Ocitli ste sa niekedy v situácii, že ste nemali peniaze na chlieb?
27. aug 2022
...Že ste nemali peniaze ani na chlieb,?..ak áno ako ste to potom vyriešili..alebo sa to vyriešilo samé?
@zuzanka.zuzu až na to, že tá autorka nie je v situácii keď nemá peniaze na chlieb, ale len na čas žijú z menšieho obnosu peňazí.. práve pre tu moju skúsenosť ma v tej diskusii tak sklamalo že z autorky urobili sociálny prípad akoby nemala ani na chlieb.. ja som také situácie zažila, viem čo je to naozaj nemať peniaze, je to úplne odlišná situácia od tej čo sa píše v diskusii ktoru spomínaš.. a ano, z každej skúsenosti sa dá vyťažiť to dobré..
Za posledné peniaze som si kúpila rožky a žreb. A tam 1000 eur. Skoro som odpadla. Kľakla som na kolená a ďakovala Bohu.

toto by si mala prečítať autorka nedávnej témy "no a čo že chudobní, aspoň sa ľúbime", ktorá chcela dokázať "bohatým" že ona to dá, je nadvecou 🙄 nie to, že nemať peniaze na chlieb (to sa žiaľ stáva) ale ako tu baby píšu, že ich to ako deti poznačilo.... či už v "dobrom" (no ďakujem pekne za takú skúsenosť) alebo proste trauma... tie deti to vnímajú 😢