Najlepšia poisťovňa pre havarijné a zákonné poistenie auta

jakubella
23. sep 2015

Je lepsie uzavriet poistku cez internet alebo osobne na pobocke? Ake mate skusenosti pri kupe noveho auta? Dakujem za Vase rady a odporucania 🙂

maria117
23. sep 2015

@jakubella daj si vypracovat viacero ponuk, porovnaj ceny i dalsie vyhody (napr.ak ti daju k PZP zivel zadarmo tak je to plus)... vacsinou to zavisi odobjemu motora,ale niekde moze i od dalsich parametrov. A ak si niektoru vyberies kvoli lepsim podmienkam,ci referenciam,ale inde ti daju nizsiuponuku, mozes este sa skusit vratit do tej prvej,ci nevedia dat taku istu cenu.

macka334
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michalmakovnik
23. sep 2015

Otazka ohladom najlepsej poistovne je ako keby som sa pytal ake je najlepsie auto. Netusim co chcete mat kryte, aku si prajete spoluucast, preto je tazke vybrat jednu konkretnu. A lepsie na pobocke u maklera, ktory ma v ponuke viac poistovni a vie vybrat tu vhodnejsiu pre vas.

jakubella
autor
24. sep 2015

Ďakujem Vám za rady, dala som si vypracovať viacero ponúk, ešte mám týždeň čas na výber...no a čo chcem? čo najvýhodnejšie poistiť auto 🙂))

frapper
24. sep 2015

Skúste aj v ALLIANZ.

klarika21
25. sep 2015

mne to spravili rovno v bazari kde som kupovala auto. tam mi poradila zlata pani.

leonie77
25. sep 2015

....neviem síce, čo máš na mysli pod pojmom "najvýhodnejšie", či je to len o cene, alebo v rozhodovaní zaváži aj rýchla a bezproblémová likvidácia. Pracujem pre všetky poisťovne a osobne mám najlepšie skúsenosti, hlavne čo sa týka riešenia poistných udalostí s poisťovňou Union, aj keď pravdou je, že nie sú práve najlacnejší. Ak si zatiaľ nedala urobiť ponuku aj od nich, tak si daj, a ak nebude príliš veľký cenový rozdiel, tak vrele odporúčam... 😉