icon

Odporučte najvýhodnejší študentský účet pre 15-ročné dieťa?

ella_smella
29. máj 2026

Ahojte dievcata, kde otvorit 15r dcere studentsky ucet, aby bol bez poplatku vratane vyberov z bankomatu (idealne pocas celeho studia a bez obmedzenia poctu vyberov a ich vysky), mohla platit kartou aj mobilom, mala moznost jednorazovej karty pre internetove platby, jednoduchy a zrozumitelny internetbanking, podporovala okamzite platby a aby boli dostupne bankomaty... ?
Ja mam dospelacku Tatrabanku, ale poplatok je 7eur/mes., tak sa v tom velmi nevyznam...

anonym_e06eeb
29. máj 2026

@ella_smella kasli na studentsky... otvor vo fio a bude ho mat navzdy zadarmo... aj s vybermi

anonym_001222
29. máj 2026

Moje deti maju slsp.. do 26rokov pocas studia vsetko zadarmo. Ja mam tiez slsp, a tiez ho mam zadarmo, podmienka je mat 3 trvale prikazy.

anonym_b224b3
29. máj 2026

do 26 v Tatrabanke je ucet zadarmo a tusim, ze tak to maju vsetky banky alebo minimalne vacsina

ddaassuullaa
29. máj 2026

Urcite TB, ucet si uz moze zalozit sama, maju bezpecnost na vysokej urovni. Platbuly na nete jednorazovou vygenerovanou ekartou a pod

anonym_84f33a
29. máj 2026

Vo VÚB som mal do 28 rokov bez akéhokoľvek poplatku

madeincssr
29. máj 2026

@ella_smella vyberajte tak, aby bol ucet nafurt zadarmo, vybery v tuzemsku zo vsetkych bankomatov zadarmo (obcas sa hodi) a idealne aj vybery z bankomatov v zahranici zadarmo. To sa obcas hodi ako "zmenaren", ak na nejakych trhoch/burzach beru len domacu hotovost (CZ, PL...) Len vtedy treba vediet, ako vyberat v zahranici z bankomatu s minimalnym kurzovym poplatkom (bez prepoctu a bez vyrubeneho "trestneho" poplatku) - najst bankomat spravnej banky.

natalka13
29. máj 2026

Ked mas Tatru, zaloz aj jej tam ucet.

hradnapani
29. máj 2026

ja idem zalozit v TB, kde mam aj ja. Pre studenta je to zadarmo.

anonym_b299d5
30. máj 2026

na co vybery z bankomatu?

anonym_5161b3
30. máj 2026
@anonym_b299d5

@anonym_b299d5 FIO má bezplatne každý bankomat, TB musíš hľadať len ich bankomat

natalka13
30. máj 2026
@anonym_b299d5

@anonym_b299d5 som stara pasta z bankomatu som vyberala mozno 2r dozadu aj to v grecku
Mladez zije bezkontaktne. Aj mladez mladsia ako 15rokov