icon

Na koho sa mám obrátiť, keď som vo finančnej núdzi?

1simona11
28. jan 2026

Dobrý deň nikdy som nebola v takejto situácii môj ex odišiel a mňa z dieťaťom nechal úplne bez peňazí našla som si novú prácu ale ide o to že teraz mi chýba 150€ musím doplatiť do nájmu a vôbec neviem kde a na koho sa mám obrátiť obvolala som všetky nadácie a nikde som nepochodila vedel by mi niekto pomôcť rada aj osobné sa stretnem poskytnem všetko čo treba ďakujem pekne ☺️

anonym_e4c32f
28. jan 2026

A to auto, do ktoreho si vraj vrazila svoje uspory samozrejme tiez zobral ex vsak? 😀 A teraz nemas ani 150e, ale na auto si nasetrila 😀. Jedna rozpravka za druhou 😀

1simona11
autor
29. jan 2026
@anonym_e4c32f

A to auto, do ktoreho si vraj vrazila svoje uspory samozrejme tiez zobral ex vsak? 😀 A teraz nemas ani 150e, ale na auto si nasetrila 😀. Jedna rozpravka za druhou 😀

@anonym_e4c32f
@anonym_e4c32f bohužiaľ nie auto mam je na moje meno aspoň niečo a určite nepredam auto kvôli 150€ alebo tvoje rozprávky môže závidíš že mam auto a ti nie že som dokázala kúpiť hotovosti a ti keď máš tak na splátky moja zlatá ja som toľko veci dokázala v živote koľko som pomohla a ani nemáš šajnu, mám rada takých ľudí zakomplexovaných čo nevedia čo zo životom len starať sa a ohovárať druhých najprv sa pozri na seba a potom na druhých aby si raz nespadla ti na papuľu a budeš tu žiadať o pomoc áno stálo sa mi a teraz začínam nový život ja nežiadam milión a som poctiva pracujúca, starostlivá matka krásny deň prajem

anonym_6b618a
29. jan 2026

A zase neviem čo na tom nechápete keď rodina niekomu nepomôže. Je to úplne normálne keď sa dvaja rozídu že svokrovci sa otočia chrbtom. A rodičia nie každý človek má dobrých rodičov ktorý jej pomôžu.
Tiež som si prežila svoje keď som sa rozišla s ex a nikto mi nepomohol. Nemala som ani na jedlo na nič. Myslíte si že rodina mi pomohla, ale kdeže vykašľali sa na mňa.
A pri tom vždy som bola dobrá pracovitá len ostala som na mizine ako som odišla od alkoholika. No stalo sa, aspoň som sa poučila že v núdzi poznáš priateľa ako sa hovorí.

anonym_6e6112
29. jan 2026
@1simona11

@anonym_e4c32f
@anonym_e4c32f bohužiaľ nie auto mam je na moje meno aspoň niečo a určite nepredam auto kvôli 150€ alebo tvoje rozprávky môže závidíš že mam auto a ti nie že som dokázala kúpiť hotovosti a ti keď máš tak na splátky moja zlatá ja som toľko veci dokázala v živote koľko som pomohla a ani nemáš šajnu, mám rada takých ľudí zakomplexovaných čo nevedia čo zo životom len starať sa a ohovárať druhých najprv sa pozri na seba a potom na druhých aby si raz nespadla ti na papuľu a budeš tu žiadať o pomoc áno stálo sa mi a teraz začínam nový život ja nežiadam milión a som poctiva pracujúca, starostlivá matka krásny deň prajem

@1simona11 Hlupane z MK neposlali peniaze, tak už začínaš útočiť a urážať.
Uvedom si, že ty si tá, čo nevie, čo so životom. Nemáš bývanie a nemáš ani len základnú rezervu, aby si mala z čoho zaplatiť nájomné. Tvojmu decku hrozí, že kvôli Tvojej neschopnosti a nezodpovednosti skončí na ulici a ty sa tu budeš rozdrapovať a povyšovať na ženami?
V takýchto prípadoch by mali okamžite cez IP zistiť meno a adresu a mala by tam nabehnúť sociálka. Ak je tam dieťa, vziať ho a ak klameš, tak ťa trestne stíhať za podvod v štádiu pokusu.

anonym_150d99
29. jan 2026
@anonym_6e6112

@1simona11 Hlupane z MK neposlali peniaze, tak už začínaš útočiť a urážať.
Uvedom si, že ty si tá, čo nevie, čo so životom. Nemáš bývanie a nemáš ani len základnú rezervu, aby si mala z čoho zaplatiť nájomné. Tvojmu decku hrozí, že kvôli Tvojej neschopnosti a nezodpovednosti skončí na ulici a ty sa tu budeš rozdrapovať a povyšovať na ženami?
V takýchto prípadoch by mali okamžite cez IP zistiť meno a adresu a mala by tam nabehnúť sociálka. Ak je tam dieťa, vziať ho a ak klameš, tak ťa trestne stíhať za podvod v štádiu pokusu.

