Nehnuteľnosti, čo sa to deje?
Predavame byt a nic, žiadny zaujem. Najlepšia ponuka na portáli, cena uplne na dne a ziadny záujemca 🤷🙄.
Že by svetová ekonomická kríza?
Možno lokalita, dispozičné riešenie, nákladná rekonštrukcia… byty nie sú teplé rožky aby sa predali za 10min 🤷♀️
zvysuju sa uroky na hypotekach napr to moze byt problem na buduci rok stupne inflacia o 20% tj uroky nanhypo kludne mozu atakovat 7%
Ide recesia, stagflacia, najlepsi cas na predaj uz je prec. Ked ludia nemaju peniaze na bezne veci ako jedlo, uroky idu nahor, tak dopyt po bytoch klesa. Cas tlacenia penazi skoncil. Aspon na nejaky cas.
Lokalita praveze paradna, velkost a dispozicia jedna z najlepších v ponuke. Cena na dne. A nic, anilen obhliadky nerobime.
paradna lokalita paradna dispizicia su velmi subjektivne vyjadrenia, nieco ako sikovne dieta 🙂 kazdy to moze vidiet inak. Ked to predavate tak to asi az take paradne nebude nie? Inak by ste tam vy byvali
ved hod sem inzerat, ono keby to bolo uplne super lukrativne, tak urcite vam zaujemcovia stoja v rade
Kto chcel na hypo uz kupil. Ti co maju hotovost, nekupili hned a nehori im to tak cakaju na pokles cien.
Tak zalezi aj kde a co za byt. Urcite uz sa nepreda hocico.
Kludne sem hod link. Urobis si reklamu a urcite sa aj dozvies co kde je zrada. A mozno to aj tutok niekomu predas;)
Svokra predala byt za dva dni tyzden dozadu. Kazdy pripad je individualny zrejme.
V Banovciach stojí 1 izbový byt 72tis eur ☝️😅 nikto ho nekúpi. Ľudia nemajú peniaze na základne potraviny a úroky na hypotékach sú šialene
Treba len čakať...ty by si kupovala byt na hypo v tejto situácii? každý čaká čo bude ako s energiami, tak s prácou.....k tomu vojna na Ukrajine, neúnosné ceny potravín....
@martinmmartin ty si nejaky moc mudry 🤦 neviem o tom ze by sa byty predavali iba preto lebo s nimi niesme spokojní. Chceme dom, tak asi ho potrebujem predat, nie?! 🤷🤦🤦🤦
@alana1 no nestoja, preto to pisem a cudujem sa, co sa deje.
Jedine s cenou dole, alebo pockat na koniec krizy, ked zase stupne dopyt po bytoch. Ak chcete ale dom, ked klesaju byty, tak klesaju aj ceny domov.
Pretym ludia kupovali, lebo sa bali ze ceny pojdu este hore. Teraz vidno, ze rast sa zastavil.
@liljana dom uz mame, aj zalohu vyplatenu. S cenou sme uz na dne. Na m2 najlepšia ponuka.
minulý týždeň som predala novostavbu 1,5i v BA na periférii, vyfotiť ho bol realiťák uprostred augusta a dohodli sme sa, že počká do septembra lebo koncom augusta sme išli na dovolenku... buď zabudol alebo ma ignoroval, inzerát vyšiel koncom augusta, mali sme cca 3-5 záujemcov (neviem posúdiť ako vážnych), jeden z nich dosť nástojčil na obhliadke, tak toho sme po našom návrate z dovolenky volali ako prvého - a hneď kúpil 😉
PS: asi nikto neráta m2.... teda áno, tí čo len "kupujú" a v živote nekúpia 😀 ale rečí ako koza bobkov 🙄 ak o 1/3 menší byt bude stáť o 10 000 menej než väčší, 99% kúpiť ten lacnejší 😉
@sante81 v banovciach su vseobecne lacnejsie nehnuteľnosti.
fakt sem daj link mozno skor predas
@zuzanka.zuzu tak je nieco insie predávat byt v bratislave a nieco iné v meste kde je asi aj problém so zamestnanostou - len si typijem lebo nepoznám realnu situáciu len podla miesta na mape.
a pre autorku - tak skuste prenajímat alebo teda prenájom s moznostou kúpy - napr mozno je niekto kto by chcel kúpit ale banka mu prave teraz nedá hypo, tak sa mozno týmto sposobom aspon nebudete mat výdavky za udrziavanie bytu.
@prasiatko30 potrebujeme predat, prenajom nam nic nevyriesi a je nerealny.
@loginexistuje to tazko 🙂
autorka - k tomu "to ťažko" - mne sa parkovacie miesto predalo na koníkovi 😎 mudrovala som tu v nejakej diskusii o parkingu pred cca pol rokom-rokom, jedna kočka mi napísala súkromnú správu, že sa chce poradiť a predalo sa 😀 ani som neponúkala, len som ukázala, čo predávam ja a aj náhodne vybrané cudzie inzeráty, no a môj sa jej páčil.... kks dúfam, že si tu admini nevypýtajú províziu 🙊
@martinmmartin co za debilna propomienka...ja mam byt v Tatrach ,super lokalita ,ale mam ine priority ako praca,skola pre decka atd... treba si dat na papier -/+ ...takze autorka ma asi dovod na predaj..
Tak dajte na čas do prenájmu.
@tosomja to nam nepomôže, kupujeme dom, potrebujeme predat, prenajom nepripada do uvahy.
A zase keď ho máte prerobený, upravený, nie každému sadne vkus. My napríklad chceme holobyt. Žiadne obklady v kúpeľni čo sa tebe páčia, zbytočne investícia navyše.
Lokalita, čo tebe vyhovuje, možno nikto v tom okruhu nehľadá, nechce. Že tebe vyhovuje to mesto, ulica, neznamená, že je to super lokalita. A možno blbý realitak, čo nevie predať.
🤔
Daj tu link na inzerát, zhodnotíme, či je až taký super 🙂

Uroky rastu, ludia sa boja. Vrchol uz bol, aktualne je tu stagnacia so zlymi ekonomickymi vyhladmi. A tiez je podstatne mesto a lokalita.