icon

Osobné skúsenosti s investovaním do IBIS InGOLD

daniela5901
28. nov 2024

Dobrý deň prajem.
Máte niekto dlhoročné viac ako - aspoň dva roky skúseností zo spoločnosťou IBIS InGOLD ? Ja mám zatiaľ jednoročnú skúsenosť. Chcem investovať viac peňazí,preto sa pýtam.
Ďakujem.

zic
28. nov 2024

@daniela5901 akou formou ponukaju investiciu (predpokladam do zlata?) Lebo nedava mi zmysel "investovat" do zlata inac ako:
1, zlate etf - po roku oslobodene od dane
2, fyzicky nakup a drzba doma...
V prvom ptipade spekulujes na rast ceny (zlato nenesie dividendy). V druhom pripade zaistujes cast majetku pred globalnou zombie apokalypsou...

daniela5901
autor
28. nov 2024

@zic https://ibisingold.com/ ..sú rôzne formy, ja mám iiplan Rentier, výnos cca 7 % ročne a výber v eurách kedy koľkej bez poplatkov

sweet20
28. nov 2024

@daniela5901 kolko uz do toho si investovala, kolko este chces? Lebo maju rozne produkty..

zic
28. nov 2024

@daniela5901 a ked klesne zlato, z coho vyplacaju vynos? Nie je mi jasny ten model... z coho maju oni vynos co distribuuju...

sweet20
28. nov 2024

@zic ty nemas klientov co investuju cez ibisin?

zic
28. nov 2024

@sweet20 ja som samoinvestor do "konzervativnycb" nastrojov ako su akcie, etf , nehnutelnosti (fyzicke zlato) apod. Len sa zaujimam o rozne formy. Castokrat zial pofiderne... vzdy sa snazim ist ku zdroju (ako nieco funguje, poplatky, bezpecnost apod), nech mam prehlad a idem s dobou... aby som ked tak vedel reagovat aj na ponuky telefonistov 🙂 🙂

sweet20
28. nov 2024

@zic rozumiem..

sweet20
28. nov 2024

@zic ale super, ze sa sam vzdelavas.. ja ked vidim aka je financna gramotnost ludi na sk tak az zaplakat treba..

zic
28. nov 2024

@sweet20 tak je to na zaplakanie...