Najlepšia zdravotná poisťovňa podľa vás
Chcela by som sa opýtať na Váš názor na Všeobecnú zdravotnú poisťovňu, resp. ktorá ZP je dobrá.
@27dianka Nie co si, vsak to by bol iny zoznam. Ale tak tie zakladne. Akoze viem, ze su tam lieky, co preplatia, zubara, teraz to pozeram. Aj na cestovne poistenie zlava, na potraviny, okuliare, kozmetiku. Aha toto je super, ze VIP izby v nemocnici za polovicu. To som ani nevedela, ze sa to da.
@nicollette332 A do ktorej si nakoniec prestupila? Ja som videla, ze si pisala, aj sme si predtym vymenila spravu, ale neviem teraz, ci si chcela nejaku konkretnu poistovnu alebo si sa pytala vseobecne.
@klaudiaden Ved to by som presne aj ja chcela takto mat. Ze by som mala tiez Terezku takto pod dohladom a o vsetkom prehlad. Ono tusim tym, ze ju mam tiez v tej apke, no celkovo v poistovni, tak potom aj ja mam nejake vyhody z toho, nie?
@zdenkatv3 Vidis, ja to beriem ako samozrejmost, takze som to ani nespominala. Do Dovery som prestupovala. Co som citala tak aj zienky odtialto su tam a vsetko v pohode.
@nicollette332 Ano, tym, ze mas aj dieta takto, tak napriklad preplatky za lieky sa aj tebe pocitaju. Inak by sa len jej tusim. Neviem teraz ako to presne je. Mam to tak, tak neriesim 😀
@nicollette332 Aha, tak to som asi aj zachytila. Neviem, snazim sa vsade nieco riesit a potom sa v tom zacnem stracat. To mam za to 😀 Ale tak ked su dobre skusenosti, tak verim, ze aj u teba to tak bude. Aj si kvoli nejaku konkretnemu benefitu napriklad si vybrala tuto poistovnu?
@klaudiaden Uz ani ja to nebudem riesit :D Ale som rada, ze to takto uz bude konecne. Radsej proste vsetci v jednom. Aj banku sme kvoli tomu menili, aby sme to mali vsetko "pod jednou strechou".
@zdenkatv3 Ale ved keby aj nie, tak sa nic nedeje, tolko prispevkov, kazdy obcas nieco prehliadne. Verim tomu aj ja, zase poistovna sa asi tak casto nemeni, ani neviem vlastne, ze kolkokrat je to mozne. Ale uz to neplanujem. Neviem, co by sa muselo udiat. Vies co, ja tak vseobecne, nie len kvoli jednej veci.
@nicollette332 To si ako ja, ked uz je to na poriadku, tym to pre mna hasne a nemusim sa tomu dalej venovat :D
@nicollette332 Vies co, malo by to byt tak, ze poistovnu mozes vlastne menit, kolko chces. Akurat len raz rocne. Inak neviem o tom, ze by to bolo nejak specifikovane.
@zdenkatv3 Aha, takze ja mozem behat kazdy rok z jednej poistovne do druhej a zase naspat? Tak to som nevedela, ze je to takto mozne.
@nicollette332 Akoze moct mozes, ale ci by ti to realne aj k niecomu boli, ci je to uzitocny krok, tak to si musis zvazit. Osobne nevidim dovod poistovnu zase menit, ked najdes taku, v ktorej ti vsetko vyhovuje a vie ti ponuknut toho vela 😉
Tak ja som v Dôvere len od minulého roka, ale nemám v pláne meniť za ďalšiu poisťovňu. Nemám problém nič vybaviť, žiadneho doktora, to so starou poisťovňou neustále sa niečo riešilo a nevychádzalo.
@nicollette332 Ako pise Klaudia, tak mozes, ale neviem, ci to bude nutne, ked najdes poistovnu, ktora ti bude vyhovovat. Odtial by ma asi nikto nedostal 😀
@zdenkatv3 Tak vela ludi meni poistovnu aj kvoli lekarom, ze nie kazdy lekar ma zmluvu s kazdou poistovnou, alebo aby preplatili nejake zakroky. Kolegyna napriklad takto dcere menili poistovnu kvoli strojceku na zuby, aby ich to vyslo lacnejsie. Ta zmena nic nestoji a ked to vie pomoct, tak treba ist do toho.
@zdenkatv3 Skor tak zo zvedavosti som sa pytala, nie ze by som to chcela teraz kazdy rok absolvovat 😇
@silwii To sa necudujem, lebo vsak tie strojceky to nie je lacna zalezitost. Aj na okuliare sa daju vyuzit tie benefity, to si myslim, ze tiez dost velka pomoc. Aj ramy aj skla su tiez drahe. Akoze zalezi, kto si co vyberie samozrejme.
@nicollette332 Jasne rozumiem 🙂
@bukajka_mata Čiže teraz je to vlastne rok, čo si tam, či už druhý? Ale to je vlastne asi jedno. Hlavne, že je všetko okej a zlepšila sa situácia tým prestupom do druhej poisťovne.
@27dianka Ved o to ide si myslim, preco inak by niekto menil poistovnu, keby mu to neprinieslo ziadne vyhody a zlepsenie, tak to neviem.

@nicollette332 To si ju uz mala mat. Bohovska je ta aplikacia, mne sa paci teda aspon. Aj to, ze aj maleho tam mam rovno, ze to je vsetko v jednej, nemusim mat na seba zvlast, zvlast na Tomiho.