icon

Ktoré benefity Všeobecnej zdravotnej poisťovne využívate?

pixie
Dnes o 12:50

Všeobecná zdravotná poisťovňa má viacero benefitov. Mňa zaujíma, ktoré z nich najviac ľudia využívajú.
#spolupraca

zuzana2910
•
Dnes o 13:19

Prispevok na dent hygienu, na okuliare, preplatenie liekov.

ivanakal
•
Dnes o 14:00

Okuliare, dentalna, a teraz aj strojcek.

anonym_ce345d
•
Dnes o 14:02

Uz nech je 30. A nech toto #spolupraca skonci. Keby to tam nebolo aj by sa mi chcelo odpovedat ale takto sa mi uz z tychto diskusii a prispevkov dviha zaludok.

sticker
anonym_e95b6d
•
Dnes o 14:47
@anonym_ce345d

Uz nech je 30. A nech toto #spolupraca skonci. Keby to tam nebolo aj by sa mi chcelo odpovedat ale takto sa mi uz z tychto diskusii a prispevkov dviha zaludok.

@anonym_ce345d hej, je to ubohe

anonym_7af28c
•
Dnes o 15:10
@anonym_e95b6d

@anonym_ce345d hej, je to ubohe

Už aj do správ chodí aby sa človek prepustil, pričom som vo VšZP od kedy existuje ale toto už lezie každému na nervy

martinka13
•
Dnes o 15:39

Na strojček neprispeli ani tú smeť, ktorou sa chvália. Lebo "priesvitný ". Dentálna hygiena len u zazmluvnených. Teraz sme platili 140 eur za preventívku u zubára. A nie, nebudem si vyberať zubára podľa toho, či má zmluvu s poisťovňou. Je to celé choré. Hlavne, že odvody sú povinné.

anonym_3f9248
•
Dnes o 16:06

teraz som si dala robit okuliare, tak vyuzijem 100 e na nich

katica06
•
Dnes o 16:06
@martinka13

Na strojček neprispeli ani tú smeť, ktorou sa chvália. Lebo "priesvitný ". Dentálna hygiena len u zazmluvnených. Teraz sme platili 140 eur za preventívku u zubára. A nie, nebudem si vyberať zubára podľa toho, či má zmluvu s poisťovňou. Je to celé choré. Hlavne, že odvody sú povinné.

@martinka13 nedávali sme neviditeľný tak komplet preplatili dcere strojček horný aj dolny, aj okuliarovy rám preplatili komplet

anonym_92dcde
•
Dnes o 16:23

Radšej by preplácali opravu kazov, sama som ich nevyrobila. Je to časť tela ako každá iná. Ale odvody sa mi stiahnu hneď z výplaty. Hlavne keď nikdy nie som chorá, mohli by to zohľadňovať. Chorý celý sociálny štát. 🤮

anonym_3eea0c
•
Dnes o 16:31
@anonym_ce345d

@anonym_ce345d 👌👌👌👌👌👌👌

simsalabim
•
Dnes o 16:47

Ziaden, vsade ma Vszp blokne, ze nezmluvny lekar alebo uz neviem aky liek atd. Na kieho Alaha musi byt zmluvny??? Ved nech mi preplatia adekvatnu ciastku ako kazdemu!

anonym_813711
•
Dnes o 17:06

ziadne. Minat energiu a na konci nic z toho ...

martinka13
•
Dnes o 17:57
@katica06

@martinka13 nedávali sme neviditeľný tak komplet preplatili dcere strojček horný aj dolny, aj okuliarovy rám preplatili komplet

@katica06 no nerozumiem tomu. Strojček ako strojček. Veď preplácaju len určitú sumu. Je to choré. Ako väčšina vecí na Slovensku.

katica06
•
Dnes o 18:11
@martinka13

@katica06 no nerozumiem tomu. Strojček ako strojček. Veď preplácaju len určitú sumu. Je to choré. Ako väčšina vecí na Slovensku.

@martinka13 určili si pravidlá, dôvera nepreplatí ani toľko. Platila som 380 za horný a rok 400za dolný. Všetko preplatili

martinka13
•
Dnes o 19:01
@katica06

@martinka13 určili si pravidlá, dôvera nepreplatí ani toľko. Platila som 380 za horný a rok 400za dolný. Všetko preplatili

@katica06 také pravidlá sú na h.vno a diskriminačné. Myslím, že odvody platíme všetci rovnaké percento. A že je veľmi vysoké....Nebudem vari šetriť na zdraví detí kvôli tomu, že preplacajú len pevný strojček (teda jeho časť).

anonym_7af28c
•
Dnes o 19:24
@martinka13

@katica06 také pravidlá sú na h.vno a diskriminačné. Myslím, že odvody platíme všetci rovnaké percento. A že je veľmi vysoké....Nebudem vari šetriť na zdraví detí kvôli tomu, že preplacajú len pevný strojček (teda jeho časť).

@martinka13 ako vlastne ohrozuje zdravie fixný strojček?
mala som ho kedysi a nejak som sa necítila ohrozená