icon

Odporúčania na cestovné poistenie pre tehotné ženy

16. aug 2025

Ahojte, ake cestovne poistenie odporucate pri ceste na dovolenku v tehotenstve? Dakujem

kiki68
16. aug 2025

@anonym_autor ja som mala normalne Allianz a potom OAMTC tu v AT, to mame pre celu rodinu, je to nejak zvyhodnene v ramci celorocneho.

kaca222
16. aug 2025

Kolkaty si týždeň? Daj si pozor, väčšina poisťovní poisťuje tehotenstvo len do 28.tyzdna

autor
16. aug 2025
@kaca222

Kolkaty si týždeň? Daj si pozor, väčšina poisťovní poisťuje tehotenstvo len do 28.tyzdna

@kaca222 este len 12-13tt budem pocas

vevesh
16. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor ja som mala normalne Allianz a potom OAMTC tu v AT, to mame pre celu rodinu, je to nejak zvyhodnene v ramci celorocneho.

@kiki68 v zahranici tehotenstvo neobmedzuju z poistenia, na sk ano🙄🙄🙄

kiki68
16. aug 2025
@vevesh

@kiki68 v zahranici tehotenstvo neobmedzuju z poistenia, na sk ano🙄🙄🙄

@vevesh Takze potom jedine zvolit nieco nadnarodne priamo pre tehotne. Nieco ako DAN pre potapacov.

mogaa
16. aug 2025
@anonym_autor

@kaca222 este len 12-13tt budem pocas

@anonym_autor neviem o tom žeby existovalo cestovné poistenie priamo pre tehotné....a ani nemá byť prečo poisťuje sa zdravotná starostlivosť bez ohľadu či si tehotná alebo nie....ak máš akútny gynekologický problém alebo napr.začneš krvácať, tak to budú riešiť.....ale tak ako by to riešili v danom štáte s tehotnou ženou ktorá tam žije....

kiki68
16. aug 2025
@mogaa

@anonym_autor neviem o tom žeby existovalo cestovné poistenie priamo pre tehotné....a ani nemá byť prečo poisťuje sa zdravotná starostlivosť bez ohľadu či si tehotná alebo nie....ak máš akútny gynekologický problém alebo napr.začneš krvácať, tak to budú riešiť.....ale tak ako by to riešili v danom štáte s tehotnou ženou ktorá tam žije....

@mogaa teraz som to lustila a fakt existuje, niektore su do 36tt, pri dvojickach je to menej ako 36tt, ale existuje to v principe ako travel insurance zamerane na pregnant women. Jasne, ze na tom niekto spravi ryzovacku. Akurat musis mat povolenie od lekara na cestu a nie zamerne ist kdesi rodit, ako planovane. Iba ako medical emergency