icon

Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?

1simona11
28. jan 2026

Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️

ekira1
Včera o 17:24
@1simona11

@domka222 povedal že navýši a dnes mi povedal niečo iné že si môžem hľadať niečo iné dal termín dnes a už hľadám nové bývanie pozerám po inzerátoch

@1simona11 na nový podnájom potrebuješ nájomné vopred, nie? A ešte jemu doplatiť nájom za január.. z čoho to chceš zaplatiť?

anonym_dcfefb
Včera o 17:27
@ekira1

@1simona11 na nový podnájom potrebuješ nájomné vopred, nie? A ešte jemu doplatiť nájom za január.. z čoho to chceš zaplatiť?

@ekira1 no ved uz bude pytat +500eur navyse,a to jej uz ozaj nik neda,este by baby zozrali tych 150eur ale 650,to uz je dost.

1simona11
autor
Včera o 17:33
@anonym_dcfefb

@ekira1 no ved uz bude pytat +500eur navyse,a to jej uz ozaj nik neda,este by baby zozrali tych 150eur ale 650,to uz je dost.

@anonym_dcfefb nie prečo by som mala pýtať si normálna ja som chcela pomoc ale som sa nedočkala a musim hľadať riešenie inde vo sa vidím aký sú ľudia zlý na Tom svete závidia aj to posledné

anonym_150d99
Včera o 17:34
@1simona11

@anonym_dcfefb nie prečo by som mala pýtať si normálna ja som chcela pomoc ale som sa nedočkala a musim hľadať riešenie inde vo sa vidím aký sú ľudia zlý na Tom svete závidia aj to posledné

@1simona11 Co ti uz len zavidime??

anonym_dcfefb
Včera o 17:37
@1simona11

@1simona11 ja ta velmi lutujem,ale velmi

1simona11
autor
Včera o 17:41
@anonym_dcfefb

@1simona11 ja ta velmi lutujem,ale velmi

@anonym_dcfefb 🙁

abbey1
Včera o 18:27
@1simona11

@anonym_dcfefb 🙁

@1simona11 Máte tu nájomnú zmluvu či nie? Odfot nám podmienky ujoncenua
Prepáč, ale skutočne neverím, že ťa za 150 Eur omeškanie o pár dní vyťahuje. Buď klameš, prečo tie peniaze potrebuješ, alebo ste už problémy so splácaním mali.

1simona11
autor
Včera o 18:45
@abbey1

@1simona11 Máte tu nájomnú zmluvu či nie? Odfot nám podmienky ujoncenua
Prepáč, ale skutočne neverím, že ťa za 150 Eur omeškanie o pár dní vyťahuje. Buď klameš, prečo tie peniaze potrebuješ, alebo ste už problémy so splácaním mali.

@abbey1 čítaj

kalifka
Včera o 18:46
@1simona11

@1simona11 normálne si chcela pomoc od cudzích ľudí ?!? To snáď nemyslíš vážne 🤔
Keby zanesieš televízor, nejaké kuchynské spotrebiče do záložne, už si dávno mohla mať 150 eur. Ale toto je ľahšia cesta. Problémy ste museli mať už v minulosti s platením, preto si dal takéto podmienky a chápem ho.

1simona11
autor
Včera o 18:47
@kalifka

@1simona11 normálne si chcela pomoc od cudzích ľudí ?!? To snáď nemyslíš vážne 🤔
Keby zanesieš televízor, nejaké kuchynské spotrebiče do záložne, už si dávno mohla mať 150 eur. Ale toto je ľahšia cesta. Problémy ste museli mať už v minulosti s platením, preto si dal takéto podmienky a chápem ho.

