Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
a druhe oo kedy
Dobry vecer.Prosim vas o radu ked som si 8.2.2017 sama podavala danove priznanie a mam preplatok kedy mi ho vyplatia?dakujem za odpovede
@crjanka1986 do 10.5.
Dobry den.CHhccem sa opitať dostal už niekto danovi bonus?za odpoved dakujem
Ved ja viem že by sa to malo dostať do 10.5.len som sa chcel spitať či nahodou už niekomu nedošli .
Ale to si dostala určite k vyplate?Lebo vyplatu mam až koncom mesiaca ,tak neviem či môžem dostať skôr alebo nemusim,a podaval som 9.3.Viem že raz len pridu no zišli by sa😉
Prosím Vás neviete kedy budu vyplacat danový bonus? manžel je živnostník a mali by nam vyplatit na účet..dakujem
evittam,neviem ako olagun ale to čo sa tu piše to ja davno viem,už niejake tie roky dostavam tie bonusi a nie vždy takto presne posielaju ,len som chcel vedieť či už teraz niekomu posielali😉
Ahoj motiilik ,no vdaka za spravu toto sme chceli tu počuť,či sa to už rozbehlo ..👏😉
Aj nam uz vcera prisli👍
Ahojte, neviete ako to je ? 20.3. Sme podavali z manzelom danove ..Moje uz prislo a manzelove zatial nic..A to sme podavali naraz ..dakujem 😉
@sonickasonka Ako uz tu bolo napisane. Cakat. S tym kedy ste to podali to nema nic spolocne.😉

;) tento chcel byt 🙂