icon

Najlepšia zdravotná poisťovňa podľa vás

barbora146
30. sep 2020

Chcela by som sa opýtať na Váš názor na Všeobecnú zdravotnú poisťovňu, resp. ktorá ZP je dobrá.

Strana
z2
klaudiaden
13. okt 2023

@nicollette332 To si ju uz mala mat. Bohovska je ta aplikacia, mne sa paci teda aspon. Aj to, ze aj maleho tam mam rovno, ze to je vsetko v jednej, nemusim mat na seba zvlast, zvlast na Tomiho.

27dianka
17. okt 2023

@silwii Ale tak to môžem, však to problém nie je. Ale dá sa to pozrieť jednak normálne aj na stránke (odtiaľ by som to mimochodom pozerala aj ja, lebo presne naspamäť sa to vedieť nedá) a je to všetko aj v aplikácií.

silwii
18. okt 2023

@27dianka Nie co si, vsak to by bol iny zoznam. Ale tak tie zakladne. Akoze viem, ze su tam lieky, co preplatia, zubara, teraz to pozeram. Aj na cestovne poistenie zlava, na potraviny, okuliare, kozmetiku. Aha toto je super, ze VIP izby v nemocnici za polovicu. To som ani nevedela, ze sa to da.

zdenkatv3
19. okt 2023

@nicollette332 A do ktorej si nakoniec prestupila? Ja som videla, ze si pisala, aj sme si predtym vymenila spravu, ale neviem teraz, ci si chcela nejaku konkretnu poistovnu alebo si sa pytala vseobecne.

nicollette332
20. okt 2023

@klaudiaden Ved to by som presne aj ja chcela takto mat. Ze by som mala tiez Terezku takto pod dohladom a o vsetkom prehlad. Ono tusim tym, ze ju mam tiez v tej apke, no celkovo v poistovni, tak potom aj ja mam nejake vyhody z toho, nie?

nicollette332
20. okt 2023

@zdenkatv3 Vidis, ja to beriem ako samozrejmost, takze som to ani nespominala. Do Dovery som prestupovala. Co som citala tak aj zienky odtialto su tam a vsetko v pohode.

klaudiaden
24. okt 2023

@nicollette332 Ano, tym, ze mas aj dieta takto, tak napriklad preplatky za lieky sa aj tebe pocitaju. Inak by sa len jej tusim. Neviem teraz ako to presne je. Mam to tak, tak neriesim 😀

zdenkatv3
26. okt 2023

@nicollette332 Aha, tak to som asi aj zachytila. Neviem, snazim sa vsade nieco riesit a potom sa v tom zacnem stracat. To mam za to 😀 Ale tak ked su dobre skusenosti, tak verim, ze aj u teba to tak bude. Aj si kvoli nejaku konkretnemu benefitu napriklad si vybrala tuto poistovnu?

27dianka
2. nov 2023

@silwii Tak napríklad tá VIP izba je super. Som si zažila už kadejakých ľudí na izbe a toto je akože na nezaplatenie by som povedala. Mať svoj pokoj a svoje súkromnie.

nicollette332
6. nov 2023

@klaudiaden Uz ani ja to nebudem riesit :D Ale som rada, ze to takto uz bude konecne. Radsej proste vsetci v jednom. Aj banku sme kvoli tomu menili, aby sme to mali vsetko "pod jednou strechou".

nicollette332
6. nov 2023

@zdenkatv3 Ale ved keby aj nie, tak sa nic nedeje, tolko prispevkov, kazdy obcas nieco prehliadne. Verim tomu aj ja, zase poistovna sa asi tak casto nemeni, ani neviem vlastne, ze kolkokrat je to mozne. Ale uz to neplanujem. Neviem, co by sa muselo udiat. Vies co, ja tak vseobecne, nie len kvoli jednej veci.

silwii
7. nov 2023

@27dianka Tak toto je ozaj super benefit by som povedala. Vsak sama byt na izbe, co viac si moze clovek priat, ked skonci v nemocnici. Niektori ludia vedia byt fakt otravni a ty ked sa mas zotavovat, tak fakt netuzis po tom, aby ta este niekto pomaly obtazoval.

klaudiaden
8. nov 2023

@nicollette332 To si ako ja, ked uz je to na poriadku, tym to pre mna hasne a nemusim sa tomu dalej venovat :D

zdenkatv3
15. nov 2023

@nicollette332 Vies co, malo by to byt tak, ze poistovnu mozes vlastne menit, kolko chces. Akurat len raz rocne. Inak neviem o tom, ze by to bolo nejak specifikovane.

