icon

Odporučte najvýhodnejší študentský účet pre 15-ročné dieťa?

ella_smella
Dnes o 16:17

Ahojte dievcata, kde otvorit 15r dcere studentsky ucet, aby bol bez poplatku vratane vyberov z bankomatu (idealne pocas celeho studia a bez obmedzenia poctu vyberov a ich vysky), mohla platit kartou aj mobilom, mala moznost jednorazovej karty pre internetove platby, jednoduchy a zrozumitelny internetbanking, podporovala okamzite platby a aby boli dostupne bankomaty... ?
Ja mam dospelacku Tatrabanku, ale poplatok je 7eur/mes., tak sa v tom velmi nevyznam...

anonym_e06eeb
Dnes o 16:22

@ella_smella kasli na studentsky... otvor vo fio a bude ho mat navzdy zadarmo... aj s vybermi

anonym_001222
Dnes o 16:31

Moje deti maju slsp.. do 26rokov pocas studia vsetko zadarmo. Ja mam tiez slsp, a tiez ho mam zadarmo, podmienka je mat 3 trvale prikazy.

anonym_b224b3
Dnes o 16:32

do 26 v Tatrabanke je ucet zadarmo a tusim, ze tak to maju vsetky banky alebo minimalne vacsina

ddaassuullaa
Dnes o 16:33

Urcite TB, ucet si uz moze zalozit sama, maju bezpecnost na vysokej urovni. Platbuly na nete jednorazovou vygenerovanou ekartou a pod

anonym_84f33a
Dnes o 16:35

Vo VÚB som mal do 28 rokov bez akéhokoľvek poplatku

madeincssr
Dnes o 16:48

@ella_smella vyberajte tak, aby bol ucet nafurt zadarmo, vybery v tuzemsku zo vsetkych bankomatov zadarmo (obcas sa hodi) a idealne aj vybery z bankomatov v zahranici zadarmo. To sa obcas hodi ako "zmenaren", ak na nejakych trhoch/burzach beru len domacu hotovost (CZ, PL...) Len vtedy treba vediet, ako vyberat v zahranici z bankomatu s minimalnym kurzovym poplatkom (bez prepoctu a bez vyrubeneho "trestneho" poplatku) - najst bankomat spravnej banky.

natalka13
Dnes o 16:59

Ked mas Tatru, zaloz aj jej tam ucet.

hradnapani
Dnes o 17:09

ja idem zalozit v TB, kde mam aj ja. Pre studenta je to zadarmo.