Nové podmienky príspevku na hypotéku v Senci
Ahojte, ak ste v júni podávali žiadosť o príspevok na hypotéku s novými podmienkami, máte už nejaké vyjadrenie ? Neviete ako dlho to bude trvat ? Okres Senec.
Ďakujem.
Aj nám dnes už konečne po dlhom natahovani a stále dokladovani veci prišli do platené od januára
Čaute, začiatkom augusta som podala žiadosť, dnes prišli peniaze, asi za august, september, 80e, splatka sa zvýšila o 120e a teda budú posielať 40e
Čakala som viacej, 75% zo 120. V r 2022 som pracovala len 2 mesiace...
@lucyluska vyplaca sa urcite.mesiac pozadu, takze teraz ti prisli peniaze len za august. ak ti prisli peniaze, ziadne vyjadrenie ti nepride
@monnci2226 ďakujem ti veľmi pekné 🤍
Ahojte, stal sa zázrak a aj mne dnes vyplatili všetko od januára, už som ani nedufala.
Prosím Vás, vie niekto na ako dlho je tento príspevok? Či do konca roka a potom budeme opäť dokladovať nové príjmy ? Alebo ako to vlastne funguje? Ďakujem
Baby prišlo vám už tento mesiac?
@gubcikova zatiaľ nič
@gubcikova práve mi prisli
Aj mne 😃
Zdravím Vás, mňa podanie žiadosti čaká zajtra, dúfam že budem mať všetky podklady. Viete mi povedať čo budem potrebovať? Pre uistenie....Ďakujem

Ahojte, tak mne uz peniazky dnes prisli. Ziadost sme podavali v auguste a v auguste sme vlastne aj mali prvu zvysenu splatku. Drzim palce aj ostatnym 🙂