Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
Ja sa v tom uz tiez stracam. A nechce sa mi to od zaciatku citat. Nerobila na dohodu a rovno v novej praci teraz od januara?
@anonym_150d99 mne stačí, že má v ponožke našetrené na novú nehnuteľnosť a robí tu cirkus skrz 150e
Ja sa v tom uz tiez stracam. A nechce sa mi to od zaciatku citat. Nerobila na dohodu a rovno v novej praci teraz od januara?
@anonym_150d99 nie, robí od 15 rokov, takže hneď po základnej šla asi rovno pracovať ( ak nemyslí brigádu). A pracovala za minimálnu a našetrila si na auto, čo jej závidíme, že my na to nemáme. A za pár mesiacov si zamoživiteľka s maloletým dieťaťom zoberie hypo a kúpi byt, pretože ona myslí na budúcnosť.
@anonym_150d99 ja som to cele čítala, a aj tak som sa stratila 😄
@bielasovicka Nevadi, hlavne je nenaletiet.
@anonym_f0e639 a ako vieš tak všetko
@1simona11 veľmi jednoducho. Učím už niekoľko rokov 🙂 a na tisíc percent nemajú naše kuchárky v čistom 1200, keď ja mám menej......
@1simona11 už je koniec mesiaca, ako si to nakoniec vyriešila?
@ekira1 a sme v kontakte a už končím tuto aj tému som vďačná dohodnúti sme a idem ďalej prajem každému len dobro a aby nesúdil a nehádzal ľudí do jedného mecha aby si ľudia pomáhali a boli k sebe dobrý a neohovarali a keď môžte pomáhajte raz sa vám to vráti ja už mám všetko poriešene našla som si novú kamošku pomohla mi a ďakujem za ňu vidíme sa voláme si. Som vďačná za všetko pekný deň prajem Vám všetkým a hlavne zdravíčka ☺️🙏
@1simona11 si silná žena, zvládneš to
od stredy ti tu radia podať na súd návrh o výživne a dnes nadránom si to konečne podala, síce si to mohla hneď ako odišiel a zobral tvoje peniaze ale aspoň si to konečne sama zvládla
koľko si tam žiadala?
@anonym_b0e381 dala som 350€ uvidíme
@ekira1 a sme v kontakte a už končím tuto aj tému som vďačná dohodnúti sme a idem ďalej prajem každému len dobro a aby nesúdil a nehádzal ľudí do jedného mecha aby si ľudia pomáhali a boli k sebe dobrý a neohovarali a keď môžte pomáhajte raz sa vám to vráti ja už mám všetko poriešene našla som si novú kamošku pomohla mi a ďakujem za ňu vidíme sa voláme si. Som vďačná za všetko pekný deň prajem Vám všetkým a hlavne zdravíčka ☺️🙏
@1simona11 Budes nam velmi chybat 🥹. Pozdravuj novu kamosku ktora ti vola a pise pani rozpravkarka ❤️.
Skoda, ze my to stastie nemame a nevolas a nepises nam. A stacilo iba 150 a mali by sme kamosku 🥹.
@anonym_150d99 vidím že si kus zakomplexovaná žena a podľa všetkého veľmi zla a tvoj život musi byť veľmi nudný len riešiť a ohovárať ľudí a keď máš deti tak ľutujem ich, mať takú matku ako si ti pekný deň a hlavne sa staraj a pozri na seba a nie na druhých
@anonym_150d99 vidím že si kus zakomplexovaná žena a podľa všetkého veľmi zla a tvoj život musi byť veľmi nudný len riešiť a ohovárať ľudí a keď máš deti tak ľutujem ich, mať takú matku ako si ti pekný deň a hlavne sa staraj a pozri na seba a nie na druhých
@1simona11 Ja lutujem tvoje dieta. Nie si schopna sa o dieta postarat. Zobrala si tu 14 stran a vymyslala si klamstva. A hras sa na dobru zenu 😃. Viacere si tu o tebe urobili obraz co si zac. Obycajna rozpravkarka a o nicom matka.
@1simona11 Ja lutujem tvoje dieta. Nie si schopna sa o dieta postarat. Zobrala si tu 14 stran a vymyslala si klamstva. A hras sa na dobru zenu 😃. Viacere si tu o tebe urobili obraz co si zac. Obycajna rozpravkarka a o nicom matka.
