icon

Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?

1simona11
Dnes o 11:30

Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️

ekira1
Dnes o 18:47
@1simona11

@ekira1 absolútne ste nepochopili že sa mi neda

@1simona11 viac veci tu nechápem. Ale áno, nie je to môj život, nie je to moja situácia..

ekira1
Dnes o 18:52
@parvinka0001

Som inak strašné zvedavá že ako budeš o mesiac keď vrátiš tej osobe 150€ ? Za ďalšie to máš nakúpené zásoby do výplaty že viac nepotrebuješ ?

@parvinka0001 písala, že má darčekové poukážky, tak asi nejaké na nákup Tesco, Kaufland.. to by na stravu mohlo byť.

anonym_798f07
Dnes o 18:53
@kalifka

@anonym_798f07 pochopenie má, ale sama tu nevyužila možnosti, ktoré dostala.
Pozri každý sa môže dostať do zlej situácie, ale urobím čokoľvek a ona to neurobila. Viem, je ľahké čakať, kto mi tu daruje peniaze. Toto tu je bežný jav ...

@kalifka ja tomu rozumiem len mrzi ma ako pri predstave ze človek to ma tazke čakáš pochopenie a nie takéto útoky a podla fb samizda pani naozaj slušná

1simona11
autor
Dnes o 18:54
@anonym_798f07

@kalifka ja tomu rozumiem len mrzi ma ako pri predstave ze človek to ma tazke čakáš pochopenie a nie takéto útoky a podla fb samizda pani naozaj slušná

@anonym_798f07 ďakujem pekne ☺️🙏 áno som a starostlivá dosť a dosť pomáham ľuďom tiež ☺️

ekira1
Dnes o 18:55
@anonym_798f07

@1simona11 ženy pani mi poskytla fb a nemam pocit zeby bola podvodnicka ale normálna slušná zena ktorá živý dieta a dostala sa do zlej situacie tak preco hned urážky? Troska pochopenia a dobrá by v zivote nezaskodilo

@anonym_798f07 skôr je zarážajúce, že všetko z celej diskusie negovala, len písať uživateľke čo slúbila pomoc ( asi tebe? ) to jediné šlo.

1simona11
autor
Dnes o 18:56
@anonym_6e6112

@anonym_798f07 Takýto ojebávači majú vždy pekný Facebook aj ostatné siete. Keďže pani nepracuje, je oddýchnutá a keď niekoho obtiahne o peniaze, dopraje sebe aj dieťaťu. Prečo by nevyzerala slušne a pekne? Niekedy aj lepšie ako tie, ktoré pracujú.
Môžem ti tu dať FB ľudí, ktorí majú dlžoby v tisícoch eur, exekučné príkazy na liste vlastníctva a normálne žijú, chodia po dovolenkách, plodia ďalšie deti. Nuž, to je Slovensko, kde je vymožiteľnosť práva nulová a podvodníci bez chrbtovej kosti klamú a podvádzajú na
každom kroku. A vzbudzovať ľútosť tým, že má decko, je starý trik. To používajú aj Cigánky pred Lidlom.
Pani nepracuje, nikdy nepracovala, živil ju chlap a zrejme zdrhol, lebo jej mal plné zuby. A ona sa snaží pokračovať vo svojom životnom štýle. Nedajte však oklamať !

@anonym_6e6112 kľudne si môžme zavolať nemám problém aby ste ma videli a som pracujúca a starám sa o dieťa a podvodnička nesom

anonym_f265f0
Dnes o 18:58

Tieto bláboly.
Plný FB.
Plný modrý kôň.

anonym_f265f0
Dnes o 19:01

Nechápem jedno.Ti ľudia, ktorým si doteraz pomohla a pomahaš sa ti tiež otočili chrbtom?

anonym_f265f0
Dnes o 19:04
@anonym_798f07

@1simona11 ženy pani mi poskytla fb a nemam pocit zeby bola podvodnicka ale normálna slušná zena ktorá živý dieta a dostala sa do zlej situacie tak preco hned urážky? Troska pochopenia a dobrá by v zivote nezaskodilo

@anonym_798f07 nechce sa mi to celé čítať.Preco zrovna tebe poskytla FB?

anonym_798f07
Dnes o 19:11
@anonym_f265f0

@anonym_798f07 nechce sa mi to celé čítať.Preco zrovna tebe poskytla FB?

@anonym_f265f0 pisala som spravu ze som ochotná pomôcť

1simona11
autor
Dnes o 19:16
@anonym_f265f0

Nechápem jedno.Ti ľudia, ktorým si doteraz pomohla a pomahaš sa ti tiež otočili chrbtom?

@anonym_f265f0 áno od niektorých som to nečakala Lebo som dosť pomohla ale nehnevám sa na nich a vždy si pozdravime a zaujímam sa o nich ako sa majú ako sklamaná som ostala ale mám čisté svedomie aspoň. A keď by opäť potrebovali pomoc pomôžem rada mám srdce som ľudská a pomohla som aj takému človeku čo som sa dozvedela že peniaze všetko má a využil situáciu a som len povedala nech pomôžu nech nemá malo ale nehnevám sa a stále sa ozvem každému

parvinka0001
Dnes o 19:35
@ekira1

@parvinka0001 písala, že má darčekové poukážky, tak asi nejaké na nákup Tesco, Kaufland.. to by na stravu mohlo byť.

@ekira1 ty jej ozaj toto veris?

1simona11
autor
Dnes o 19:45
@parvinka0001

@ekira1 ty jej ozaj toto veris?

