Nespokojnosť s finančnou situáciou
Väčšina dôchodcov sa ma ako prasatá v žite a aj tak im malo. Mladí nemajú začo byvat, matky da trápia tiež ako môžu a dôchodcovia(ktorí sú zdravi), sa budú veselit za štátne. Tiež by som chcel byvanie zadarmo ako oni dostali.
Mlady 25 ročný, len tak k nemu neprídem ako oni ľahko.
Oni dostali za pár šupov alebo zdarma a ja jedine ak vyhrám eurojackpot
Vyplačkal si sa? Neviem, kde vidia ľudia tých bohatých slovenských dôchodcov, lebo tí v mojom okolí, ak by neboli aspoň dvaja, tak umrú od hladu.
Kto dostal bývanie zadarmo? Trošičku to máš v hlavičke popletené
Makali, tak ako makali aj ti pred nimi, žiadne dovolenky ako dnes, žiadne 3 roky rodicak, žiadne sick days, ale makačka
Toto je zas nejaky troll. Niekto sa zjavne nudi.
Toto je zas nejaky troll. Niekto sa zjavne nudi.
@anonym_0f84ec ja niesom troll.Dochodcovia majú tisíce a preto ich z okna vyhadzujú.Keby radšej prispeli mladým na byvanie, lepsie by spravili.Nečudujem sa, že ich ich vnuci a vnucky po telefóne okradaju a naraficia podvod a potom sa tvária že to niesu oni.
@anonym_0f84ec ja niesom troll.Dochodcovia majú tisíce a preto ich z okna vyhadzujú.Keby radšej prispeli mladým na byvanie, lepsie by spravili.Nečudujem sa, že ich ich vnuci a vnucky po telefóne okradaju a naraficia podvod a potom sa tvária že to niesu oni.
@anonym_autor 🤣 asi toľko k tomu, spamätaj sa mladý muž
@anonym_autor 🤣 asi toľko k tomu, spamätaj sa mladý muž
@anonym_b05705 Taka je realita.Alebo ked dochodcov vidím v trafikach jak stavkuju.Naco sú im ďalšie prachy z vyhry?maju dost
@anonym_autor za takyto prispevok potrepujes dostat jednu po hube, stena ti dá druhú a niekde ťa zavesiť za to, čo by malo z teba robiť chlapa, ale máš od neho na míle ďaleko.
@anonym_autor Tak šup -sup za starkymi a popros ich,aby ti prispeli na bývanie
poniektorí sú nenažraní - to je jasné.
@anonym_autor za takyto prispevok potrepujes dostat jednu po hube, stena ti dá druhú a niekde ťa zavesiť za to, čo by malo z teba robiť chlapa, ale máš od neho na míle ďaleko.
@anonym_d2ee1e taka je pravda dochodci rozhadzuju prachy na hazard
@anonym_autor mnohym mladym sa ani robit nechce a cakaju pecene holuby rovno do huby
@anonym_autor ty si riadna drblyna...
@anonym_b05705 Taka je realita.Alebo ked dochodcov vidím v trafikach jak stavkuju.Naco sú im ďalšie prachy z vyhry?maju dost
@anonym_autor No vidíš, však aj ty môžeš podľa ich vzoru "vyhrať prachy,,
Nezavid, nemas co, Aky vyznam ma tvoj vykrik do tmy ? Kto ti brani zarabat povedzme 3000 mesacne v cistom, cim prekonas kazdeho dochodcu ?
@anonym_autor Kde zijes, ked podla teba maji tisice? ??? Ak myslis byvalych politkov,.ktori su uz v dochodku, tak ti mozno. Ale nie bezni ludia. Poznam jedinu dochodkynu, ktora ma tak okolo 1200€ dochodok, vseric ostani maju vyrazne nizsie dochodky a len tak tak prezivaju, lieky drahe, beru ich o dost visc nez mladi ludia. Viem o tom svoje, zazivam to denne.. a plus mam uz rodicov dochodcov. Ver mi, byt zadarmo nedostali 😅😅.
