Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@evittam jasné.. ja som len nikde v otázke nevidela, že odkedy ich vypláca daňový úrad.. nie každý človek o tom vie, že je to rozdiel. Otázka bola, že odkedy sa vypláca, tak som rada, že sa skompletizovala odpoveď
@vams ďakujem pekne za odpoved
@mala_katie Zaujimave je to hned v prvej otázke, ktora obnovila diskusiu na predchádzajúcej strane.😉
@mala_katie urcite nie
@nufnufnufik ano sam
@vams jedna dnes v podobnej teme tvrdila, ze muzovi SZČO uz minuly tyzden poslali 🙂
Nedala si vysvetlit, se jej neverime 🙂 ze do pondelka sa teprv odovzdavali danove 🙂
@veronikaszabova môj známy dostal5teho k výplate
@vams kde v Topoľčanoch robíte?
@semancikova my sa nebavime o zamestnancoch, ktorym robil danove zamestnavatel. Ale o SZCO a tych, ktori si robili danove sami. To su dve rozdielne veci.
@semancikova Skus pochopit jednoduchu vec a to rozdiel medzi RZ a DP. Riesime preplatky z DU ak podavas DP sama. Nikoho nezaujima kto kedy dostal od zamestnávateľa.
@veronikaszabova Kazdy rok to iste. Určitym ľuďom sa to vysvetlit neda.😉
Dakujem
@evittam aha ok tak prepáč
@veronikaszabova už chápem
Ja som mala minulý rok na účte 18.4.2018 a tento majú tiež vraj vyplácať skôr
@semancikova nie
@marcelka3dv neverim, ze z du ti doslo 18.4.
Mam na Vas otazku.Prisla niekomu uz marodka na ucet?
Ahojte, nám prišlo včera z daňového úradu, ale zatiaľ len za dodatočné daňové priznanie za rok 2016. Ešte čakáme preplatok z minulého roka, tak uvidíme, kedy to pošlu. Ešte podotýkam, že daňové sme si posielali sami, čiže to posielali z finančného úradu, neposielal nám to zamestnávateľ.
@majusqa77 veď ja netvrdím ze mi máš veriť, len som napísala kedy mi prišla vyrovnavka daní z DU minulý rok
Ahoj.... Mne nabehli dane a daňový bonus 10.4...na účet... Robila som si DP sama a odovzdala ho v polovici marca...
@nufnufnufik Na PN ma SP dva termíny okolo 15.a okolo 25.v mesiaci na ucet. Zalezi len od toho kedy boli doručené potrebne doklady do SP
@simculllka Cakas preplatok z r.2017? Ste mali kontrolu? Nieco nesedelo? Nakolko aj keby ste mali posun do 30.9.tak peniaze ste mali mat max.do 9.11.18
@evittam Ahoj,ale vies co,my sme zistili,ze sme si neuplatnovali nezdan.ciastku na manzelku,takze som spatne urobila danove dodatocne priznanie za rok 2016 a 2018 ,no a zatial nam dosiel preplatok za rok 2016,pricom toto danove priznanie som podala na dan.urade neskor,ako dan.priznanie za rok 2018(tam sa urobilo opravne DP). Ale obe priznania som podala v polke marca.
@simculllka Aha.
I

@lolobriadok
@nufnufnufik prvé preplatky prídu najskôr pred veľkou nocou, ako píšem vyššie, ešte sa žiadne neposielali