Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
@1simona11 Toto bude buď nejaký troll alebo nejaká osoba, čo nás chce touto formou okradnúť o peniaze .... Finančné podvody sa dejú na dennom poriadku, treba byť ostražitý a mať rozum.
Treba ist v noci na brigádu, hocičo pohľadať a ponúknut povedzme na Facebooku, ako žehlenie košieľ. 150€ sa dá rýchlo zarobiť, lepšie ako žobrať od cudzích ľudí
ako dlho bývaš v tomto prenájme? meškala si už niekedy s platbou? ste slušná rodina?
@1simona11 to odišiel včera,že ešte nemáš žiadosť na súde a dnes si zistila,že ti chýba 150€?
@domka222 zo dňa na deň odišiel ani neviem kedy prišla som z práce všetko oblečenie bolo ani som nevedela že je preč volala som ešte z nim zodvihol všetko ok nič nenasvedčovalo tomu že je už preč povedal že po práci má fusku a ostane u kamoša zajtra príde ja že ok prišla som domov pár oblečení bolo mobil nedvíhal a odrazu peniaze všetko fuč prvé 2 dní som riešila mne úplne v tom všetkom strese vyfúklo že to treba platiť nikomu nič zle neprajem len to dobré aj jemu nech je spokojný a šťastný takže tak
Treba ist v noci na brigádu, hocičo pohľadať a ponúknut povedzme na Facebooku, ako žehlenie košieľ. 150€ sa dá rýchlo zarobiť, lepšie ako žobrať od cudzích ľudí
@anonym_c74154 150 je dosť, toľko do zajtra asi nedá na žiadnej brigáde okrem sexu. plus dieťa by kde nechala?
ako dlho bývaš v tomto prenájme? meškala si už niekedy s platbou? ste slušná rodina?
@zuzanka.zuzu nie nikdy z ničím áno slušná a moja vlastnosť že som až veľmi dobrá a rada pomáham ľuďom a či finančné či z potravinami, oblečením a som povedala že to nebudem robiť vďaky som sa nedočkala ale moje svedomie mi to neda rada pomôžem ☺️
@zuzanka.zuzu
@zuzanka.zuzu
@domka222 zo dňa na deň odišiel ani neviem kedy prišla som z práce všetko oblečenie bolo ani som nevedela že je preč volala som ešte z nim zodvihol všetko ok nič nenasvedčovalo tomu že je už preč povedal že po práci má fusku a ostane u kamoša zajtra príde ja že ok prišla som domov pár oblečení bolo mobil nedvíhal a odrazu peniaze všetko fuč prvé 2 dní som riešila mne úplne v tom všetkom strese vyfúklo že to treba platiť nikomu nič zle neprajem len to dobré aj jemu nech je spokojný a šťastný takže tak
@1simona11 spomínaš dobre platenú prácu. Už si tam mesiac,čiže výplatu si už predpokladám mala. A to ti nič neostalo? Ako ideš žiť do ďalšej výplaty?
@anonym_c74154 150 je dosť, toľko do zajtra asi nedá na žiadnej brigáde okrem sexu. plus dieťa by kde nechala?
@zuzanka.zuzu to je proste problem, ale nevedela pred 3 dňami?
Okrem toho, hocijaký prenajímateľ počká 2-3 dni počká. Proste povie, že sorry, uhradím v piatok, ale to už dnes musí mať plán. Prioritne nech hľadá niečo ako to žehlenie, čo môže spraviť aj doma a ak sa nedá, tak aj dieta do nosiča na chrbát a ist niekam poupratovať
@zuzanka.zuzu nie nikdy z ničím áno slušná a moja vlastnosť že som až veľmi dobrá a rada pomáham ľuďom a či finančné či z potravinami, oblečením a som povedala že to nebudem robiť vďaky som sa nedočkala ale moje svedomie mi to neda rada pomôžem ☺️
@zuzanka.zuzu
@zuzanka.zuzu
@1simona11 tak popros o pomoc tých, ktorým si minule pomáhala. Oni ťa poznajú, my ťa tu nepoznáme.
Samé ale, ale, ale, ale.
Ak sa to neda ani tak ani tak, tak co chceš? Aby sme ti my poslali?
Dostala si tu kopec dobrých rád.
Daj sem svoje cislo uctu
@zuzanka.zuzu vidno že ľudia sú zlý a neprajníci prajem Vám všetko dobré a hlavne aby ste sa raz tiež tak neocitli a keď áno viete kde má nájdete rada pomôžem
Tak hľadaj v skupine Bardejov či odkiaľ si isto tá niekto pozná a ti pozicia
Samé ale, ale, ale, ale.
