Neochotní pracovníci v SLSP: Skúsenosti klientov
Takze neviem ako na vasej slsp pobocke ale na nasej vo forume su strasne neochotni. Ked sa ich nejaku konk. vec spytam hovoria ze to neni mozne ale ked tam volam tak mi povedia ze to mozne je. Pojdem este do druhej v poprade alebo do tretej. Ponahlal som sa tak privolanie riaditela pobocky som neriesil. Zaujima ma ci s tym mate skusenosti
@lenkasarka presne tak. 100x im povie clovek ze nieco nechce a oni furt svoje. Naposledy mi ponukali tu kartu za 10e hovorim ze naco mi bude ze aj tak ju nevyuzijem na 100% tak mi hovorili ze to nie je iba o tom ci onom 🤣🤣🤣
@janulik2008 mne už ponúkali všetko možné a hlavne najlepšie vedia kam mám investovať Eura.
@lenkasarka strasne otravni su 😁
@lenkasarka asi tak to som zabudol zmienit, ale aj v niektorych ostatnych bankach su taki neodbytni, napr v tatre nas na nutene stretnutie volali 🤣😂
@lenkasarka z FIO ti telefonujú, len keď im napíšeš otázku a potrebujú to lepšie vysvetliť ako by len odpovedali písomne
reklamy v IB alebo v mobilnej aplikácii tiež nemajú
@maranco odporúčaš fio? Je tam možnosť podučtu?
@metods prednostne píšu, ale keď od nich chcem niečo špeciálne tak radšej mi to vysvetlia telefonicky
@lenkasarka účty tam môžeš založiť viaceré v rovnakej mene aj v cudzích menách, ak dosiahneš limit len im napíšeš a uvoľnia ti ďalšie
jednoducho môžeš mať aj 2,3 bežné € účty, potom sporiaci, a to isté v CZK mene alebo inej mene
k účtom môžeš pridávať disponentov alebo im vydávať karty, všetko si nastavuješ sama cez IB
@maranco to žne celkom fajn. Aké sú poplatky? Vlastne si to môžem preštudovať,ale keď tam máš účet tak budem rada,keď napíšeš či máš aj nejaké výhrady,alebo čokoľvek. Sú na sporiacim účte aj nejaké smiešne úroky?
Tak napr. v ČSOB je takmer nemožné sa dovolať na zákaznícku linku a na mailový dotaz mi prišla odpoveď za niekoľko týždňov 😒 To som si normálne myslela, že si zo mňa robia srandu 😨
@lenkasarka poplatky za 12 rokov čo som tam som zaplatil menej ako 10€ aj to bol výber z bankomatu nad limit
účet je zadarmo rovnako aj vklad/výber na pobočke
výber z ľubovolného bankomatu zadarmo ak máš Visa kartu, ak máš MC kartu tak 2× mesačne je bez poplatku potom platíš 1€ za výber
vydanie plastovej karty zadarmo
máš tam okamžité platby v € aj CZK mene
sporiaci účet znížili úrok na 2.5%, môžeš z neho vyberať FIO konto do 10 000 koľkokrát chceš ak máš sporiaci nad 10 000€ tak je vyberanie 2× mesačne
prakticky fyzicky v banke som bol len na založenie účtu, teraz to ide aj cez aplikáciu a všetko ostatné riešim v IB/mobile alebo cez správy v IB/mobile
Na karte vieš nastaviť samostatné limity pre bankomat, platba u obchodníka na termináli, platba cez internet a MOTO platba. Limit sa zmení okamžite.
Vieš nastaviť geografické blokovanie až na úroveň krajín a blokovanie DCC, poplatkov, magnetický pásik.
Čo nemajú sú virtuálne a jednorázové karty, na to používam Revolut
@maranco super ďakujem ti za vysvetlenie. Vyzerá to veľmi sľubne. Dávam tejto banke veľkú šancu.
@lenkasarka čo mi vadilo, tak že nemali okamžité platby ale už ich v máji spustili
možno niekomu bude vadiť že v pohyboch nevidí minulý zostatok pri každom pohybe, vidíš ho len aktuálny na účte, alebo v mailových notifikáciách prípadne vo výpise na konci toho mesiaca
ešte jedno drobné plus, kamoš v UniCredit musel pricestovať na pobočku na slovensko aby mu dali výpis spred 3 rokov (v IB videl posledné 2 roky) a vo FIO vidíš všetko od začiatku, vieš pozrieť koľko si platila na dovolenke pred 10 rokmi 🙂
@maranco v slsp mi už vadí viac veci. Nedávno som čítala aj o 365 veľmi dobre referencie. Musím si tie banky prelúskať a potom sa rozhodnem. Tatru som už vylúčila.
@lenkasarka 365bank ak by som ju mal ako jedinú banku by mi vadilo že
nemajú okamžité platby (až od 10/2025)
musíš hľadať ich bankomat, inak je poplatok 5€
na karte si nevieš nastaviť samostatný limit na internetové platby je spolu s POS terminálom v obchode
platba kartou v inej mene je poplatok 3% (najdrahšia zo všetkých bánk na SK)
vydanie plastovej karty 12€
Mne ešte nikdy nevyvolávali zo SLSP banky žeby mi niečo ponúkali. a to som tam už min. 15 rokov.
@bielasovicka asi mas "nastastie" malo penazi 🙂 🙂
@maranco panečky to naozaj? Tak to som teraz prekvapená.
@bielasovicka to máš šťastie. Ja už mám pocit,že ich platia zato že má otravujú.
@lenkasarka ktorý bod ťa prekvapil? mňa tie limity karty našiel som to tu https://365.bank/vyskusaj365/ ostatné je v cenníku
@maranco určite tie okamžite platby sú veľké -
U nás v meste asi ani bankomat 365 nemá. A limity karty a kto vie čo ďalšie by sme našli.

@metods ja mam opačnú skúsenosť sú až veľmi akční,povedala by som až otravní. Už im ani nedviham telefón. Uvažujem už nad zmenou banky