Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
Dobry vecer.Prosim vas o radu ked som si 8.2.2017 sama podavala danove priznanie a mam preplatok kedy mi ho vyplatia?dakujem za odpovede
Ved ja viem že by sa to malo dostať do 10.5.len som sa chcel spitať či nahodou už niekomu nedošli .
Ale to si dostala určite k vyplate?Lebo vyplatu mam až koncom mesiaca ,tak neviem či môžem dostať skôr alebo nemusim,a podaval som 9.3.Viem že raz len pridu no zišli by sa😉
Prosím Vás neviete kedy budu vyplacat danový bonus? manžel je živnostník a mali by nam vyplatit na účet..dakujem
evittam,neviem ako olagun ale to čo sa tu piše to ja davno viem,už niejake tie roky dostavam tie bonusi a nie vždy takto presne posielaju ,len som chcel vedieť či už teraz niekomu posielali😉
Ahoj motiilik ,no vdaka za spravu toto sme chceli tu počuť,či sa to už rozbehlo ..👏😉
Ahojte, neviete ako to je ? 20.3. Sme podavali z manzelom danove ..Moje uz prislo a manzelove zatial nic..A to sme podavali naraz ..dakujem 😉
@sonickasonka Ako uz tu bolo napisane. Cakat. S tym kedy ste to podali to nema nic spolocne.😉

;) tento chcel byt 🙂