Nový internet banking VÚB - čakajúce platby
Ahojte, tie, co mate VUB, kukali ste uz novy internet banking, ktory bude od 4.12.2025?
Neviem tam najst, kde su cakajuce platby - mam totiz predznacene nejake uhrady s ucinnostou aj po tom datume, aj v polke decembra. Diky
Čakajúce platby tam nie sú, aj mne to chýba. 😢 a tiež mi chýba aj to, že nezobrazuje platby kartou, ktoré nie sú ešte zuctované. (Npr. keď zaplatím kartou nízku sumu, sumu odpočíta zo zostatku, ale v pohyboch to vidím až o cca dva dni.)
@anonym_c343d6 heslom ku karte byva vseobecne odporucane rodne priezvisko matky. Malokto ma nieco ine. Je to odporucanie v kazdej banke
@stanislavicenka ano presne tak rodne meno matky a nie r.č.
ja osobne neznasam IBcko VUBcky, nebyt to podnikatelsky ucet, idem z tade prec, prisaham ze uz aj primabanka hadam s tou jednoduchou verziou je lepsia od tohto... nas to stalo uz aj par stovak eur, pretoze tak na nervy sa s tym robi, ze raz miesto okamzitej platby sme odklikli urgentnu... a raz nam z nejakeho dovodu preskocil pri zadavani prijemca na uplne inu firmu... PROSTE CELE ZLE. Ziadna ina apka, alebo IB odo mna nepyta tolko klikania a potvrdzovania, normalne mi je uz zle ked to mam len otvorit a ist uhradzat nieco.. hlavne ked robime fakt desiatky platieb neustale aj v zhone, hocikedy...
@anonym_2f2236 prvý krát počujem, že heslo ku karte je rodné číslo, asi ho treba zmeniť a myslím, že nikdy sa nedalo nájsť v počítači, len požiadať banku o nové PIN A TO ZA POPLATOK A TN PRíDE POšTOU
@anonym_c343d6
@anonym_6d6e21 bezne sa pin da najst v aplikaciach bank

@pink_lady Využívajte výhody? A aké?
@evansova Mne starý systém vyhovuje, používam ho dlhé roky, je to rýchle, zrozumiteľne. Už to, že musíš identifikovať komu peniaze odosielame, zdržuje a napisat hromadný príkaz na úhradu trvá dva razy dlhšie. Doteraz jedným klikom vybrať z mojich partnerov, kde ich mám v skratkach, teraz to postupne musím opravovať na celý názov
Trvá to nekonečné dlho. Tak ešte raz, na čo to treba meniť,bked doteraz všetko fungovalo bez problémov?