Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@evinku za minulý rok ti už prišli?
@marcelka3dv áno... DP bolo podávané za rok 2018...podane v polke marca a vyplatene na účet teraz 10.4...islo to rýchlo
@evinku ďakujem
@evinku Dakujem takze uz posielaju
@nufnufnufik áno.... Už začali posielať... Aj na inom fore už niektoré písali, že im nabehla platba...
To potesi.Babenky dakujem
Na akom fore
Napr. V skupinke nabehol už rodičovský príspevok.. A aj na fb už babay pisali
@vams.dobry den.Posielali Vas urad uz neaje peniazky
@nufnufnufik Nehnevaj sa, ale to tak strasne cakas na tie peniaze?
Len sa pytam.,a ano cakam na te peniaze.ako aj ostatny.
A niesom tu jedina komu by kopli.Ci?
@nufnufnufik No ale podla toho ako sa pytas a pomaly kazdy den tak to vyznieva akoby uz včera bolo neskoro keby si ich mala. Za mna-ked prídu budu na ucte. Neriešim. Je to len "bonus" a k dobru.
@nufnufnufik náš úrad posielal prvé preplatky so splatnosťou 16.4., takže zajtra by už mali byť na účte, ako ostatné úrady, neviem, ale asi približne rovnako začnú posielať.
@nufnufnufik aj nas urad posielali dnes ale povedala ze mame cakat peniaze skor po Velkej noci tak som zvedava
Dakujem kaingrid.
Tak aspon viem ze posielaju,a necakam na ne len ja aj ine baby.viem ze maju cas ,poprvykrat som podavala,tak nemam v tom prax,vedsina my to robili zamestnavatelia.a ten kdo nechce odpovedat nemusi,na to su fora.
@nufnufnufik na ucet dnes doslo z danoveho
Babenky moje klud,Som rada ze a informujete.mame tragediu v rodine ,tak teraz sa hodia kazde korunky.Dakujem
A zacali posielat aj v nasom okoli.
Chcem popriat krasne Velkonocne sviatka.vela aby zdavy ste boli
Nám volali z daňového minulý štvrtok že mu práve robia daňové a že im chýba papier o návšteve školy ZŤP syna, tak som utekala do školy pre potvrdenie a manžel im to hneď naskenoval. (Živnostník). Tak som zvedavá tiež kedy nám prídu - potrebujem kúpiť práčku 😀
ahojte.uz aj z Galanty ma niekto?