Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?
Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️
@parvinka0001 môžme si zavolať spojiť sa stretnúť není problém a nie nevyhovaram sa a minule som nič nepísala ja som to nebola
@1simona11 nepotrebujem počúvať niekoho kto sa len na všetko vyhovára . Ale jasne ono je jednoduchšie opýtať od cudzích veď niekto naleti ako od rodiny.
@1simona11 však môžu. Ale kto v dnešnom svete bude len tak posielať peniaze cudziemu. To nemáš ani kamošku, kolegu,kolegyňu? Ak by si sa dohodla s kolegom,že ti požičia a ak by si nevrátila, rovno by ti bolo stiahnuté z výplaty? Vôbec tomuto neverím. Jesť teda máte čo do výplaty, keď už nemáš ani na nájom?
@domka222 o pár dní tu bude zobrať na jedlo ako anonym alebo nový nick
@anonym_150d99 môžte mi dať kontakt na vás a rada sa spojím z vami
@1simona11 Ty nieco chces, nie ja, tak si nedavaj podmienky. Daj sem cislo uctu, kto bude chciet ti peniaze posle.
@parvinka0001 kto povedal že som zaplatila depozit a áno brat teraz momentálne nemá keďže prišiel o prácu a nastupuje od pondelka do novej
@1simona11 tak depozit majiteľ nechcel,ale na 150€ nemôže počkať. Cele divné
Akože doteraz si ako žila, z peňazí chlapa??? Normálne zmýšľajúca žena má bočné peniaze ktoré nikdy nikde nemíňa v prípade núdze, požičaj si od rodiny, tu ti určite nikdo nedá ani euro takých by bolo, a keď sa s tebou nikdo z rodiny nebaví tak kde myslíš, ze na koho strane bude vína?
@anonym_150d99 nemam problém dať
@1simona11 ak mas mobil, sperky, odnes do zalozne
Ja jej neverím ani slovo. Len to, že odrbava.
Kamosky nemas, susedy nemas, rodinu nemas, kolegyne nemas, na opustenom ostrove zijes ci co? Akoze ja keby som bola v takej situacii, tak uz by som aj ucitelku v skolke poprosila, hocikoho z okolia, kto ma pozna. Ale to treba mat aj dobre meno, aby cudzi pozicali, ze?
Akože doteraz si ako žila, z peňazí chlapa??? Normálne zmýšľajúca žena má bočné peniaze ktoré nikdy nikde nemíňa v prípade núdze, požičaj si od rodiny, tu ti určite nikdo nedá ani euro takých by bolo, a keď sa s tebou nikdo z rodiny nebaví tak kde myslíš, ze na koho strane bude vína?
@zuzubb007 nikdy som nežila z peňazí chlapa to si môžeš odpustiť a v živote som neklamala a mali sme spolu financie a keď nevieš tak sa zdrž komentára
Kamosky nemas, susedy nemas, rodinu nemas, kolegyne nemas, na opustenom ostrove zijes ci co? Akoze ja keby som bola v takej situacii, tak uz by som aj ucitelku v skolke poprosila, hocikoho z okolia, kto ma pozna. Ale to treba mat aj dobre meno, aby cudzi pozicali, ze?
@anonym_a0595e mne moja rodina povedala až na druhý mesiac môže pomôcť a ja určite nesklamem a neklamem ako ten čo sa skrýva anonymné
Ja jej neverím ani slovo. Len to, že odrbava.
@bielasovicka hlavne že tebe veria a poprosím neurazať podvodnička nesom určite
@1simona11 myslím si, že máš veľa možností. Máš určite kamarátky, aj keď len po 10-15 eur ti požičajú, brat a tvoja rodina niečo. Určite budeš mať hneď 100 eur. Prenajímateľovi dáš 100 eur a 50 eur mu doplatíš budúci mesiac. Nebude určite problém, ale na druhej strane, ak ste mali predtým problémy s platením, preto žiada od teba plnú sumu.
