Nárok na stabilizačný príspevok
Zeny mam sj ja nanho narok ked pracujem ako upratovacka v DSS? Z tabuliek neviem vijst pose tsm sj odtstny prscovnik v robite este nevedia sa vyjadrit
Nie
Narok ma len zdravotnícky pracovník
Sestra je opatrovateľka v DSS a ona ma nárok. Upratovačka neviem. V
Nie, upratovačka určite nie.
Určite nie ani kuchárka len zdravotný pracovnici
Nie, schválili dodatočne ešte pracovníkov sociálnej rehabilitácie a sociálnych pracovníkov, to jest ľudí, ktorí sú v priamej starostlivosti o klientov
@avanka hovada🐂
Ake hovada, prosim ta??? Robis tam len upratovacku! Si snad zdravotnik???
@veronikaszabova no a my si nezalsuzime?robit spinavu robotu?! Netobte z opatrovateliek ktore si porobili kurzy doktorky! A poniektore su aj lenive a biju klientov! Takze…o ich obetavosti pomlcim!!!!!!
Nie, nezasluzis si nic. Urob si kurz a tiež sa hraj na “doktorku”.
Mrzí ma to..
Aky je rozdiel medzi upratovackou v domove dochodcov a napriklad v skole? Ziadny.
Tak sa ukludni. Narok nemas. Zvys si kvalifikaciu a nemusis tu vyplakavat.
Iba zdravotnícky pracovníci so vzdelaním.. Napr. Sanitarka so sanitarskym kurzom.. Zdr. Sestra... Praktická sestra... Opatrovateľka.. Musíš mat,, na to papier,,
@lesana25 ani ty si nezasluzis ked nedoprajes inemu
@veronikaszabova je a to ten ze sme v riziku kde vas moze aj udriet klient a dychate ine chemie ako v skole v skole niesu tak chori ludia ako napr v dss pre postihnutych takze asi len takyto “malicky” rozdiél
Proste narok nemas. Hotovo.
@veronikaszabova dobru noc s hotovo!
Autorka, tak odid z tej roboty ked sa ti nepaci upratovat do skoly a nezavid druhym. Desat dalsich stoji v rade o tvoju pracu, tak si ju vaz, alebo si urob opatrovatelsky kurz a rob opatrovatelku ked ti ide o tych par eur. Alebo to radsej nerob, starkych maju opatrovat ludia, ktori maju cit a empatiu, ty nemas nic z toho, ani vzdelanie ziadne, ale zavidiet vies.
A tí sanitári čo tam robia v nemocnici?bez papieru tí majú nárok? Dikyy
Nie autorka, nemáš nárok. Musíš mať nejaké zdravotnícke vzdelanie (kurz, SŠ, VŠ...). Už je na to aj dosť neskoro sa pýtať
🤦🏼♀️🤷♀️.
A propo, keby robíš v škole, pýtaš odmeny určené učiteľom, lebo tiež si zamestnancom školy? Alebo v nejakom úrade odmeny úradníčka, lebo upratujes tam? Ci len zdravotníctvo ta irituje?
Ty tu dupkaš nohami, že opatrovateľky sú harpie a nezaslúžia si, lebo..... Tak si sprav školy, kurzy a hybaj to zmeniť... Vezmi si na starosti život pacienta... Od mopu je každá hrdinka... Ale v reálnom živote... 👎
@dianavaneska bez papieru akože nemajú zmluvu alebo doklad o vzdelaní?
@danielinaa par eur? Kto tu jobori ze niesom spokokma a zavidim? Neznestitelne ste zeny meviete komunikovat a odpovedat v diskusii iba osocovat a blladat mi tu vety kt nepisem
@nykkushka aj ty si hrdinka ked poucijes a sudis druhych
Áno svojim spôsobom som hrdinka, keďže robím to co robím 🤗🦸♀️
Ale nesudim ta ani nepoučujem, iba tí ako ďalšia v poradí píšem, že nemáš nárok, lebo si "len" upratovačka a so zdravotníctvom nemáš nič spoločné ☺️ tak sa hoď do kľudu, sama píšeš ze im tie peniaze nezávidiš tak neviem o čom je táto diskusia, či už sa tu dlho nikto nehadal a nenavažal do zdravotníkov 🤷♀️🤔
@dianavaneska nie nemaju
Moj kolega je inžinier a robí sanitara prispevok nedostal...sanitara robi preto lebo mu zrušili miesto a do novej práce ho zoberú až za pol roka.
@nykkushka ty sa hod do kludu a nehon si ego vetou si LEN uprstovacka lebo aj to musi niekto robit al sa to zfa len vyskusaj si a nepovysuj sa
@h2o2 preco ho nedostal

Podľa mna nie