icon

Najhoršie finančné rady

tonkoantonko
15. feb 2026

Napíšte prosím najhoršie finančné rady, ale napíšte to tak aby to znelo ako dobrá rada.

Strana
z2
aurora33
15. feb 2026
@anonym_b76e6b

@anonym_6526ec kup si byt v panelaku.sice budes počuť šťať suseda,sexovat párik vedľa uprostred noci a presne vedieť harmonogram tety odvedľa,budeš pocuť kedy je chorá a zadúša sa kašľom, dym z fajcenia zdola ti bude spôsobovat nevolnosti,par krat do roka budes znasat vrtanie a zbijacku pri rekonstrukciach,ale mas byt,ziadna robota okolo domu .a dokonca ostane na dovolenkuu🤩

@anonym_b76e6b a deti budú poznať otca, lebo nebude pracovať v zahraničí 😀😀😀

msc22
15. feb 2026

Neberte si hypotéku. Máte dom po nás. Keď tak budeme chvíľu bývať spolu. Nebudeme sa vám miešať do zivota

anonym_5df840
15. feb 2026

Investuj do kryptomien vsetky svoje uspory, teraz sa im vyborne dari a zarobis..

namornicka
15. feb 2026
@bludna

@martinmmartin To tu nemozes pisat. Deti sa predsa chcu hrat na dvore do 18tky a zeny pit kavicku na terase kazde rano predtym nez o 6:00 budia deti na rozvoz do institucii.

@bludna rozvoz iba v pripade, ze ma zena vodicak a k dispozicii auto, v opacnom pripade sa po rodicaku do prace nastupit “neda” 🤓

gab1sol
15. feb 2026

Stačí si sporiť 10-15 eur mesačne. Najmä ak ide o zaručenú radu od finančného poradcu. (Aj keď pre niektorých je to lepšie ako nič)

anonym_c9dae6
15. feb 2026
@namornicka

@bludna rozvoz iba v pripade, ze ma zena vodicak a k dispozicii auto, v opacnom pripade sa po rodicaku do prace nastupit “neda” 🤓

@namornicka načo rozvoz? Ide MHD autobus. Naše od 2. ročníka chodia s MHD

anonym_2a3712
16. feb 2026

Rok 2010: "Pizza aj s dovozom iba za 5000 bitcoinov? Tak to chcem dve!!!!"

yoginka231
16. feb 2026

1. Choď robiť do nejakého segmentu kde máš istotu, najlepšie učiteľku alebo niekde kde máš tabuľkové platy. Štát je skvelý zamestnávateľ.
2. Choď robiť manuálnu prácu, remeslo má zlaté dno.
3. Nepodnikaj. Keby podniká každý tak kto bude upratovať. Je to zbytočné riziko.
4. Načo by ti bol podiel vo firme, keď aj tak asi skrachuje? To by ti nedali len tak chcú ťa ošklbať.
5. Zober si hypotéku a prenajímaj ten byt ako pasívny príjem. S tým nieje žiadna robota a budeš si žit ako rentier.
6. Kúp si drahé auto nech ľudia vidia, kúp si drahý dom v ktorom bývaš a kúp si drahé oblčenie, najnovší iphone a televízor.
7. Nekupuj americké akcie, pôjde to dolu. A amerika za chvílu aj tak skončí.

A vedela by som ešte rozprávať o blbostiach čo ľudia tvrdia 🙂

hellwant
17. feb 2026
@yoginka231

1. Choď robiť do nejakého segmentu kde máš istotu, najlepšie učiteľku alebo niekde kde máš tabuľkové platy. Štát je skvelý zamestnávateľ.
2. Choď robiť manuálnu prácu, remeslo má zlaté dno.
3. Nepodnikaj. Keby podniká každý tak kto bude upratovať. Je to zbytočné riziko.
4. Načo by ti bol podiel vo firme, keď aj tak asi skrachuje? To by ti nedali len tak chcú ťa ošklbať.
5. Zober si hypotéku a prenajímaj ten byt ako pasívny príjem. S tým nieje žiadna robota a budeš si žit ako rentier.
6. Kúp si drahé auto nech ľudia vidia, kúp si drahý dom v ktorom bývaš a kúp si drahé oblčenie, najnovší iphone a televízor.
7. Nekupuj americké akcie, pôjde to dolu. A amerika za chvílu aj tak skončí.

A vedela by som ešte rozprávať o blbostiach čo ľudia tvrdia 🙂

@yoginka231 akurat to remeslo je na hrane😁, ano tazka /ufulana robota. Ale pytaju dost teraz. Ostatne palec hore.

anonym_581806
17. feb 2026

@tonkoantonko že si máme kúpiť slovenské štátne dlhopisy a robiť si džem z cukru 😅😅

maja249
17. feb 2026

Prepis telefonického rozhovoru:
-Máte na účte pomerne vysokú sumu, mám pre vás veľmi výhodnú investičnú príležitosť.
-Ak je taká výhodná, koľko ste investovali vy osobne a koľko ste zarobili?
-Debil...a volajúci zrušil hovor🤣🤣🤣

zuzanka.zuzu
17. feb 2026

najdebilnejšia rada aká tu pravidelne odznieva je "nekupujte byt, sú drahé, už to nemá kam rásť, už to ide len klesať, ceny pôjdu dole, teraz už fakt pôjdu" 🙈 som na MK asi 20 rokov, čítam to tu pravidelne... no ako je to teda s tými bytmi? 😂

namornicka
17. feb 2026

Este o “spolocnych” uctoch na muzove meno by sa dalo diskutovat.

matusformanek
21. feb 2026

@tonkoantonko napr: 1. dlhopis je predsa bez rizika. 2. ak nebudeš nič investovať, o nič nemôžeš prísť (spravny vyklad: aj neinvestovat je investicne rozhodnutie ktoreho vysledkom ja garantovana (!) strata vo vyske inflacie)

Strana
z2