@anonym_150d99 ďakujem za kompliment ☺️
Precitala som si to cele a teda tolko klamstiev pokope 🤣 nech mi ale vysvetli niekto jednu vec,ked jej nepomoze rodina,priatelia,znamy,kolegovia,urady,banka,preco by mal pomoct cudzi clovek? To sa ozaj najde aj taky blbec,ktory by to urobil?
Precitala som si to cele a teda tolko klamstiev pokope 🤣 nech mi ale vysvetli niekto jednu vec,ked jej nepomoze rodina,priatelia,znamy,kolegovia,urady,banka,preco by mal pomoct cudzi clovek? To sa ozaj najde aj taky blbec,ktory by to urobil?
@anonym_7048ab Ano, vsak si nasla super kamosku vdaka tomu, ze jej pozicala 😃, a volaju si a pisu kamosky 😃. Ale iba v jej rozpravke.
@anonym_7048ab Ano, vsak si nasla super kamosku vdaka tomu, ze jej pozicala 😃, a volaju si a pisu kamosky 😃. Ale iba v jej rozpravke.
@anonym_150d99 ano zije si vo svojom pribehu, ale pacilo sa mi,ze banka jej nechce pozicat 150€ iba 500€,preto to nezoberie,lebo je lepsie sa vystahovat s malym deckom 🤣 a v praci je iba mesiac v skusobnej dobe,ale uz jej zvysili plat 🤣 tusim to nie je simonka ale chuck norris 🤣
Noze baby priznajte sa,kto je taky dobrak a zlutoval sa nad nou???
@1simona11 ty si si za 1 deň nasla novú kamošku, a ona hneď v ten deň ti dala peniaze? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Panebože toľko klamstva co si už tu vypotila som už dávno nepočula... Ale ide ti to dobre, mala si dobrú výdrž.
@1simona11 ty si si za 1 deň nasla novú kamošku, a ona hneď v ten deň ti dala peniaze? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Panebože toľko klamstva co si už tu vypotila som už dávno nepočula... Ale ide ti to dobre, mala si dobrú výdrž.
@bielasovicka Jej reakcia pripomina skolkara prichyteneho pri klamstve, ktory potom rozprava o neviditelnom kamosovi so superchopnostami, ktory pride na rakete a vsetko sa vyriesi.
Ono nebude nahoda, ked zeny aj muzi rozneho veku z roznych casti SK nasli logicke rozpory v onom pribehu a nic jej neposlali.
A neboj sa ,zo dna na den ta nevystahuje, mas dieta, to nejde tak ľahko. Kamoš uz mesiace nevie dostať rodinu s deťmi z bytu, odpojil aj vodu, elektriku sami neplatili a žijú aj tak, ani do bytu ho nepustia.
@anonym_869336 som laik, ale pri citani diskusie a tvojho prispevku ma mrazi, nepomoze naozaj nic? Napadlo mi hned, ze ked nemaju vodu, elektriku, nvm, ci ani kurenie atd., nemoze ich udat na socialku za zanedbavanie starostlivosti o deti? Potom (najma po fyzickej navsteve socialky, ked by zbadali to prostredie na vlastne oci) by im ich mozno odobrali a dospelych by uz mozno aj s pomocou policie lahsie vystahoval, nie? Musi to byt priserne pre cele okolie tam. 😬😬
Inak do skoly, skolky, chodia tie deti take spinave, smradlave? To je fakt na socialku uz, nie? Kks a co jedia? Si nevaria? Cize len surova strava? Suche rozky? :( ach.
@bielasovicka 😅😅😅 presne ja detto 👌🏻 a to som davala dost pozor 😁
@bielasovicka Jej reakcia pripomina skolkara prichyteneho pri klamstve, ktory potom rozprava o neviditelnom kamosovi so superchopnostami, ktory pride na rakete a vsetko sa vyriesi.
Ono nebude nahoda, ked zeny aj muzi rozneho veku z roznych casti SK nasli logicke rozpory v onom pribehu a nic jej neposlali.
@patrike Kamo, ty neodchadzaj z MK, paradne (vystizne a trefne a este aj pobavia) komenty davas 🤣🤣🤣👌🏻😁
@anonym_634776 pošlem moje doklady občianku všetko čo treba a 15 vrátim vtedy mám výplatu a určite sa chcem spojiť z tým človekom a byť v kontakte a hlavne aby som ho aspoň videla cez videohovor aj on mňa ale môže si určiť podmienky ten čo mi pomôže
@1simona11 ako si dopadla po výplate, vrátila si pôžičku?