo zadu to číslo -nespomeniem si ako sa to volá
@bettie nedalo mi to a kukla som ...ani som nevedela že tam je niečo také 😂 viem že na bankomate je ..ale myslím že na tej karte to je zbytočne v prípade straty 🤔😀
@veronikaszabova tak očividne je, dokonca je ešte tak mimo že aj po radách aby volala hneď do banky a blokla kartu tak jedine co rieši je ze je to hanba tam zavolať a povedať co spravila a ze ako jej to za blokujú keď jej majú v pondelok prísť peniaze. Pritom keby zavolala už dávno tak ma po probléme, všetko by jej vysvetlili a mala by pokoj. Lenže keďže je mimo..... Hold smola
@mariska1989 to nie je v pripade straty, lebo logicky nemas co otocit 😀, ale napr.ja som platila kartou, stiahlo mi tu platbu hned v obchode, a potom nastupujem do auta a pipla SMS-stiahlo mi to 2.x. Vtedy som to cislo vyuzila.
@bettie v takom prípade hej ..mne zas chodia sem tam dve sms .našťastie suma je tam rovnaká to hneď kontrolujem 😀 ale aspoň to vďaka tebe viem 😀 že tam je číslo fakt doteraz som si to nevšimla
@comika už som kartu zablokovala keď mi prídu v pondelok peniaze viem si to pozrieť na internet banking kde sa prihlasujem len pinkodom? A pokdem o banky a mám na počkanie kartu? Lebo ja mám raiffeisan banku a tam robia ma počkanie len neviem či aj pri zablokovaní to tak funguje ...
@mimi116 pin kod sa zadava pri platbe, ci vybere z bankomatu 🤦♀️
Pohyby na ucte si pozries tak ako doteraz - ID cislo a heslo
@veronikaszabova ja zadavam 4 miestny kód aby som sa prihlásila do bankingu
@mimi116 sak sa prihlasis tak isto ako doteraz. To, ze si zrusila kartu, nema nic spolocne s internet bankingom.
@veronikaszabova ale účet mám normálne aktívny že keď mi tam prídu peniaze tak si ich viem vybrať v banke keďže už karta je zablokovaná ??
@veronikaszabova a požiadam len o novú karty s tým že číslo účtu mi ostáva rovnaké?
@mimi116 boze, zena stale si to nezablokovala...uz ako to treba napisat, aby si pochopila alebo si robis srandu???!!!!..no nic v kazdom pripade som skoncila debatu v tejto teme
@ljzozv presne toto som sem chcela napísať. Rozum sa mi zastavil pri tomto príspevku a autorkiných komentároch
@mimi116 paneboze! Kolkokrat ti to tu musi byt napisane, aby si to pochopila??
Uz uplne chapem, preco si bola schopna niekomu dat info z karty 🤦♀️
@veronikaszabova
@janka54321 treba čítať vyššie že karta je zablokovaná ja som sa Pýtala len to ze ci účet mám aktívny a či mi tam prídu normálne peniaze ktoré si vyberiem v banke kedze karta je zablokovaná...
@mimi116 este raz a naposledy -- KARTA A UCET SU DVE ROZLICNE VECI.
Barskto pouziva ucet na platby cez net a nema kartu. Aj niektore decke ucty su bez karty.
UCET MOZES POUZIVAT AJ BEZ KARTY
nastavenia - ads payments - ak tam tu kartu ti ulozilo tak ju daj len ODSTRANIT
Ty vole...😅
@mimi116 tak potom aj tebe odporucam citat, co som pisala hned na zaciatku, aby si sa nepytala stale to iste dookola..clovek pomoze a stale dookola ides svoje, ako keby si bola nesvojpravna
Dobrá diskusia... obdivujem vás baby že stále vládzete odpovedať to isté dokola
ja mám 3 účty bez kariet a zase naopak, mám 2 účty s 2 kartami na každom - čo má karta spoločné s účtom?
a otázky či ti funguje účet? hmmm... čo takto sa skúsiť prihlásiť? len tak, zo srandy 🤐
Je mozne ze je niekto takto finacne negramotny?
Napis mi tvoje prihlasovacie meno a heslo na IB ja ti v pondelok pohyb na ucte skontrolujem. Mozes aj do sukromnej spravy 🤣
@kitycat joooj, nerob 😂😂😂😂 lebo ti to fakt posle

@mondolina ale vidíš, zjavne si nevie poradiť a stráca čas vypisovanim na nete, miesto toho, aby hneď konalA