icon

Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?

1simona11
Včera o 11:30

Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️

1simona11
autor
Včera o 12:12
@abbey1

@1simona11 Povedal, ale reálne čo urobí? Sama prenajímam, viem, že by ma to nahnevalo, ak by to bolo prvý a poslednýkrát, určite by som nedávala výpoveď s nájmu nájomcovi za jednorazové zdržanie. Hlavne slušne komunikuj.
Kedy máš výplatu?

@abbey1 výplatu mám 15 až

parvinka0001
Včera o 12:12
@1simona11

@parvinka0001 môžme si zavolať spojiť sa stretnúť není problém a nie nevyhovaram sa a minule som nič nepísala ja som to nebola

@1simona11 nepotrebujem počúvať niekoho kto sa len na všetko vyhovára . Ale jasne ono je jednoduchšie opýtať od cudzích veď niekto naleti ako od rodiny.

parvinka0001
Včera o 12:13
@domka222

@1simona11 však môžu. Ale kto v dnešnom svete bude len tak posielať peniaze cudziemu. To nemáš ani kamošku, kolegu,kolegyňu? Ak by si sa dohodla s kolegom,že ti požičia a ak by si nevrátila, rovno by ti bolo stiahnuté z výplaty? Vôbec tomuto neverím. Jesť teda máte čo do výplaty, keď už nemáš ani na nájom?

@domka222 o pár dní tu bude zobrať na jedlo ako anonym alebo nový nick

anonym_150d99
Včera o 12:13
@1simona11

@anonym_150d99 môžte mi dať kontakt na vás a rada sa spojím z vami

@1simona11 Ty nieco chces, nie ja, tak si nedavaj podmienky. Daj sem cislo uctu, kto bude chciet ti peniaze posle.

domka222
Včera o 12:14
@1simona11

@parvinka0001 kto povedal že som zaplatila depozit a áno brat teraz momentálne nemá keďže prišiel o prácu a nastupuje od pondelka do novej

@1simona11 tak depozit majiteľ nechcel,ale na 150€ nemôže počkať. Cele divné

1simona11
autor
Včera o 12:17
@domka222

@1simona11 tak depozit majiteľ nechcel,ale na 150€ nemôže počkať. Cele divné

@domka222 mne chýba 150€ aby som mohla dať celú sumu chápeš ma200€ mám plus 150€ mi treba

domka222
Včera o 12:18
@1simona11

@domka222 mne chýba 150€ aby som mohla dať celú sumu chápeš ma200€ mám plus 150€ mi treba

@1simona11 ja chápem,ale ty zrejme nechápeš, čo som napísala

1simona11
autor
Včera o 12:21
@anonym_150d99

@1simona11 Ty nieco chces, nie ja, tak si nedavaj podmienky. Daj sem cislo uctu, kto bude chciet ti peniaze posle.

@anonym_150d99 nemam problém dať

zuzubb007
Včera o 12:27

Akože doteraz si ako žila, z peňazí chlapa??? Normálne zmýšľajúca žena má bočné peniaze ktoré nikdy nikde nemíňa v prípade núdze, požičaj si od rodiny, tu ti určite nikdo nedá ani euro takých by bolo, a keď sa s tebou nikdo z rodiny nebaví tak kde myslíš, ze na koho strane bude vína?

anonym_9e10fb
Včera o 12:38
@1simona11

@anonym_150d99 nemam problém dať

@1simona11 ak mas mobil, sperky, odnes do zalozne

evcagabi
Včera o 12:41
@1simona11

@abbey1 výplatu mám 15 až

@1simona11 a do 15 budes zrat sneh ?

bielasovicka
Včera o 12:43

Ja jej neverím ani slovo. Len to, že odrbava.

anonym_a0595e
Včera o 12:52

Kamosky nemas, susedy nemas, rodinu nemas, kolegyne nemas, na opustenom ostrove zijes ci co? Akoze ja keby som bola v takej situacii, tak uz by som aj ucitelku v skolke poprosila, hocikoho z okolia, kto ma pozna. Ale to treba mat aj dobre meno, aby cudzi pozicali, ze?

