Neviete o nejakej práci na doma počas RD?

jessica1122
11. apr 2020

Ahojte chcela by som sa spytat či neviete o niakej práci na doma som na RD
Okrem katalogovich predajov
Ďakujem 🙂

jaroe
11. apr 2020

@jessica1122 neviem o nijakej /žiadnej/ práci. Ale možno niekto bude vedieť o nejakej....

liz_lemon
11. apr 2020

mas cas zjavne, tak sa venuj pravopisu

sissy27
11. apr 2020

@jessica1122 a aké sú tvoje schopnosti, vzdelanie? Čo vieš robiť, čo vieš ponúknuť? Sama musíš vedieť za ktorú zo svojich schopností si môžeš dovoliť pýtať peniaze, nie že my máme hádať čo by si zvládla. Naprojektuješ mi dom? Spravíš mi daňové priznanie? Preložíš mi odborný text do japončiny?
“Niaká” práca je vlastne čo?🙄

evittam
11. apr 2020

@sissy27 Suhlas so
@sissy27
Co ponukas ty? Potom mozno ponukneme my...

maxxim
11. apr 2020

@liz_lemon tak, táto odpoveď neni moc na mieste, človek tu nepíše vždy všetko tip top.. neviem príde mi to od veci keďže sa len pýtala slušne či niekto neporadí. Radšej nenapíšem nič ako hneď hladať chyby v pravopise.

sissy27
11. apr 2020

@maxxim úprimne, aj ten pravopis je vizitka. A hlavne - takto hľadanie alebo žiadosť o prácu nevyzerá, ani na takom fóre ako je mk.
Ak by si bol človek, ktorý má voľné pracovné miesto, tak by si reagoval na takúto “niakú” ponuku? Ja nie.

evittam
11. apr 2020

@maxxim Ako pise
@sissy27
Dopyt po praci vyzera inak. A co čaká? Nikto nevieme co ponúka, ovláda,..... pravopis katastrofa....Tak max.ak potrebujes nekvalifikovanu osobu....

maxxim
11. apr 2020

@evittam áno, máte čiastočnú pravdu, no možno sa chcela dotyčná iba dopytovať o radu. Že ak má niekto z niečim skúsenosť ohľadom práce na doma tak ja v tom nič nevidím zlé. Veď ona nepísala of. Žiadosť. Iba len ,,tak" tu v našom kolekt. Väčšina z Nás tu píše zväčša cez mobil a nepozerá na diakritiku. Aj keď by mal no ja osobne to tiež nie vždy robím. No podstata je tá, či vieme aj odpovedať na túto tému a môcť poradiť.😁😊
Pekný deň

evittam
11. apr 2020

@maxxim Ako mame vediet poradiť ked nevieme co ovláda, ponúka, dokáže?! A neporovnavaj diakritiku s gramatikou. Neriesime diakritiku.😉 V jednej vete 3 chyby co nemaju nic spoločné s diakritikou.

evittam
11. apr 2020

@maxxim Ci mame predpokladat ze mlada pani ci slečna myslí prácu v style nič neviem, nic neponúkam ani nechcem predávať ale chcem možno sediet za PC a klikať a cakat zárobok?

maxxim
11. apr 2020

@sissy27 veď samozrejme. Prvý dojem napovie viac ako ostatné, no ja ju tu súdiť nebudem. Ani by som to neriešil, lebo to nerieši jej situáciu. Jednoducho je to škoda času. Človeka nemožno vždy poúčať keď nevieme čo všetko je v pozadí. Máš pravdu, áno.. ale ja osobne by som jej radšej napísal súkr. Správu ako tu verejne riešiť jej pravopis.😊

evittam
11. apr 2020

@maxxim Verejne rieši verejne diskutujeme.

narej
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
11. apr 2020

@maxxim keby aspoň normálne napísala čo vlastne chce, tak by som sa nad tou gramatikou ani tak veľmi nepozastavovala. Ak niekto pečie dokonalé koláče, ušije krásne šaty, detailne mi vyupratuje dom, tak kašlem na to či vie písať. Ale žiaľ pani nič ponúknuť asi nevie a nikto jej nebude vymýšľať platenú aktivitu “na mieru”.

fokuska
11. apr 2020

@narej Tu uz vela ludi z @evittam grcalo a potom sa prosikalo ked potrebovali odborne rady ohladom vyplaty, odvodov, PNky, OCRky, materskej... ktore tu kazdy den dava zadarmo a su fakt ze profi, ze velakrat opravia aj tetusky na urade, ktore by to mali vediet najlepsie.

jessica1122
autor
11. apr 2020

Bože... slušne som sa opytala ... nepytala som sa na moju gramatiku tak co riešite toto je naozaj hrozne vo všetkom hladate chybu ..

evittam
11. apr 2020

@jessica1122 Tak slušne odpovedaj. Co teda hľadás, ovládas?

sissy27
11. apr 2020

@jessica1122 ty nevieš normálne napísať čo vlastne chceš a my sme tu všetky zlé, áno? 😃 toto ma na takých ako ty baví najviac 👏 miesto toho, aby si si z toho zobrala NEJAKÉ ponaučenie, tak ešte budeš prskať a odúvať sa. Tak veľa šťastia pri hľadaní práce, dnes aj v budúcnosti.

evittam
11. apr 2020

@sissy27 Ved o tom to vždy je "pomôžte mi nájsť nic" a este sme za.....dokonca som "povysenecka chudera" ale k teme nic. Esteze jej dotyčná svojim názorom keď nepomohla tak aspon prispela. 😀😉

jessica1122
autor
11. apr 2020

Tak keď tu do mňa hned drbete ze neviem gramatiku ja sa vám o radu doprosovať nebudem .. strašne mudre ženy zo seba robite

evittam
11. apr 2020

@jessica1122 Jaaj, uz vlastne radu nechceš? Prečo? Lebo nemas co napísat co ovladas ze by si zarobila z domu? Ved nehraj formu. Staci priznať ze to nie je také ľahké.😉 A nerobím zo seba mudru som múdra a vážim si to a nehanbim sa za to. Robim väčšinu z domu.😉

jessica1122
autor
11. apr 2020

Už nepotrebujem radu ďakujem
Nemenovana pani mi napisala do spravy a slušne poradila a neriešila gramatiku však lebo je normalne že sa človek aj pomyli ..

jajko22
11. apr 2020

Ziadna taka praca neni, ked nevies programovat, pisat clanky pre noviny, prekladat cudzie jazyky, mozes strazit deti, mozno aj s postihnutim, mozes varit piecť sladke jedla slane chlebicky na oslavy, mozes ponukat svoje vyrobky na predaj šitie, ozdobné venceky, mydlá ale kvalitné sa naucit robit, mozes si zalozit e shop, nazbieraj bylinky v lese a predavaj ako čaj, cestoviny robia, produkty so zahrady, ... nieco sa naucit vyrabat..ine neviem, co by sa dalo z domu, to by chcel kazdy asi, ale drzim palce.

ajja1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lily_279
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂

olvedicsilla
20. sep 2022

@lily_279 mozem info?