icon

Najlepšia zdravotná poisťovňa

estermalova
14. júl 2022

Ahojte, chcem sa spýtať na podla vás najlepšiu zdravotnú poisťovňu pre dieťa. Počula som že Union prepláca lieky predpísané doktorom, aj umelé mliečko do roka. Ale iní známi zas hovoria o Dôvere... Ale máte vy skúsenosti?

Strana
z2
raja95
Odpoveď bola odstránená
onats
Odpoveď bola odstránená
zuzlaka
3. sep 2024

Zdravim, chcela by som obnovit tuto temu, nechcela som zbytocne vytvarat novu. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s poistovnami, v ktorej momentalne ste a ci vam vyhovuje vo vsetkom?

venusa85
3. sep 2024

@zuzlaka ahoj,ja idem prestupovat z dôvery do Union. Posledná kvapka bola,že mi nepreplatia okuliare pre dcéru,lebo to majú ohraničené výškou dioptrii-co žiaľ prekracujeme. Union ma aj kúpele na 28 dni(astma),dovera 21 dní.

lakebabe
3. sep 2024

@venusa85 ja stále vyberám medzi Unión a dôvera, teraz sme vo VšZP stále nevieme kam ísť. O tých kúpeľoch to prvý raz počujem. Dobre vedieť

bukajka_mata
11. sep 2024

My sme všetci prešli z Unionu do Dôvery a neľutujeme.

mahu74
11. sep 2024

@venusa85 áno, s tými kúpeľmi to je pravda. Najviac prepláca Union

oktober3
11. sep 2024

Každý jeden lekár mi povie, že nemám meniť VŠZP.
Akonáhle máš problém, že sa jedná o tisícové liečby , tak najväčšia sanca je u VSZP.
Iné poisťovne lákajú na bonusy, ale to sú "omrvinky" oproti tomu, keď skutočne potrebuješ liečbu

wetsel
18. sep 2024

Ja si naopak vôbec nemyslím, že sú to len omrvinky. Mne sa už viackrát osvedčilo byť poistená v Dôvere. Využívame benefity, preplácajú lieky, my meniť istotne nebudeme. 😉

nikanu
20. sep 2024

@wetsel A ktoré konkrétne si už stihla využiť?

wetsel
23. sep 2024

@nikanu Viacero, napr. zapožičanie monitoru dychu zdarma (s potvrdením lekára), ale aj rámy + sklá na okuliare - 70€ či preplatenie liekov - ale to je samozrejmosť, to sa ti kumuluje v appke automaticky.

harmona
23. sep 2024

@wetsel A kolko najviac ti preplatia za lieky? Vsetko, co zaplatis alebo?

bukajka_mata
30. sep 2024

@harmona No všetko ti úplne nepreplatia, ale je to 300€ ročne, čo je veľmi pekná čiastka. Ja osobne som to teda ešte v živote neprekročila, že by som niekedy počas celého roka platila za lieky vyššiu sumu ako je táto. 😀

nikanu
17. okt 2024

@bukajka_mata Už si si to takto dala preplatiť niekedy? Ako dlho to zvykne trvať, kým to pošlú?

bukajka_mata
17. okt 2024

@nikanu Myslím, že by to malo byť okolo 60 alebo 90 dní, teraz si nie som úplne istá, ale tak či tak to netrvá až tak dlho, peňazí na účte sa dočkáš zvyčajne oveľa skôr, nečaká sa toľko. 🙂 To je len maximálna dĺžka lehoty na vyplatenie.

nikanu
24. okt 2024

Dievčatá, posielam užiťtočné rady a tipy na október, toto mi prišlo do mailu 😀

harmona
28. okt 2024

@nikanu Haha, super, vdaka 😀 Aj som uvazovala, ze zacnem otuzovat, len som sa k tomu doteraz nedokopala a ani neviem, ci sa niekedy vobec dokopem. 😂
A to ti chodia taketo veci vkuse na mail?

Strana
z2