icon

Nový internet banking VÚB - čakajúce platby

27. nov 2025

Ahojte, tie, co mate VUB, kukali ste uz novy internet banking, ktory bude od 4.12.2025?
Neviem tam najst, kde su cakajuce platby - mam totiz predznacene nejake uhrady s ucinnostou aj po tom datume, aj v polke decembra. Diky

Strana
z4
ibrunova
27. nov 2025

Ja sa normálne bojím si ho stiahnuť, ale asi budem musieť.. Treba tam nanovo niečo nastavovať?

autor
27. nov 2025
@ibrunova

Ja sa normálne bojím si ho stiahnuť, ale asi budem musieť.. Treba tam nanovo niečo nastavovať?

@ibrunova ja mam v telefone obe aplikacie, novu aj staru, ale ja ich nepouzivam, len k autorizacii pri nakupoch cez internet - pouzivam notebook a internet banking.
A asi kazdy druhy den chodi mail, SMS, upozornenie, ze sa od 4.12.2025 meni a bude funkcny uz len ten novy IB. Tak som sa skusala prihlasit pod novym cislom a kodom, kt. sa vygeneruje v mobilbankingu, nech vidim, ako to vlastne po novom vyzera a co kde potom najdem. Ale tie cakajuce platby tam nevidim nikde :/

ibrunova
27. nov 2025

Mne prišiel mail, že od 11.12 nebudem môcť posielať platby ani nič. Asi idem na to. Ak to nájdem, napíšem

autor
27. nov 2025
@ibrunova

Mne prišiel mail, že od 11.12 nebudem môcť posielať platby ani nič. Asi idem na to. Ak to nájdem, napíšem

@ibrunova vdaka 🙂

martin_93
27. nov 2025

Ja už používam novú appku a za mňa bola stará lepšia, pri novej sa niekedy natrápim

autor
27. nov 2025
@martin_93

Ja už používam novú appku a za mňa bola stará lepšia, pri novej sa niekedy natrápim

@martin_93 asi je to len sila zvyku, dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym 🙂

ibrunova
27. nov 2025
@martin_93

@martin_93 ja apku ani nemám

autor
27. nov 2025

mna bombarduju takmer denne s takymito a podobnymi informaciami

autor
27. nov 2025

a internet banking pise toto ...
a aj to nove prihlasovacie ID sa nachadzalo v novej appke, aj ten prihlasovaci kod sa tam generuje

autor
27. nov 2025
@ibrunova

@martin_93 ja apku ani nemám

a ked sa prihlasim tym starym, tak vypise po prihlaseni toto ...
tak asi bude treba ti ta nova appka
@ibrunova

martin_93
27. nov 2025
@anonym_autor

@martin_93 asi je to len sila zvyku, dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym 🙂

@anonym_autor možno áno, len škoda že si musíme zvykať 🙂

patka06
27. nov 2025
@anonym_autor

a ked sa prihlasim tym starym, tak vypise po prihlaseni toto ...
tak asi bude treba ti ta nova appka
@ibrunova

pink_lady
27. nov 2025

prečitaj si recenzie na google play 😂 viac to dovrzat nemohli, prajem pevne nervy...

nairobi
27. nov 2025

@anonym_autor mne staru app vypli uz posledného októbra,to je ako možné?

maranco
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor * dufam, ze by nepustili nieco horsie ako bolo predtym *
😀 naozaj môžeš len dúfať, teraz hodnotenie 2,5 a predtým 4,6
https://play.google.com/store/apps/details?id=s...

autor
27. nov 2025

🙈🙉🙊

zuzacka16
28. nov 2025

tiež mi to píše že od 4.12. to bude obmedzené, ja používam aj appku ale aj na PC či notebooku sa prihlasujem, tak neviem nechce sa mi vôbec do toho, každý nadáva

pink_lady
28. nov 2025
@zuzacka16

tiež mi to píše že od 4.12. to bude obmedzené, ja používam aj appku ale aj na PC či notebooku sa prihlasujem, tak neviem nechce sa mi vôbec do toho, každý nadáva

@zuzacka16 cez PC uz mi nejde od 31.10. platit 😈

viktoriaandrascik
28. nov 2025

mne stará appka už ani nejde ☹ tá nová je hrozná nič tam neviem nájsť 😢

zuzacka16
28. nov 2025
@pink_lady

@pink_lady to fakt takto urobili, že sa nebude dať zaplatiť ani cez PC?

ibrunova
28. nov 2025
@pink_lady

@pink_lady mne to stále ide

pink_lady
28. nov 2025
@ibrunova

@pink_lady mne to stále ide

@zuzacka16
@ibrunova mne nejde 🙈 toto sa mi ukaze po prihlaseni na PC/notbooku...

pink_lady
28. nov 2025

(novu APP mam ..., lebo mne uz nesla stara od toho 31,10)

pink_lady
28. nov 2025

Po rozkliknuti toto.... Platit ide iba tak že ťa presmeruje predajca na platbu on-line, že by som na pc sa prihlasila a spracovala, platila priamo cez IB, nie....

ibrunova
28. nov 2025
@pink_lady

@zuzacka16
@ibrunova mne nejde 🙈 toto sa mi ukaze po prihlaseni na PC/notbooku...

@pink_lady ja sa dnes na to chystám si to aktivovať, hádam nezošediviem.

ereska
28. nov 2025

Nam sa cez staru neda platit od 13.11. Nam prislo ze to nepojde a som v novej zvykam si ti co pisete od 4.12 nova dufam ze nie zase uz tretia 🙈 a cakajuce platby jed pojdete cez nastavenia platby a uoznam platieb tam su ak zrealizovane aj cakajuce ak niekto to hlada ja som uz nasla tiez som hladala

ik70
28. nov 2025

Ja používam internet banking len na počítači, a ten nový, no hrôza. Veľa vecí sa tam nedá nájsť, išla so preto do VUB aby mi to tam ukázali kde to je a predstavte si že ani ten pán (zamestnanec) to nenašiel a sám povedal, že tento nový int.banking je niečo strašné. A keď som tam bola, tak všetci klienti čo boli predomňou riešili tento nový internet banking.😨

olga1306
28. nov 2025
@martin_93

@martin_93 ta nova appka mi ide riadne na nervy,je pomala, vobec nie je taka priehladna,ako stará...nechapem preco statu zrusili,mne stara uz vobec nejde

martin_93
28. nov 2025
@olga1306

@martin_93 ta nova appka mi ide riadne na nervy,je pomala, vobec nie je taka priehladna,ako stará...nechapem preco statu zrusili,mne stara uz vobec nejde

@olga1306 ja som minule 15 minút vyplácal jednu vec kým sa mi podarilo a súhlasím, lezie to na nervy ako funguje

autor
28. nov 2025

tak uz teraz sa bojim, ako budem fungovat v decembri s novym systemom :D

Strana
z4