Neznáme peniaze
Prišlo mi to včera, ale neviem odkiaľ sú tie peniaze a od koho vlastne

@lenka2321 vcera som.vam radila ;) zavolali ste na telefónne cislo ktore tam mate napisane?dnes?😇tam.vam daju vsetky informácie o odosielateľovi aj adresátovi ;) tu vam na nete nik neporadia ...resp odosielateľa mate zamazane takze na tom telefónnom čísle povedia adresata a uz zistite.co ste platili ;)
Ucet SP, nie je to Socialna poistovna?
@lenka2321 vcera som.vam radila ;) zavolali ste na telefónne cislo ktore tam mate napisane?dnes?😇tam.vam daju vsetky informácie o odosielateľovi aj adresátovi ;) tu vam na nete nik neporadia ...resp odosielateľa mate zamazane takze na tom telefónnom čísle povedia adresata a uz zistite.co ste platili ;)
@zuzkaa1991 písala som tam mail vraj odosielateľ som ja ... Nechápem absolútne tomuto
@zuzkaa1991 písala som tam mail vraj odosielateľ som ja ... Nechápem absolútne tomuto
@lenka2321 zavolajte lepsia.komunikacia pozru si do systemu....ked ste odoselatel tak preto vam.dosiel papier mozno zle cislo uctu ste napisala ak ste nieco platila 7.7.....alebo rodinnny príslušník nieco neplatil a dal vase udaje ako odosielateľ? Zvyknu sa vrátit peniaze ak posta nevie spracovať alebo poslu taku papier kedze pobocka pošty posiela vsetky poukážky na spracovanie na tu danu adresu ;)
@lenka2321 vkladali ste si peniaze na vlastný účet cez postu?
Ucet SP, nie je to Socialna poistovna?
@anonym_5ba9ca SP má účet v štátnej pokladnici (štátna banka výlučne pre štátne orgány), nie v komerčnej banke
@lenka2321 vkladali ste si peniaze na vlastný účet cez postu?
@pieksamaki Áno asi pred týždňom, ale v pohode došli na účet, takže nechápem
@lenka2321 tak to je potvrdenie o tom zo slovenskej posty
@lenka2321 no ved tam mas datum 7.7.2025. Toto je potvrdenie o tom vklade nie?
@lenka2321 ak si dáš do Google cspps vyhodí ti, že je to Občianska platforma na budovanie mieru 😏
Potvrdenie o prevode🫣
@lenka2321 vsak to čo si vyciernila tam je napísaný odosielateľ
@lenka2321 niečo ste posielala a sa Vám vrátili peniaze na späť?

Za prve na tom obrazku dokopy nic nevidno, za druhe nevratili ti nejaky preplatok? Elektrina, voda, plyn, vyuctovanie?