icon

Odhad ceny nákupu

12. apr 2023

Baby odhadom koľko vynde 5kg zemiakov, kilový grécky jogurt, 3salatove uhorky, kilo hovädzieho pliecka, zväzok petržlenovej vňate a zväzok mäty, 2 citróny a liter plnotucneho čerstvého mlieka? Je to taký môj prieskum ak ma niekto odhad a vie ako sa ceny pohybujú? Neriešte žiadne bio eko ani naháňanie za zľavami len by som chcela mat predstavu koľko toto tak vyjde na Slovensku? Áno každý reťazec ma inak zľavy a podobne ale mame so sestrou debatku obidve nežijeme na Slovensku tak by nás zaujímala cena takéhoto nákupu u nas

Strana
z2
adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
lilope
16. apr 2023

@anjelok aha, prepáč, lebo predošlé príspevky boli o mlieku, tak som to zle pochopila. 🤦

hiro
16. apr 2023

@luccija "Hovädzie mäso okolo 12 eur" - ako kde. Tuto Kaufland ma za 9€ hovadziu falosnu svieckovu. A ona chce hovadzie pliecko co by sa malo dat naist aj lacnejsie.

luccija
16. apr 2023

@hiro môže byť...ja mám pri sebe iba klasického mäsiara a ten nemáva akcie.To je super cena za falošnu sviečkovú.

hiro
16. apr 2023

@luccija Akcia uz skoncila ale opakuju ju pravidelne. Ludia brali aj po 10-15kg... Ale tam chodia na akcie z dalekeho okolia a rovno beru zabalene 10kg kusy od vyrobcu ani neberu tie vybalene, tety niekedy aj tak pomaly nestihaju dokladat (kare, stehno, vsetko tam ide na dracku).

Strana
z2