Nájom + režijné náklady platiť na polovicu
Ahojte,
Prepáčte, že píšem anonymne...je mi to trošku trápne...
Aby som to trošku zhrnula nech to nepíšem dlhé ako román...
Žijem vo vzťahu s mužom...on ma syna, ja dve deti z predchádzajúceho vzťahu...a máme spolu malé dieťa...do teraz sme to riešili tak, že on platil (inkaso, plyn, elektrinu...internet, skylink a pod) a ja som kupovala potraviny, drogériu...kozmetiku pre všetkých...) on pracuje ja som na RD...takže "plat" nemám vysoký...z toho splácam pôžičku, ktorú som zobrala na Prerabku domu (bývame v jeho dome...pôžičku som brala, ešte keď som bola zamestnaná) no potom som neplánovane otehotnela... Takže tak....nacala som rozhovor na tému, že či by si vedel predstaviť písať dom aj na mňa...to bol výbuch hnevu...som bola mierne v šoku...tak ok...vravim tak mi vrátiš peniaze čo vrazam do prerabky...suhlasil, ale až keď by som od neho odišla...🤔 A nakoniec z neho vypadlo, že teda keď už nebudem ďalej investovať do domu mám pllovicu výdajov platiť teda aj inkaso...a pod. No len ja kupujem aj potraviny a pod. takže plus tie režijné výdavky by mi neostalo skoro nič...súhlasiť s tým?

@jaskolka vela zien otehotnie s frajerom preto, lebo veria, ze si ho tym udrzia a ze je to silnejsi zavazok ako manzelstvo. Cize chlap nabucha frajerku, nemusi sa zenit, ma svoju nehnutelnost, doma sex, upratane a ked sa slecinke nepaci, moze ist a bude jej mesacne posielat 50 eur...
dieta ostava zene "na krku" a vela zien sa prepada do velkej socialnej biedy "bez vztahu", kym muz funguje ako "predtym"