Ak sa to neda ani tak ani tak, tak co chceš? Aby sme ti my poslali?
Dostala si tu kopec dobrých rád.
@laskonkaa1 skúšam všetko možné prajem všetko dobré
@zuzanka.zuzu vidno že ľudia sú zlý a neprajníci prajem Vám všetko dobré a hlavne aby ste sa raz tiež tak neocitli a keď áno viete kde má nájdete rada pomôžem
@1simona11 ľudia niesu zlí ale niesu ani hlupáci . Len sa vyhovoras brat nemá ,vlastne nikoho nemáš . Veď keď si mu zaplatila depozit nech stoho stiahne
@1simona11 ľudia niesu zlí ale niesu ani hlupáci . Len sa vyhovoras brat nemá ,vlastne nikoho nemáš . Veď keď si mu zaplatila depozit nech stoho stiahne
@parvinka0001 su nikdy nikto nevie kto sa môže ocitnúť a ešte v horšej situácii prajem vám Všetko dobré
A už to máme tu. Všetci sú zlí len ty si lietadlo. Všade je plno podvodov, včera večer tu jedna žobrala tiež nájom. Klamala až sa prášilo. A u teba tiež nie je všetko s kostolným poriadkom.
@parvinka0001 kto povedal že som zaplatila depozit a áno brat teraz momentálne nemá keďže prišiel o prácu a nastupuje od pondelka do novej
A už to máme tu. Všetci sú zlí len ty si lietadlo. Všade je plno podvodov, včera večer tu jedna žobrala tiež nájom. Klamala až sa prášilo. A u teba tiež nie je všetko s kostolným poriadkom.
@maca1984 to si myslíš ti a poprosím vykať ja som si nepotikala a kľudne môžme si aj zavolať keď treba aj stretnúť nemám problém
@parvinka0001 su nikdy nikto nevie kto sa môže ocitnúť a ešte v horšej situácii prajem vám Všetko dobré
@1simona11 ste už trápna len sa vyhovaras .stačilo mi vaše prvé jeho rodina sa ti otočila chrbtom ona ti vôbec nieje povinná čo pomáhať ,tvoja by mala ale prvé čo nakydat na jeho rodinu,hrajes tu na city . Verím tomu že tá čo minule písala si to zase ty .
@parvinka0001 kto povedal že som zaplatila depozit a áno brat teraz momentálne nemá keďže prišiel o prácu a nastupuje od pondelka do novej
@1simona11 Vy ste pri nastahovani neplatili depozit?
Daj sem svoje cislo uctu
@anonym_150d99 môžte mi dať kontakt na vás a rada sa spojím z vami
@maca1984 to si myslíš ti a poprosím vykať ja som si nepotikala a kľudne môžme si aj zavolať keď treba aj stretnúť nemám problém
@1simona11 tu si všetci tykáme. A okrem toho ty mne tykáš tiež. Nepotrebujem si s tebou telefonovať, ani sa s tebou stretnúť.
A silno pochybujem že si prenajímateľ nepýtal depozit. Jedine že to je obrovský samaritán.
@1simona11 ste už trápna len sa vyhovaras .stačilo mi vaše prvé jeho rodina sa ti otočila chrbtom ona ti vôbec nieje povinná čo pomáhať ,tvoja by mala ale prvé čo nakydat na jeho rodinu,hrajes tu na city . Verím tomu že tá čo minule písala si to zase ty .
@parvinka0001 môžme si zavolať spojiť sa stretnúť není problém a nie nevyhovaram sa a minule som nič nepísala ja som to nebola
@1simona11 však môžu. Ale kto v dnešnom svete bude len tak posielať peniaze cudziemu. To nemáš ani kamošku, kolegu,kolegyňu? Ak by si sa dohodla s kolegom,že ti požičia a ak by si nevrátila, rovno by ti bolo stiahnuté z výplaty? Vôbec tomuto neverím. Jesť teda máte čo do výplaty, keď už nemáš ani na nájom?

@abbey1 našla som si dobrú prácu novú aj dobré platenú takže problém nebude z platením len teraz mi treba a on povedal že dnes ľudia a ľudia
@1simona11 Povedal, ale reálne čo urobí? Sama prenajímam, viem, že by ma to nahnevalo, ak by to bolo prvý a poslednýkrát, určite by som nedávala výpoveď s nájmu nájomcovi za jednorazové zdržanie. Hlavne slušne komunikuj.
Kedy máš výplatu?