@anonym_6e6112 Ona je pracovita a starostliva matka ako pise. Az tak starostliva, ze ani o dieta sa nevie postarat a zobre od cudzich ludi na internete. Co by mala tu prosit a byt mila. Tak si tu o zeny co sa vedia postarat o svoje deti hubu obtiera. Ja sa divim, ze este tuto zobrecenku diskusiu nevymazali.

1simona11
autor
29. jan 2026
@anonym_150d99

@anonym_6e6112 Ona je pracovita a starostliva matka ako pise. Az tak starostliva, ze ani o dieta sa nevie postarat a zobre od cudzich ludi na internete. Co by mala tu prosit a byt mila. Tak si tu o zeny co sa vedia postarat o svoje deti hubu obtiera. Ja sa divim, ze este tuto zobrecenku diskusiu nevymazali.

@anonym_150d99 nenachádzam slov na teba

parvinka0001
29. jan 2026
@1simona11

@anonym_150d99 nenachádzam slov na teba

@1simona11 to skôr my na teba . Drzá si ako opica

anonym_afdf8a
29. jan 2026

@1simona11 zvláštne, ze sama si toľkým ľuďom pomohla a zrazu tebe nevie nikto ani 20 eur požičať?
Nikto nemá, všetci čakajú na výplatu, v decembri si na vsetko mala, v januári uz nieje ani cent nazvyš.
Toľko energie co si sem dala a plus obehala všetky úrady, ved to sa snáď dalo aj zarobiť niekde ( postrazit dieťa, upratať, vyvenčiť psov....).
Je zvláštne sa ráno zobudiť a zrazu zistím, ze mi chýba 150 eur, síce potraviny, drogériu, auto, vsetko mám, len na nájom nezostalo 🤷‍♀️

1simona11
autor
29. jan 2026
@anonym_afdf8a

@1simona11 zvláštne, ze sama si toľkým ľuďom pomohla a zrazu tebe nevie nikto ani 20 eur požičať?
Nikto nemá, všetci čakajú na výplatu, v decembri si na vsetko mala, v januári uz nieje ani cent nazvyš.
Toľko energie co si sem dala a plus obehala všetky úrady, ved to sa snáď dalo aj zarobiť niekde ( postrazit dieťa, upratať, vyvenčiť psov....).
Je zvláštne sa ráno zobudiť a zrazu zistím, ze mi chýba 150 eur, síce potraviny, drogériu, auto, vsetko mám, len na nájom nezostalo 🤷‍♀️

@anonym_afdf8a a asi vieš všetko presné ako sa to stalo keď si taká múdra

anonym_f265f0
29. jan 2026
@1simona11

@anonym_afdf8a a asi vieš všetko presné ako sa to stalo keď si taká múdra

@1simona11 to si ty?

domka222
29. jan 2026
@anonym_f265f0

@1simona11 to si ty?

@anonym_f265f0 to je ona?😀

anonym_f265f0
29. jan 2026
@domka222

@domka222 neviem, pytam sa

1simona11
autor
29. jan 2026
@domka222

@domka222 nie niesom to ja a to neni moje číslo účtu

domka222
29. jan 2026
@1simona11

@1simona11 zase nie si v práci, ale na koni?

mischy00
29. jan 2026

Ak ti príde výplata za 2 týždne, tak doplatis zvyšok....nikto ta s dieťaťom nevyhodi na ulicu pre 1 nezaplateny nájom predsa. Ak bolo doteraz vsetko ok, a si taka milá a pracovitá, nápomocná všade, tak snáď aj nájomca by to vedel 🙂, jedine ze by to až také ružové nebolo.

Dnes je všade samí podvod, stačí napísať na 5 rôznych stránok tvoj príbeh, samozrejme suma nemôže byt prehnaná a mas mesačný príjem 😉.

ketrin1984
29. jan 2026
@mischy00

Ak ti príde výplata za 2 týždne, tak doplatis zvyšok....nikto ta s dieťaťom nevyhodi na ulicu pre 1 nezaplateny nájom predsa. Ak bolo doteraz vsetko ok, a si taka milá a pracovitá, nápomocná všade, tak snáď aj nájomca by to vedel 🙂, jedine ze by to až také ružové nebolo.

