Najlepšia zdravotná poisťovňa
Ahojte, chcem sa spýtať na podla vás najlepšiu zdravotnú poisťovňu pre dieťa. Počula som že Union prepláca lieky predpísané doktorom, aj umelé mliečko do roka. Ale iní známi zas hovoria o Dôvere... Ale máte vy skúsenosti?
Zdravim, chcela by som obnovit tuto temu, nechcela som zbytocne vytvarat novu. Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s poistovnami, v ktorej momentalne ste a ci vam vyhovuje vo vsetkom?
My sme všetci prešli z Unionu do Dôvery a neľutujeme.
Každý jeden lekár mi povie, že nemám meniť VŠZP.
Akonáhle máš problém, že sa jedná o tisícové liečby , tak najväčšia sanca je u VSZP.
Iné poisťovne lákajú na bonusy, ale to sú "omrvinky" oproti tomu, keď skutočne potrebuješ liečbu
Ja si naopak vôbec nemyslím, že sú to len omrvinky. Mne sa už viackrát osvedčilo byť poistená v Dôvere. Využívame benefity, preplácajú lieky, my meniť istotne nebudeme. 😉
@harmona No všetko ti úplne nepreplatia, ale je to 300€ ročne, čo je veľmi pekná čiastka. Ja osobne som to teda ešte v živote neprekročila, že by som niekedy počas celého roka platila za lieky vyššiu sumu ako je táto. 😀
@bukajka_mata Už si si to takto dala preplatiť niekedy? Ako dlho to zvykne trvať, kým to pošlú?
@nikanu Myslím, že by to malo byť okolo 60 alebo 90 dní, teraz si nie som úplne istá, ale tak či tak to netrvá až tak dlho, peňazí na účte sa dočkáš zvyčajne oveľa skôr, nečaká sa toľko. 🙂 To je len maximálna dĺžka lehoty na vyplatenie.