Oplatí sa poistiť dieťa?
oplati sa poistit dieta a na co si mam dat bacha dakujem.
popripade kde mate poistku vy
@anonym_4b8a52 napríklad nato, aby moje deti nezdedili moje dlhy. Alebo na to, aby som si nevyrobila ďalšie dlhy, ak ostanem doma 2 roky PN a nebudem vedieť splácať hypotéku.
@katyrose nikdy som nemala žiadne dlhy, ani hypotéku.
V 80.-ych rokoch sa deti automaticky poisťovali pri narodení - združené poistenie mládeže so sporením. Mesačne som platila asi 20% môjho príjmu. Po 22 rokoch dieťa malo dostať toľko, čo vtedy stál väčší 3 - izbový byt v novostavbe. No inflácia urobila za 22 rokov svoje. Z 30 000 SK našetrených poistkou na veľký byt, nešlo kúpiť ani garzónku a šetrenie poistkou bolo na nič. Na 30 000 Sk, t.j. 1000Eur som platila mesačne 20 % platu. Úrazové sa oplatí, ale kompenzácia vyplýva od výšky poistky.
Mame poistku, kde su popri rodicoch automaticky poistene aj deti na 50% z poistnej sumy co maju rodicia.
Podla mna k chorobam a urazom urcite aj poistenie zodpovednosti.. dieta rychlo prevrati pohar malinovky na mobil alebo oškrie bicyklom auto susedovi.. skolaci na vylete mozu nechtiac rizbit vitrinu v muzeu..potom budes vdacna za poistku
Podla mna k chorobam a urazom urcite aj poistenie zodpovednosti.. dieta rychlo prevrati pohar malinovky na mobil alebo oškrie bicyklom auto susedovi.. skolaci na vylete mozu nechtiac rizbit vitrinu v muzeu..potom budes vdacna za poistku
@saxana000 aha take som nepocula, opytam sa dakujem
Mam dve deti, ani jedno nebolo poistene. Už sú dospelé. Usporila som kopu peňazí. Ja neverím poisťovniam. Ani ja sama som nikdy poistená nebola. Načo?
@anonym_4b8a52 NAHODA JE BLBEC. :/
@anonym_4b8a52 NAHODA JE BLBEC. :/
@anonym_autor ako myslíš...
@anonym_autor ako myslíš...
@anonym_4b8a52 vies tiez som bola proti ale ked mi necakane umrel mladsi surodenec ktory bol cely zivot zdravy tak zacnes inac uvazovat.
@anonym_4b8a52 vies tiez som bola proti ale ked mi necakane umrel mladsi surodenec ktory bol cely zivot zdravy tak zacnes inac uvazovat.
@anonym_autor ok chapem
@anonym_autor tak to je v pohode ešte. Za 20 eur moze byť poistené vsetko na pekné ceny.
Ak chcete trvalky a choroby, 13 je ok. Len tie trvalky dajte vyššie určite.
@katyrose dakujem.

@anonym_autor este mi napadlo, ste poisteni aj vy s dietatom v jednej zmluve ci samostatne? Lebo ak by ste boli spolu, mali by ste vyssie zlavy na celkovu platbu poistneho.
@katyrose samostatne, dieta ma iny produkt poistenia