Dnes je všade samí podvod, stačí napísať na 5 rôznych stránok tvoj príbeh, samozrejme suma nemôže byt prehnaná a mas mesačný príjem 😉.

@1simona11
@mischy00
A hlavne sa peniaze pytaju od blizkych a znamych. A nie anonymne.Susedia tiez ta musia poznat dobre ked si taka starostliva tak treba skusit tam.A k veciam co by si mohla dat do zalozne si sa doteraz nevyjadrila .....

1simona11
autor
29. jan 2026
@ketrin1984

@1simona11
@mischy00
A hlavne sa peniaze pytaju od blizkych a znamych. A nie anonymne.Susedia tiez ta musia poznat dobre ked si taka starostliva tak treba skusit tam.A k veciam co by si mohla dat do zalozne si sa doteraz nevyjadrila .....

@ketrin1984 vyjadrila som sa treba nájsť a čítať

kalifka
29. jan 2026
@1simona11

@ketrin1984 vyjadrila som sa treba nájsť a čítať

@1simona11 a ako si sa dohodla, doplatíš nabudúci mesiac ?

anonym_f265f0
29. jan 2026
@1simona11

@1simona11 pýtam sa či si to ty,nie či to je tvoje číslo účtu

patrike
29. jan 2026

Uff, precital som to cele, nedal by som ti ani cent. Vela podozrivych vyjadreni, svieti mi cervena kontrolka. Najviac podozriva je ta "nova praca", kde si v skusobnej dobe a mala by si sa maximalne snazit, aby ta nevyhodili, ale ty mas cas vcera aj dnes pisat na Konika. Pre zaujimavost : aka praca to je ?

1simona11
autor
29. jan 2026
@patrike

Uff, precital som to cele, nedal by som ti ani cent. Vela podozrivych vyjadreni, svieti mi cervena kontrolka. Najviac podozriva je ta "nova praca", kde si v skusobnej dobe a mala by si sa maximalne snazit, aby ta nevyhodili, ale ty mas cas vcera aj dnes pisat na Konika. Pre zaujimavost : aka praca to je ?

@patrike kľudne napíš súkromné a uvidíš všetko ti poviem

1simona11
autor
29. jan 2026
@anonym_f265f0

@1simona11 pýtam sa či si to ty,nie či to je tvoje číslo účtu

@anonym_f265f0 nie nesom to ja ja som predtým príspevok nedala

1simona11
autor
29. jan 2026
@mischy00

@mischy00 včera som z nim volala dal limit mi dnes jak je navýši nájom

kalifka
29. jan 2026
@1simona11

@mischy00 včera som z nim volala dal limit mi dnes jak je navýši nájom

@1simona11 to naozaj dva dni si nedokázala nič vyriešiť?
Či si tu čakala eurá od nás na svoj účet? Lebo možností si tu dostala dosť a žiadnej si sa nechopila.

anonym_f265f0
29. jan 2026
@kalifka

Či si tu čakala eurá od nás na svoj účet? Lebo možností si tu dostala dosť a žiadnej si sa nechopila.

@kalifka a neprezradila ani super džob kde môže byť celý deň na nete

1simona11
autor
29. jan 2026
@anonym_f265f0

@kalifka a neprezradila ani super džob kde môže byť celý deň na nete

@anonym_f265f0 ja kuchárka

1simona11
autor
29. jan 2026
@kalifka

@kalifka myslíš že neriešim dokonalá

anonym_150d99
29. jan 2026
@1simona11

@anonym_f265f0 ja kuchárka

@1simona11 Kucharka v skusobnej dobe non stop na nete 😃. Ten bol dobry 😃

anonym_b0e381
29. jan 2026
@anonym_150d99

@1simona11 Kucharka v skusobnej dobe non stop na nete 😃. Ten bol dobry 😃

@anonym_150d99 a ešte chorá s antibiotikami a rúškom na tvári v horúcej sparenej kuchyni
takú prevádzku by mala hygiena zavrieť

anonym_150d99
29. jan 2026
@anonym_b0e381

@anonym_150d99 a ešte chorá s antibiotikami a rúškom na tvári v horúcej sparenej kuchyni
takú prevádzku by mala hygiena zavrieť

@anonym_b0e381 Antibiotika berie ako jedina na svete na chripku. Ta sa toho natrepe.