27dianka
16. nov 2023

@silwii No veď presne, hlavne keď ideš skrz pôrod do nemocnice, tak vtedy zvlášť asi tá mamička uvíta ozaj to také súkromie. Je to všetko nové a ďalšia panikárka na izbe by bola teda pre mňa dosť rušivá 😀

vikisukik
23. nov 2023

@27dianka presne toto som si povedala, ze keby sa pritrafilo este druhe, tak tu izbu si rezervujem hned ako zistim, ze som tehotna. tiez mam nie prave prijemnu skusenost s tymto.

silwii
28. nov 2023

@27dianka Tak darmo, vedia, ake vyhody tam davaju 😀 Take, co sa daju aj realne vyuzit, nie len aby tam toho bolo co najviac.

nicollette332
29. nov 2023

@zdenkatv3 Aha, takze ja mozem behat kazdy rok z jednej poistovne do druhej a zase naspat? Tak to som nevedela, ze je to takto mozne.

klaudiaden
29. nov 2023

@nicollette332 Akoze moct mozes, ale ci by ti to realne aj k niecomu boli, ci je to uzitocny krok, tak to si musis zvazit. Osobne nevidim dovod poistovnu zase menit, ked najdes taku, v ktorej ti vsetko vyhovuje a vie ti ponuknut toho vela 😉

misters
Odpoveď bola odstránená
vikisukik
30. nov 2023

@misters nejaku poistovnu mat musis ( teda je dobre ju mat, nie?). tak si vyberiem taku, ktora mi vie aspon nieco priniest. som v dovere a mne tu vyhovuje vsetko. nemam dovod poistovnu menit a ani sa na nu stazovat.

27dianka
1. dec 2023

@vikisukik Veď presne, nestojí ma to nič. Takže neviem, o čo ide teraz akože 😀

bukajka_mata
6. dec 2023

Tak ja som v Dôvere len od minulého roka, ale nemám v pláne meniť za ďalšiu poisťovňu. Nemám problém nič vybaviť, žiadneho doktora, to so starou poisťovňou neustále sa niečo riešilo a nevychádzalo.

zdenkatv3
7. dec 2023

@nicollette332 Ako pise Klaudia, tak mozes, ale neviem, ci to bude nutne, ked najdes poistovnu, ktora ti bude vyhovovat. Odtial by ma asi nikto nedostal 😀

silwii
8. dec 2023

@zdenkatv3 Tak vela ludi meni poistovnu aj kvoli lekarom, ze nie kazdy lekar ma zmluvu s kazdou poistovnou, alebo aby preplatili nejake zakroky. Kolegyna napriklad takto dcere menili poistovnu kvoli strojceku na zuby, aby ich to vyslo lacnejsie. Ta zmena nic nestoji a ked to vie pomoct, tak treba ist do toho.

nicollette332
11. dec 2023

@zdenkatv3 Skor tak zo zvedavosti som sa pytala, nie ze by som to chcela teraz kazdy rok absolvovat 😇

zdenkatv3
14. dec 2023

@silwii To sa necudujem, lebo vsak tie strojceky to nie je lacna zalezitost. Aj na okuliare sa daju vyuzit tie benefity, to si myslim, ze tiez dost velka pomoc. Aj ramy aj skla su tiez drahe. Akoze zalezi, kto si co vyberie samozrejme.
@nicollette332 Jasne rozumiem 🙂

27dianka
15. dec 2023

@bukajka_mata Čiže teraz je to vlastne rok, čo si tam, či už druhý? Ale to je vlastne asi jedno. Hlavne, že je všetko okej a zlepšila sa situácia tým prestupom do druhej poisťovne.

klaudiaden
2. jan 2024

@27dianka Ved o to ide si myslim, preco inak by niekto menil poistovnu, keby mu to neprinieslo ziadne vyhody a zlepsenie, tak to neviem.

Strana
z2