Tak sup pracovat, aby si si mohol/ mohla dovolit byvanie.
tolko zavidti a nenavisti v jednom prispevku som uz dlho nevidela.. oni tiez v 25 nemali nic zadarmo .. ich zivot bol mozno narocnejsi nez tvoj .. doklepali to az do dochodku co sa mnohym z nas mozno ani nepodari ... zi a nechaj zit .. nebud tak ufrflany a bud rad,ze mozno budes zit dlhsie ako oni - lebo zivot je to,co ma jedine hodnotu a nie byvanie
@anonym_autor ano maju sa ako prasata zite, pracuju totiz este k tomu v NRSR.
Nech si dávajú svoje financie kam chcú. Nechápem, ako to môže niekoho trápiť. 🫣 musíš mať veľmi nudný život, ak riešiš život iných. Takáto závisť 🫣 staraj sa sám o seba, budeš mať postarané. 🤷♀️
@anonym_autor No ty si ale dobry kreten, daj sa liecit. Chod sa vyplakat inde, aj tak ti to nepomoze. A ty si sa len vyskytol? Doniesol ta bocian? Kriste, uz len takyto idiot nam tu chybal🤦♀️ A ze nie si troll? Pokial si realny, tak si padnuty na hlavu, mali by ta preliecit na psychiatrii aspon na rok, pretoze taketo plytke nazory z normalneho zdraveho rozumu nevyjdu...
@anonym_autor ved chod popytat v rodine prispevok na byvanie, mas prachatu babku-dochodkynu? Alebo dedka-dochodcu?
@anonym_autor ved chod popytat v rodine prispevok na byvanie, mas prachatu babku-dochodkynu? Alebo dedka-dochodcu?
@anonym_26f260 ano pôjdem
@anonym_26f260 ano pôjdem
@anonym_autor no super, vyriesene🙃a mozes ist nenasraty spat
Nepi toľko, nerobí ti to dobre.
Nepi toľko, nerobí ti to dobre.
@anonym_b2522d nepijem
Netusim, kde sa beru tie myty o byvani zadarmo. Dostuduj si detaily, ako to kedysi bolo. Si mlady, tak zamakaj, aby si sa mal lepsie.
Dufam,ze toto povies aj svojej matke,otcovi ty pocuj na co ti je dochodok,ved pracuj az kym neumres aspon mi prispejes na byvanie.Dufam,ze to tak vravis svojim rodicom,ze??Ze ta hanba nefackuje.
@anonym_autor ja strašne milujem,keď nejaký zasran,narodený 10 rokov po revolúcii tu ide vykrikovať o bytoch zadarmo.
Choď sa svojimi babkami a dedkami a toto im povedz,a teda nech tie miliony dajú tebe,aj tie byty
Každý má taký dôchodok, aký si vyrobil. Zato, že ty si neschopný žobrák, ktorý si nedokáže zarobiť je iba tvoj problém. Tvoji rodičia/starí rodičia asi nemajú take vysoké dôchodky, keď ti nedokážu dať tisíce a ty musíš chodiť po stávkových aby si vyhral. Miesto toho choď robit a zarob si. Nepoznám nijakeho dôchodcu, ktory dostal byt zadarmo. Dokonca si vela dochodcov domy svojpomocne stavali. Nemali ruky lavé, ako dnešní mladí, ktorí by chceli sedieť na riti a zarobit 5k mesačne. Mal si sa učiť a mohol si dobre zarobit. Stále môžeš ist makať do zahraničia a zarobiť niekolko K mesačne. Moja mama celý život makala za minimálku a tak aj má minimálny dôchodok. Bez otca by bez práce alebo pomoci od nas neprežila. Keď raz budeš dôchodca príd sa pochvalit byvanim zadarmo a výškou dôchodku, ktorý ale odmietneš a budeš robiť kým ťa v truhle nevynesú. Nebudeš sa doma veselit za štatne .

Nieviem, ktori dochodcovia dostali byvanie zadarmo, v mojej rodine si kupili byty a postavili domy za vlastne, resp. hypoteka