@kalifka nikdy som problém nemala hej ruru donesiem

1simona11
autor
Včera o 18:50
@kalifka

@kalifka a nie nepoznáš ho aký je majiteľ nie je každý ľudský a ja čo pomáham ľuďom bola som aj v Prešove tam som pomáhala veľa keď bytovka vybuchla v Tesku som nakúpila oblečenie mlieko pre mamičku čo skončila v nemocnici z bábätkom a ešte aj peniaze som jej dala. A keď sa to stalo hneď som vyrazila na pomoc nesedela som na zadku lebo rada pomáham

anonym_634776
Včera o 18:54
@1simona11

@kalifka a nie nepoznáš ho aký je majiteľ nie je každý ľudský a ja čo pomáham ľuďom bola som aj v Prešove tam som pomáhala veľa keď bytovka vybuchla v Tesku som nakúpila oblečenie mlieko pre mamičku čo skončila v nemocnici z bábätkom a ešte aj peniaze som jej dala. A keď sa to stalo hneď som vyrazila na pomoc nesedela som na zadku lebo rada pomáham

@1simona11 Pekné od teba, že rada pomáhaš. A že si pomáhala aj keď tá bytovka vybuchla. Ale rozdiel je jeden obrovský - vedela si, že ten výbuch je pravda. Ako máme vedieť my, že aj tvoj príbeh je pravda? Ako si to predstavuješ? Že ti niekto pošle 150€ len tak na "verímvboha"? Alebo ako by si si to ty predstavovala?

anonym_e4c32f
Včera o 18:55
@1simona11

@abbey1 čítaj

@1simona11 Jezisi to je co za za nezmyselny gulas toto?? 🤣

1simona11
autor
Včera o 18:58
@anonym_634776

@1simona11 Pekné od teba, že rada pomáhaš. A že si pomáhala aj keď tá bytovka vybuchla. Ale rozdiel je jeden obrovský - vedela si, že ten výbuch je pravda. Ako máme vedieť my, že aj tvoj príbeh je pravda? Ako si to predstavuješ? Že ti niekto pošle 150€ len tak na "verímvboha"? Alebo ako by si si to ty predstavovala?

@anonym_634776 pošlem moje doklady občianku všetko čo treba a 15 vrátim vtedy mám výplatu a určite sa chcem spojiť z tým človekom a byť v kontakte a hlavne aby som ho aspoň videla cez videohovor aj on mňa ale môže si určiť podmienky ten čo mi pomôže

1simona11
autor
Včera o 19:00
@anonym_e4c32f

@anonym_e4c32f čítaj musela som vymazať tam sa píše aj číslo účtu a meno majiteľa určite nedám celú zmluvu

anonym_e4c32f
Včera o 19:09
@1simona11

@anonym_e4c32f čítaj musela som vymazať tam sa píše aj číslo účtu a meno majiteľa určite nedám celú zmluvu

@1simona11 No to sa neda citat 🤣. Tento nezmysel 🤣. To nejaky mentalnelne postihnuty jedinec pisal tento paskvil, ktory ma byt akoze najomna zmluva vraj? 🤣 A nehovoriac o tom, ze je tam uvedeny depozit, o ktorom si tvrdila, ze ho nemate v zmluve dohodnuty 😅. Neverim ti od zaciatku ani jedine slovo a nechapem, ako niekto moze na nieco take naletiet.. Uz si podala predbezne opatrenie na sud vo veci vyzivneho?? 🤣. Jaj nie, to by nejaky ex, ktory ta o vsetko obral a ty nemas 150e na najom najprv musel existovat. Vsak? 😅

1simona11
autor
Včera o 19:11
@anonym_e4c32f

@1simona11 No to sa neda citat 🤣. Tento nezmysel 🤣. To nejaky mentalnelne postihnuty jedinec pisal tento paskvil, ktory ma byt akoze najomna zmluva vraj? 🤣 A nehovoriac o tom, ze je tam uvedeny depozit, o ktorom si tvrdila, ze ho nemate v zmluve dohodnuty 😅. Neverim ti od zaciatku ani jedine slovo a nechapem, ako niekto moze na nieco take naletiet.. Uz si podala predbezne opatrenie na sud vo veci vyzivneho?? 🤣. Jaj nie, to by nejaky ex, ktory ta o vsetko obral a ty nemas 150e na najom najprv musel existovat. Vsak? 😅