@parvinka0001 mám do potravin a kľudne pošlem foto keď mi neveríš problém nemám

anonym_99d634
Dnes o 19:47
@1simona11

@1simona11 pôžičku v banke si nemozes zobrat ? ved snad nepracujes teraz len par dni...skoda ze ti nepomoze rodina, ty si im asi lezala v zaludku, ked sa ti otocili chrbtom. s najomcom sa nevies dohodnut na splatkach?

anonym_150d99
Dnes o 19:48
@1simona11

@1simona11 Daj sem foto, nech sa paci. Vsak kod nemusi byt vidiet. Staci suma. A neboj lahko zistit, ak stiahnes foto z netu.

anonym_967824
Dnes o 19:51

Mamičky, polka z vás tu má manžela alebo firmu čo generuje 5000+. Tak čo jej nepomôžete

1simona11
autor
Dnes o 19:54
@anonym_150d99

@1simona11 Daj sem foto, nech sa paci. Vsak kod nemusi byt vidiet. Staci suma. A neboj lahko zistit, ak stiahnes foto z netu.

@anonym_150d99 nemám problém nech sa páči

anonym_dcfefb
Dnes o 19:55
@anonym_798f07

@anonym_f265f0 pisala som spravu ze som ochotná pomôcť

@anonym_798f07 a odpisala ti???Daj nam potom vediet,ako to cele dopadlo,dopadne.
Inac aj ja som bola taka tupa,na telegrame som tak pomahala jednej,zostala sama,nemala co jest a byt,co zdedila chcela predat.Sumy boli po 20,30,50eur celkovo do 300eur.Ale poctivo vratila,no o par mesiacov pytala znova,to uz som nemienila pomahat,donekonecna

1simona11
autor
Dnes o 19:56
@anonym_dcfefb

@anonym_798f07 a odpisala ti???Daj nam potom vediet,ako to cele dopadlo,dopadne.
Inac aj ja som bola taka tupa,na telegrame som tak pomahala jednej,zostala sama,nemala co jest a byt,co zdedila chcela predat.Sumy boli po 20,30,50eur celkovo do 300eur.Ale poctivo vratila,no o par mesiacov pytala znova,to uz som nemienila pomahat,donekonecna

@anonym_dcfefb jasné verím Vám ja potrebujem len teraz a už výplata výživné požiadam tak už bude dobré

ekira1
Dnes o 19:59
@anonym_99d634

@1simona11 pôžičku v banke si nemozes zobrat ? ved snad nepracujes teraz len par dni...skoda ze ti nepomoze rodina, ty si im asi lezala v zaludku, ked sa ti otocili chrbtom. s najomcom sa nevies dohodnut na splatkach?

@anonym_99d634 nie nemôže, nedali jej. Už sa to tu riešilo aspoň na dvoch stranách diskusie..

anonym_798f07
Dnes o 20:02
@anonym_dcfefb

@anonym_dcfefb ano odpidala a hovorím mam dobrý pocit ale trocha sa mi nepáčia vetejne jej príspevky ale beriem to tak ze ked môžem pomôžem aj mne kedysi pomohla kamarátka

1simona11
autor
Dnes o 20:03
@anonym_798f07

@anonym_dcfefb ano odpidala a hovorím mam dobrý pocit ale trocha sa mi nepáčia vetejne jej príspevky ale beriem to tak ze ked môžem pomôžem aj mne kedysi pomohla kamarátka

@anonym_798f07 ďakujem pekne áno tiež neráda verejné bo nepoznám nikoho ale nemám sa za čo skrývať

anonym_dcfefb
Dnes o 20:08
@anonym_798f07

@anonym_798f07 tak daj potom vediet,co a ako.Nech aspon jeden pribeh tu na mk,skonci dobre.Myslim taketo temy.

anonym_150d99
Dnes o 20:17
@1simona11

@anonym_150d99 nemám problém nech sa páči

@1simona11 80 eur mas so synom na stravu a hygienu na 2 tyzdne, ano? A to este pises, ze mas dost na stravu. Ja nikdy takuto nezodpovednost nepochopim. Mat dieta a nemat nic nasetrene.

anonym_99d634
Dnes o 20:19
@anonym_150d99

@1simona11 80 eur mas so synom na stravu a hygienu na 2 tyzdne, ano? A to este pises, ze mas dost na stravu. Ja nikdy takuto nezodpovednost nepochopim. Mat dieta a nemat nic nasetrene.

@anonym_150d99 preto je mi tazko verit, ze taketo zeny existuju. a zas dalsia co nema ani vyzivne? a aka rodina sa obrati dcere s dietatom chrbtom? smutne. :(

1simona11
autor
Dnes o 20:21
@anonym_150d99

@anonym_150d99 myslíš si že mám úplne prázdnu chladničku ja som si vždy robila zásoby do mrazáku a áno mám potraviny zase nemám prázdne skrinky niekto z tým žije mesiac a nemá ani toľko

1simona11
autor
Dnes o 20:27
@anonym_150d99

@anonym_150d99 a drogériu mám dosť ja vždy som si nakúpila vo veľkom aby som nemusela každy týždeň chodiť a kupovať tak jak prášok na pranie a toto a poukazkami videm do výplaty všelijako. Poznám rodinu čo je samoživiteľka 2 deti a na týždeň 15€ a žije musi

1simona11
autor
Dnes o 20:28
@1simona11

@anonym_150d99 môžte mi dať kontakt na vás a rada sa spojím z vami

@1simona11 áno napíšem Vám správu

1simona11
autor
Dnes o 20:30
@anonym_99d634

@anonym_150d99 preto je mi tazko verit, ze taketo zeny existuju. a zas dalsia co nema ani vyzivne? a aka rodina sa obrati dcere s dietatom chrbtom? smutne. :(

@anonym_99d634 môžete mi napísať správu vďaka

bielasovicka
Dnes o 20:57
@anonym_798f07

@anonym_798f07 ty si @slavka1988 co si jej písala ze jej pomôžeš?