1simona11
autor
Včera o 12:53
@zuzubb007

Akože doteraz si ako žila, z peňazí chlapa??? Normálne zmýšľajúca žena má bočné peniaze ktoré nikdy nikde nemíňa v prípade núdze, požičaj si od rodiny, tu ti určite nikdo nedá ani euro takých by bolo, a keď sa s tebou nikdo z rodiny nebaví tak kde myslíš, ze na koho strane bude vína?

@zuzubb007 nikdy som nežila z peňazí chlapa to si môžeš odpustiť a v živote som neklamala a mali sme spolu financie a keď nevieš tak sa zdrž komentára

1simona11
autor
Včera o 12:54
@anonym_a0595e

Kamosky nemas, susedy nemas, rodinu nemas, kolegyne nemas, na opustenom ostrove zijes ci co? Akoze ja keby som bola v takej situacii, tak uz by som aj ucitelku v skolke poprosila, hocikoho z okolia, kto ma pozna. Ale to treba mat aj dobre meno, aby cudzi pozicali, ze?

@anonym_a0595e mne moja rodina povedala až na druhý mesiac môže pomôcť a ja určite nesklamem a neklamem ako ten čo sa skrýva anonymné

1simona11
autor
Včera o 12:55
@bielasovicka

Ja jej neverím ani slovo. Len to, že odrbava.

@bielasovicka hlavne že tebe veria a poprosím neurazať podvodnička nesom určite

ekira1
Včera o 12:55

@1simona11 kde si pracovala predtým? Koľko má dieťa rokov? Z čoho si žila minulý mesiac? Máš doma televízor, počítač, tablet? Z čoho si zaplatila nájom minulý mesiac?

1simona11
autor
Včera o 12:57
@evcagabi

@1simona11 a do 15 budes zrat sneh ?

@evcagabi ja nežerem môže ti žerieš a môžem poslať fotku mám ešte darčekové poukážky na nákup čo som dostala ako darček

kalifka
Včera o 12:58

@1simona11 myslím si, že máš veľa možností. Máš určite kamarátky, aj keď len po 10-15 eur ti požičajú, brat a tvoja rodina niečo. Určite budeš mať hneď 100 eur. Prenajímateľovi dáš 100 eur a 50 eur mu doplatíš budúci mesiac. Nebude určite problém, ale na druhej strane, ak ste mali predtým problémy s platením, preto žiada od teba plnú sumu.
Čo sa týka práce neviem, kde pracuješ, ale keby ideš za šéfom a vysvetlíš mu situáciu, neverím, že nepomôžu. Bežne sa stávajú problémy a vždy sa pomôže v práci, aj mi sme takto pomohli kolegovi. Sme ľudia....

maranco
Včera o 12:58
@1simona11

@zuzubb007 nikdy som nežila z peňazí chlapa to si môžeš odpustiť a v živote som neklamala a mali sme spolu financie a keď nevieš tak sa zdrž komentára

@1simona11 keď ste mali spolu financie a on všetko zobral a vybielil byt čo ti povedali na polícii keď si to bola nahlásiť krádež?

domka222
Včera o 12:59
@1simona11

@bielasovicka hlavne že tebe veria a poprosím neurazať podvodnička nesom určite

@1simona11 prečo si nepožičiaš teda od kolegu? Tam ťa viac poznajú za mesiac ako na fóre. Či si tam jediný zamestnanec?

1simona11
autor
Včera o 13:00
@ekira1

@1simona11 kde si pracovala predtým? Koľko má dieťa rokov? Z čoho si žila minulý mesiac? Máš doma televízor, počítač, tablet? Z čoho si zaplatila nájom minulý mesiac?

@ekira1 dieťa má 9 a pracovala som vždy nikdy som nebola bez práce a kľudne napíšem aj súkromné keď treba nemám problém

1simona11
autor
Včera o 13:01
@domka222

@1simona11 prečo si nepožičiaš teda od kolegu? Tam ťa viac poznajú za mesiac ako na fóre. Či si tam jediný zamestnanec?

