Od kedy sa vypláca preplatok na daniach?
Od kedy sa vyplacajú preplatky dani?
@adrika1239 Podla zakona do 40dni od posledneho mozneho datumu podat DP (t.j. 31.3.ak nie je odklad) cize do 10.5. To kedy danovnik poda DP je bezpredmetne.
BA preplatok na dani postovou poukazkou dnes, sice manzelove ale nevadi lepsie minat z jeho 😂😂😂
@semancikova hej,suma sedi so smskou z banky,danove som podavala niekedy zaciatkom marca a myslim,ze sa vyplaca od pol aprila☺zalezi to aj od datumu podania,niekde v tejto diskusii je to aj napisane☺ak teda je cas,skus pozriet predchadzajuce strany
@ludkka0407 Datum podania nema vobec ziadny vplyv na vyplatenie preplatku alebo DB.
@semancikova posielaju od 10.4.
@ludkka0407 nezalezi na tom kedy si podala ja som mala podane skor ako manzel, cakala som u neho na nejake papiere a vidis on ma skor ako ja,vobec na tom nezalezi kedy to doslo tam. Proste ako to chytia tak to daju,kedze dostane kazdy tak nieje dovod z ich strany mat v tom nejaky harmonogram podla datumu.
Dojdu, kedy ti nokto presne nepovie ale dojdu. 😂
Jasne vysoky datum zisli by sa, ale zas zidu sa aj neskor...
Ďakujem dievčatá,budem čakať.A ešte sa opýtam ak je manžel v zahraničí a ja mám naňho generálnu plnú moc dajú to aj mne?🙂

Tak ja som už včera dostal danovi bonus na učet😘