Najvýhodnejšia pôžička alebo úver

vinea15
20. júl 2014

Žienky kde sa teraz najviac oplatí si zobrať pôžičku alebo úver potrebovali by sme cca do 10 000€. Ďakujem za každú radu 🙂

1horar1
20. júl 2014

@vinea15 Ahoj.. jednoznacne z bankovych institucii Unicredit Bank... ma kampan do 30.8.2014... pokial sa jedna o hypo uver.... tz. ked budete aj nieco zakladat tak su najvyhodnejsie podmienky spomedzi vsetkych bank.... aktualne urok 2,00 a 2,20 % sa da dosiahnut... mimo kampane je to viacmenej podobne pri kazdej banke, len treba davat pozor na skryte poplatky ci uz za vedenie bezneho uctu, alebo poistenie uveru alebo poplatok za sprostredkovanie uveru... standardne najlepsie vychadzaju stale banky CSOB, UNICREDIT, SLSP niekedy aj VUB.. ale je to individualne ... kazdeho klienta posudzuju zvlast... Prima banka ponuka aktualne na hypo 2,5 urok no neviem co je za tym lebo s nimi nerobim... avsak co som cital nazory ludi tak celkovo servis nieje nic moc, plus cital som aj take veci ze bezdovodne pristupili k zvyseniu uroku.... ale tieto informacie neviem samozrejme potvrdit nakolko islo o nazor ludi co som cital na roznych forach ktore sa tomu venuju.... hmm keby si potrebovala nejake blizsie info alebo nieco, kludne napis... rad pomozem ak to bude v mojich silach... prajem pekny den. 🙂

vinea15
autor
21. júl 2014

My máme účet v SLSP a VUB to by bolo pre nás najlepšie

1horar1
21. júl 2014

Zdravim... to ze mate vedeny ucet v nejakej banke este automaticky neznamena vyhodu... velakrat to absolutne nic neovplyvni... vyhoda by bola snad len vtedy ak by ste boli Premiovy klienti, to znamena ze by sa mesacne poukazoval prijem cloveka vo vyske 750 eur a vyssie v zavislosti od banky... kazda ma ine kriteria na top klientov... ja mam taktiez ucet v SLSP uz od mojich 18 rokov.. ked som bral hypoteku absolutne mi to pri skoringu nezavazilo... a to tam chodil pravidelny prijem aj vela platieb odchadzalo... cize ten ucet bol naozaj aktivne vyuzivany... a konkurencne banky mi dali aj tak lepsiu ponuku ako moja materska banka.... takze len kvoli uctu by som sa urcite nedrzal banky ak konkurencia ponukne lepsie podmienky... 🙂

viavista
6. jan 2015

My tiez zvazujeme - ale pre mladych nemozeme, lebo byvame so svokrovcami a ti nedopustia, aby sme zalozili dom :( takze netusim, po akej banke sa poobzerat..

katinkar
6. jan 2015

@viavista Dobrý večer, môžete ručiť kupovanou nehnuteľnosťou a zároveň čerpať úver pre mladých. Zatiaľ je stále možnosť, že získate aj 100% úver na kúpu.

viavista
6. jan 2015

@katinkar ale zatial je dom na svokrovcoch a ked ho prepisu na nas, budu mat dozivotne pravo a na dome teda bud tarcha. A kde je tarcha, nie je narok na pozicku pre mladych...to je ta nevyhoda... a zase by nedovolili, co nam uz aj povedali, ze dom nezalozia...

katinkar
7. jan 2015

@viavista Áno, je to pravda. Myslela som si, že chceli kúpiť inú nehnuteľnosť.

zica1
11. máj 2015

Prosim Vás, chcela by som uver na 10-15tisic eur na cca 7-8rokov, ale na paske mam ale oficialne minimalnu mzdu, mam 28 rokov, jedno dieta a som slobodna.Mam ručitela.Viete o nejakej banke, kde by mi uver dali?

katinkar
12. máj 2015

@zica1 Dobrý deň, áno je možné aby ste získali úver, ak má ručiteľ dostatočný príjem . Zároveň môžete využiť aj príspevok pre mladých. Ak by ste potrebovali viac informácií, kontaktujte ma cez IP.

mato25
19. máj 2015

@zica1 Dobrý deň. Doporučujem navštíviť stránku porovnavajte.sk , Vybrajú tam najvýhodnejších poskytovateľov a v ich blogu sú naozaj dobré články, ktoré je dobre si prečítať pred žiadosťou o úver.

jana299
20. jún 2017

Ste zaťažení mnohými pôžičkami? Ubíjajú Vás vysoké mesačné splátky? Nie ste schopní ich splácať? Nezostáva Vám dostatok peňazí pre bežný život?
Ponúkam Vám poradenské služby v nasledujúcich oblastiach:
- spojenie existujúcich spotrebných úverov, kreditných kariet a povoleného prečerpania do jedného výhodnejšieho úveru,
- refinancovanie (prenesenie) existujúceho hypotekárneho úveru, úveru na bývanie,
- poskytnutie nových spotrebných a hypotekárnych úverov,
- prepočet splátok refinancovaných úverov,
- finančné poradenstvo v oblasti úverov a bankových produktov zadarmo.
oblasť Košice a Košice - okolie

petka3012
20. jún 2017

Ak by mal niekto zaujem ci uz o
- refinancovanie
- uvery
- hypoteky
- sporenia
- poistenie (zivotne, nehnutelnost, PZP,.....)
........
Kludne ma kontaktujte 🙂
Vsetko sa da vydiskutovat, prisposobit, aby vam co najlepsie vsetko vyhovovalo.

metlacik
20. jan 2018

ahojte...kto potrebuje pomôcť s uverom,stačí mi napísať a zistíme,čo sa dá s tým spraviť...ďakujem 🙂