icon

Nárok na stabilizačný príspevok

15. jan 2023

Zeny mam sj ja nanho narok ked pracujem ako upratovacka v DSS? Z tabuliek neviem vijst pose tsm sj odtstny prscovnik v robite este nevedia sa vyjadrit

Strana
z2
pribinak
15. jan 2023

Podľa mna nie

lilianka28
15. jan 2023

Nie

h2o2
15. jan 2023

Narok ma len zdravotnícky pracovník

jankak50
15. jan 2023

Sestra je opatrovateľka v DSS a ona ma nárok. Upratovačka neviem. V

babyborn
15. jan 2023

Nie, upratovačka určite nie.

slavomira236
15. jan 2023

Určite nie ani kuchárka len zdravotný pracovnici

avanka
15. jan 2023

Nie, schválili dodatočne ešte pracovníkov sociálnej rehabilitácie a sociálnych pracovníkov, to jest ľudí, ktorí sú v priamej starostlivosti o klientov

autor
15. jan 2023

@avanka hovada🐂

veronikaszabova
15. jan 2023

Ake hovada, prosim ta??? Robis tam len upratovacku! Si snad zdravotnik???

autor
15. jan 2023

@veronikaszabova no a my si nezalsuzime?robit spinavu robotu?! Netobte z opatrovateliek ktore si porobili kurzy doktorky! A poniektore su aj lenive a biju klientov! Takze…o ich obetavosti pomlcim!!!!!!

lesana25
15. jan 2023

Nie, nezasluzis si nic. Urob si kurz a tiež sa hraj na “doktorku”.

avanka
15. jan 2023

Mrzí ma to..

veronikaszabova
15. jan 2023

Aky je rozdiel medzi upratovackou v domove dochodcov a napriklad v skole? Ziadny.
Tak sa ukludni. Narok nemas. Zvys si kvalifikaciu a nemusis tu vyplakavat.

macekovam
15. jan 2023

Iba zdravotnícky pracovníci so vzdelaním.. Napr. Sanitarka so sanitarskym kurzom.. Zdr. Sestra... Praktická sestra... Opatrovateľka.. Musíš mat,, na to papier,,

avanka
15. jan 2023

@macekovam aj sociálni..viď vyssie

autor
15. jan 2023

@lesana25 ani ty si nezasluzis ked nedoprajes inemu

autor
15. jan 2023

@veronikaszabova je a to ten ze sme v riziku kde vas moze aj udriet klient a dychate ine chemie ako v skole v skole niesu tak chori ludia ako napr v dss pre postihnutych takze asi len takyto “malicky” rozdiél

veronikaszabova
15. jan 2023

Proste narok nemas. Hotovo.

autor
15. jan 2023

@veronikaszabova dobru noc s hotovo!

danielinaa
15. jan 2023

Autorka, tak odid z tej roboty ked sa ti nepaci upratovat do skoly a nezavid druhym. Desat dalsich stoji v rade o tvoju pracu, tak si ju vaz, alebo si urob opatrovatelsky kurz a rob opatrovatelku ked ti ide o tych par eur. Alebo to radsej nerob, starkych maju opatrovat ludia, ktori maju cit a empatiu, ty nemas nic z toho, ani vzdelanie ziadne, ale zavidiet vies.

dianavaneska
15. jan 2023

A tí sanitári čo tam robia v nemocnici?bez papieru tí majú nárok? Dikyy

nykkushka
15. jan 2023

Nie autorka, nemáš nárok. Musíš mať nejaké zdravotnícke vzdelanie (kurz, SŠ, VŠ...). Už je na to aj dosť neskoro sa pýtať
🤦🏼‍♀️🤷‍♀️.
A propo, keby robíš v škole, pýtaš odmeny určené učiteľom, lebo tiež si zamestnancom školy? Alebo v nejakom úrade odmeny úradníčka, lebo upratujes tam? Ci len zdravotníctvo ta irituje?
Ty tu dupkaš nohami, že opatrovateľky sú harpie a nezaslúžia si, lebo..... Tak si sprav školy, kurzy a hybaj to zmeniť... Vezmi si na starosti život pacienta... Od mopu je každá hrdinka... Ale v reálnom živote... 👎

nykkushka
15. jan 2023

@dianavaneska bez papieru akože nemajú zmluvu alebo doklad o vzdelaní?

autor
15. jan 2023

@danielinaa par eur? Kto tu jobori ze niesom spokokma a zavidim? Neznestitelne ste zeny meviete komunikovat a odpovedat v diskusii iba osocovat a blladat mi tu vety kt nepisem

autor
15. jan 2023

@nykkushka aj ty si hrdinka ked poucijes a sudis druhych

nykkushka
15. jan 2023

Áno svojim spôsobom som hrdinka, keďže robím to co robím 🤗🦸‍♀️
Ale nesudim ta ani nepoučujem, iba tí ako ďalšia v poradí píšem, že nemáš nárok, lebo si "len" upratovačka a so zdravotníctvom nemáš nič spoločné ☺️ tak sa hoď do kľudu, sama píšeš ze im tie peniaze nezávidiš tak neviem o čom je táto diskusia, či už sa tu dlho nikto nehadal a nenavažal do zdravotníkov 🤷‍♀️🤔

macekovam
15. jan 2023

@dianavaneska nie nemaju

h2o2
15. jan 2023

Moj kolega je inžinier a robí sanitara prispevok nedostal...sanitara robi preto lebo mu zrušili miesto a do novej práce ho zoberú až za pol roka.

autor
15. jan 2023

@nykkushka ty sa hod do kludu a nehon si ego vetou si LEN uprstovacka lebo aj to musi niekto robit al sa to zfa len vyskusaj si a nepovysuj sa

autor
15. jan 2023

@h2o2 preco ho nedostal

Strana
z2