@domka222 poznám ich krátko aj oni mňa a ešte tak ja nedôverujem a možno ani oni mne

anonym_c9769c
Včera o 13:01

@1simona11 a o zálohu v práci nemôžeš požiadat? Niečo ako preddavok a o to menej ti dajú výplatu. Dostala si tu celkom dosť rád. Ten obecny úrad požiadaj a faru. Nemáte charitu? Tam zavolaj, či im nemožeš pomôcť za odplatu, lebo nemáš na bývanie a s deckom skončíš na ulici.

1simona11
autor
Včera o 13:02
@maranco

@1simona11 keď ste mali spolu financie a on všetko zobral a vybielil byt čo ti povedali na polícii keď si to bola nahlásiť krádež?

@maranco na polícii som nebola on si vzal peniaze oblečenie a všetko a peniaze sme mali spolu tak som ostala v takom stichu že som hotova a čo im poviem na polícii

domka222
Včera o 13:03
@1simona11

@domka222 poznám ich krátko aj oni mňa a ešte tak ja nedôverujem a možno ani oni mne

@1simona11 a tu ti majú cudzí ľudia viac veriť ako tí, čo stretávaš mesiac? Však si písala, že vybielil celý byt

1simona11
autor
Včera o 13:04
@anonym_c9769c

@1simona11 a o zálohu v práci nemôžeš požiadat? Niečo ako preddavok a o to menej ti dajú výplatu. Dostala si tu celkom dosť rád. Ten obecny úrad požiadaj a faru. Nemáte charitu? Tam zavolaj, či im nemožeš pomôcť za odplatu, lebo nemáš na bývanie a s deckom skončíš na ulici.

@anonym_c9769c volala som aj u nás na charitu zatiaľ mi nevedia pomôcť úrad vie ale musím byť evidovaná práci zálohu nedávajú pýtala som sa aj vysvetlila aká vec a nič nepochodila som Bohužiaľ tak som preto skúsila tu ja nechcem tak že darovať z tým že vrátim nič nechcem zadarmo a hľadám riešenie celý deň všade že oblečenie a potraviny

anonym_742ee6
Včera o 13:06
@1simona11

@anonym_c9769c volala som aj u nás na charitu zatiaľ mi nevedia pomôcť úrad vie ale musím byť evidovaná práci zálohu nedávajú pýtala som sa aj vysvetlila aká vec a nič nepochodila som Bohužiaľ tak som preto skúsila tu ja nechcem tak že darovať z tým že vrátim nič nechcem zadarmo a hľadám riešenie celý deň všade že oblečenie a potraviny

@1simona11 ty si nemôžeš zobrať pôžičku z banky, ani nikto z tvojej rodiny nemôže? Nie je to nejaké čudné? Nikto z rodiny nemôže niečo predať? To máte nejaké čudné vzťahy v rodine.

ekira1
Včera o 13:06
@1simona11

@ekira1 dieťa má 9 a pracovala som vždy nikdy som nebola bez práce a kľudne napíšem aj súkromné keď treba nemám problém

@1simona11 tak potom nie je problomén s kontokorektom v banke. Keď ti tam každý mesiac chodí výplata, nebudú pýtať zmluvu. Tak si choď vybaviť prečerpanie z účtu. Predaj televízor, nejaký čas vydržíte, alebo na nú elektroniku. Neviem, prečo si z výplaty neodkladáš, i keď malá, rezervu treba vždy.

anonym_798f07
Včera o 13:07

@1simona11 ženy prepáčte ale prídete mi kruté vždy len nemas rodinu ale ja som kedysi zazila podobnú situáciu a vasto rodocia pomáhali a potom bolo ponižujúce stale pýtať lebo situácia sa nelepsila zlepšilo sa to az ked som našla peacu a dokonca dve rozumiem ze mechcete pomôcť ale nevidím dôvod jej tu zbytočne nakladať.