Ktoré benefity Všeobecnej zdravotnej poisťovne využívate?
Všeobecná zdravotná poisťovňa má viacero benefitov. Mňa zaujíma, ktoré z nich najviac ľudia využívajú.
#spolupraca
Uz nech je 30. A nech toto #spolupraca skonci. Keby to tam nebolo aj by sa mi chcelo odpovedat ale takto sa mi uz z tychto diskusii a prispevkov dviha zaludok.

Uz nech je 30. A nech toto #spolupraca skonci. Keby to tam nebolo aj by sa mi chcelo odpovedat ale takto sa mi uz z tychto diskusii a prispevkov dviha zaludok.
@anonym_ce345d hej, je to ubohe
@anonym_ce345d hej, je to ubohe
Už aj do správ chodí aby sa človek prepustil, pričom som vo VšZP od kedy existuje ale toto už lezie každému na nervy
Na strojček neprispeli ani tú smeť, ktorou sa chvália. Lebo "priesvitný ". Dentálna hygiena len u zazmluvnených. Teraz sme platili 140 eur za preventívku u zubára. A nie, nebudem si vyberať zubára podľa toho, či má zmluvu s poisťovňou. Je to celé choré. Hlavne, že odvody sú povinné.
teraz som si dala robit okuliare, tak vyuzijem 100 e na nich
Na strojček neprispeli ani tú smeť, ktorou sa chvália. Lebo "priesvitný ". Dentálna hygiena len u zazmluvnených. Teraz sme platili 140 eur za preventívku u zubára. A nie, nebudem si vyberať zubára podľa toho, či má zmluvu s poisťovňou. Je to celé choré. Hlavne, že odvody sú povinné.
@martinka13 nedávali sme neviditeľný tak komplet preplatili dcere strojček horný aj dolny, aj okuliarovy rám preplatili komplet
Radšej by preplácali opravu kazov, sama som ich nevyrobila. Je to časť tela ako každá iná. Ale odvody sa mi stiahnu hneď z výplaty. Hlavne keď nikdy nie som chorá, mohli by to zohľadňovať. Chorý celý sociálny štát. 🤮
@anonym_ce345d 👌👌👌👌👌👌👌
Ziaden, vsade ma Vszp blokne, ze nezmluvny lekar alebo uz neviem aky liek atd. Na kieho Alaha musi byt zmluvny??? Ved nech mi preplatia adekvatnu ciastku ako kazdemu!
ziadne. Minat energiu a na konci nic z toho ...
@martinka13 nedávali sme neviditeľný tak komplet preplatili dcere strojček horný aj dolny, aj okuliarovy rám preplatili komplet
@katica06 no nerozumiem tomu. Strojček ako strojček. Veď preplácaju len určitú sumu. Je to choré. Ako väčšina vecí na Slovensku.
@katica06 no nerozumiem tomu. Strojček ako strojček. Veď preplácaju len určitú sumu. Je to choré. Ako väčšina vecí na Slovensku.
@martinka13 určili si pravidlá, dôvera nepreplatí ani toľko. Platila som 380 za horný a rok 400za dolný. Všetko preplatili
@martinka13 určili si pravidlá, dôvera nepreplatí ani toľko. Platila som 380 za horný a rok 400za dolný. Všetko preplatili
@katica06 také pravidlá sú na h.vno a diskriminačné. Myslím, že odvody platíme všetci rovnaké percento. A že je veľmi vysoké....Nebudem vari šetriť na zdraví detí kvôli tomu, že preplacajú len pevný strojček (teda jeho časť).
@katica06 také pravidlá sú na h.vno a diskriminačné. Myslím, že odvody platíme všetci rovnaké percento. A že je veľmi vysoké....Nebudem vari šetriť na zdraví detí kvôli tomu, že preplacajú len pevný strojček (teda jeho časť).
@martinka13 ako vlastne ohrozuje zdravie fixný strojček?
mala som ho kedysi a nejak som sa necítila ohrozená

Prispevok na dent hygienu, na okuliare, preplatenie liekov.