icon

Oplatí sa mSporenie pri šetrení na dovolenku?

Dnes o 04:55

Ahojte, uvažujem o aktivácii toho mSporenia v mBank, čo mi z každého nákupu kartou odloží pár centov alebo percent na vedľajší účet. Máte to niekto zapnuté? Reálne sa tam daco nasetri za mesiac bez toho aby som to citila v penazenke? Chcela by som si takto daco naskrabat na dovolenku, ale neviem ci tam tie uroky nie su nulove a ci sa to vobec oplati riesit.

venom19
Dnes o 05:07

Toto presne neviem. Ale to sporenie v mbank ma fakt mizerny urok.

anonym_9261b8
Dnes o 05:22

@anonym_autor ja som si dala 10%... takze z kazdeho nakupu mi odidu peniaze .. ak mam na kup za 50€ odide mi 5€ na to sporenie . A teda veru ani si to nejak nevšímam .. skus od mensieho sporenia a u idiš co ti to spraví

anonym_81c709
Dnes o 06:55

mSporenie úrok 1 %
Fio konto úrok 1,8 %

anonym_d4d329
Dnes o 07:29

@anonym_autor toto pouzivam jedine na cashback od ich kreditky (lebo sa to inac neda)... ked platis KK, tak tusim 1 ci 2 % z urcitych platieb ti poslu iba a len na to msporenie... Inac ako pisu vyssie, fio konto na taketo ucely... nic ine sa asi neoplati momentalne (z neviazanych sporiacich uctov - pomer cena / vykon)...

majka2959
Dnes o 08:03

@anonym_autor Využívam to, ale je to iba 1% do 2000 EUR. Môžeš si založiť aj viac položiek mSporenie. Pokiaľ by si mala možnosť, tak je výhodnejšie Fio konto.