@anonym_e4c32f existuje a never ja mám pravdu a neklamem

anonym_e4c32f
Včera o 19:11
@1simona11

@anonym_e4c32f existuje a never ja mám pravdu a neklamem

@1simona11 Dobre 😅

abbey1
Včera o 19:13
@1simona11

@abbey1 čítaj

@1simona11 Čítam. Píše sa tam o zábezpeke. Písala si, že ste žiadny depozit neplatili. A kde je časť o vysťahovaní v prípade neplatenia?

ekira1
Včera o 19:19
@anonym_e4c32f

@anonym_e4c32f a tie pravopisné chyby 🫣 asi tam majú niečo vo vodnom zdroji, v okolí zakladateľky je to nejako bežné..

parvinka0001
Včera o 19:22
@ekira1

@anonym_e4c32f a tie pravopisné chyby 🫣 asi tam majú niečo vo vodnom zdroji, v okolí zakladateľky je to nejako bežné..

@ekira1 možno si ju sama napísala a akože je v nájme .

Už balia veci či sa ešte modlis ?

anonym_634776
Včera o 19:26
@1simona11

@anonym_634776 pošlem moje doklady občianku všetko čo treba a 15 vrátim vtedy mám výplatu a určite sa chcem spojiť z tým človekom a byť v kontakte a hlavne aby som ho aspoň videla cez videohovor aj on mňa ale môže si určiť podmienky ten čo mi pomôže

@1simona11 Prepáč, ale to, že niekoho vidím cez videohovor neznamená, že mu môžem dôverovať. A odfotený občiansky? Prepáč, ale za pár minút ti vyrobím toľko občianských koľko len chceš. Zmeniť údaje v PDF formáte je to najmenej.... Keby tebe toto niekto povedal ako záruku, verila by si mu a poslala mu €?

1simona11
autor
Včera o 19:36
@anonym_634776

@1simona11 Prepáč, ale to, že niekoho vidím cez videohovor neznamená, že mu môžem dôverovať. A odfotený občiansky? Prepáč, ale za pár minút ti vyrobím toľko občianských koľko len chceš. Zmeniť údaje v PDF formáte je to najmenej.... Keby tebe toto niekto povedal ako záruku, verila by si mu a poslala mu €?

@anonym_634776 áno poslala by som lebo by som sa znim spojila a cez videohovor by som chcela vidieť občianku a potom aby poslal a prekryl číslo občianskeho stačilo by mi údaje a doklad o poslaný by si mala

1simona11
autor
Včera o 19:38
@parvinka0001

@ekira1 možno si ju sama napísala a akože je v nájme .

Už balia veci či sa ešte modlis ?

@parvinka0001 sama určite hej aj za teba sa modlím aby ťa nepostihlo horšie ako mňa dávaj pozor aby si bola zdravá hlavné nikdy nevieš čo ťa môže postihnúť v živote a nepýtala peniaze cez nadácie ti a aby ľudia aj tebe pomohli v živote

1simona11
autor
Včera o 19:40
@ekira1

@ekira1 dokonalá

parvinka0001
Včera o 19:46
@1simona11

@parvinka0001 sama určite hej aj za teba sa modlím aby ťa nepostihlo horšie ako mňa dávaj pozor aby si bola zdravá hlavné nikdy nevieš čo ťa môže postihnúť v živote a nepýtala peniaze cez nadácie ti a aby ľudia aj tebe pomohli v živote

@1simona11 keďže tak" super "ľuďom praješ tak asi vieme o koho ide. Klasika u vás. Miesto písania sa bsl keďže máš už len pár hodín .

parvinka0001
Včera o 19:48
@1simona11

@1simona11 koľko si vyzobrala ????

ekira1
Včera o 20:00
@1simona11

@ekira1 dokonalá

@1simona11 určite nie, ale chyba pomaly v každom druhom slove a štylizácia vety na úrovni druháčika.. a zmluva s chybami, to ktorý právnik takú urobil, žasnem..

anonym_f265f0
Včera o 20:02

Ty si riadna špekulantka 🙈🙈

ekira1
Včera o 20:02
@parvinka0001

@1simona11 koľko si vyzobrala ????

@parvinka0001 nádej zomiera posledná, možno ešte do konca mesiaca niekto pošle..