Čo sa týka práce neviem, kde pracuješ, ale keby ideš za šéfom a vysvetlíš mu situáciu, neverím, že nepomôžu. Bežne sa stávajú problémy a vždy sa pomôže v práci, aj mi sme takto pomohli kolegovi. Sme ľudia....
@bielasovicka hlavne že tebe veria a poprosím neurazať podvodnička nesom určite
@1simona11 prečo si nepožičiaš teda od kolegu? Tam ťa viac poznajú za mesiac ako na fóre. Či si tam jediný zamestnanec?
@1simona11 a o zálohu v práci nemôžeš požiadat? Niečo ako preddavok a o to menej ti dajú výplatu. Dostala si tu celkom dosť rád. Ten obecny úrad požiadaj a faru. Nemáte charitu? Tam zavolaj, či im nemožeš pomôcť za odplatu, lebo nemáš na bývanie a s deckom skončíš na ulici.
@1simona11 keď ste mali spolu financie a on všetko zobral a vybielil byt čo ti povedali na polícii keď si to bola nahlásiť krádež?
@maranco na polícii som nebola on si vzal peniaze oblečenie a všetko a peniaze sme mali spolu tak som ostala v takom stichu že som hotova a čo im poviem na polícii
@1simona11 a o zálohu v práci nemôžeš požiadat? Niečo ako preddavok a o to menej ti dajú výplatu. Dostala si tu celkom dosť rád. Ten obecny úrad požiadaj a faru. Nemáte charitu? Tam zavolaj, či im nemožeš pomôcť za odplatu, lebo nemáš na bývanie a s deckom skončíš na ulici.
@anonym_c9769c volala som aj u nás na charitu zatiaľ mi nevedia pomôcť úrad vie ale musím byť evidovaná práci zálohu nedávajú pýtala som sa aj vysvetlila aká vec a nič nepochodila som Bohužiaľ tak som preto skúsila tu ja nechcem tak že darovať z tým že vrátim nič nechcem zadarmo a hľadám riešenie celý deň všade že oblečenie a potraviny
@anonym_c9769c volala som aj u nás na charitu zatiaľ mi nevedia pomôcť úrad vie ale musím byť evidovaná práci zálohu nedávajú pýtala som sa aj vysvetlila aká vec a nič nepochodila som Bohužiaľ tak som preto skúsila tu ja nechcem tak že darovať z tým že vrátim nič nechcem zadarmo a hľadám riešenie celý deň všade že oblečenie a potraviny
@1simona11 ty si nemôžeš zobrať pôžičku z banky, ani nikto z tvojej rodiny nemôže? Nie je to nejaké čudné? Nikto z rodiny nemôže niečo predať? To máte nejaké čudné vzťahy v rodine.
@ekira1 dieťa má 9 a pracovala som vždy nikdy som nebola bez práce a kľudne napíšem aj súkromné keď treba nemám problém
@1simona11 tak potom nie je problomén s kontokorektom v banke. Keď ti tam každý mesiac chodí výplata, nebudú pýtať zmluvu. Tak si choď vybaviť prečerpanie z účtu. Predaj televízor, nejaký čas vydržíte, alebo na nú elektroniku. Neviem, prečo si z výplaty neodkladáš, i keď malá, rezervu treba vždy.
@1simona11 ženy prepáčte ale prídete mi kruté vždy len nemas rodinu ale ja som kedysi zazila podobnú situáciu a vasto rodocia pomáhali a potom bolo ponižujúce stale pýtať lebo situácia sa nelepsila zlepšilo sa to az ked som našla peacu a dokonca dve rozumiem ze mechcete pomôcť ale nevidím dôvod jej tu zbytočne nakladať.

@1simona11 Povedal, ale reálne čo urobí? Sama prenajímam, viem, že by ma to nahnevalo, ak by to bolo prvý a poslednýkrát, určite by som nedávala výpoveď s nájmu nájomcovi za jednorazové zdržanie. Hlavne slušne komunikuj.
Kedy máš výplatu?
@abbey1 výplatu mám 15 až