icon

Osobný bankrot 2017 - skúsenosti

paulina111
17. mar 2017

Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.

tatiana1881
5. dec 2017

Ahoj,ma niekto správcu p.Volara z Piešťan?

eliska2211
5. dec 2017

Ahojte chcem sa vas opytat co uz matr s tym skusenosti. Chcela by som len podrobnejsiu konzultaciu ako to funguge co to vsetko obsahuje ci ny s tym dalo nieco robit a tak..... Ale neviem ze keby som zavolala do toho centra ze nech mi to vysvetlia a pozru sa na papiere ci za to plati. A urcite tam bude musiet byt termin ze sa tam neda prist len tak po info. Ci? Ak mi niekto odpovie velmi pekne dakujem.

katkaba1
5. dec 2017

@nifido Supeer, gratulujem 🙂

My sme včera nepochodili- mali sme najprv zavolať a dohodnuť si termin. Nemali čas tak sme išli zbytočne..pristup nič moc. Celý deň tam volám (CPP BA) a nič ..
Zajtra mám volno tak idem znova osobne ( kamoška nemôže tak snaď jej budem môct termin dohodnuť aj ja - ak ma ovšem nepošlú zase preč... Prvý dojem teda nič moc.

nifido
5. dec 2017

@katkaba1 ahoj tak mali vam dat aspon papiere .... a termin vam predsa mohli dat ked ste tam boli no katastrofa teda drzim palce

katkaba1
5. dec 2017

@nifido papiere ostatne na stiahnutie som nakoniec nasla takže by mala mat vsetky potrebne papiere. V podstate to uz chcela aj mohla rovno podat, nechapem na čo tieto scény okolo toho..zas cesta tam hore dole dokolecka ju tiež nieco stoji, nie je to zadarmo 🙈 uvidim ci ma zajtra pošlu preč zas..keby aspon telefon zdvihali..

Je tu náhodou niekto, kto bol priamo v BA v CPP?

lejaky
5. dec 2017

Dnes som v registri upadcov aj vo vestníku.Veľmi sa teším,KE sa pohli.Mám aj správcu v KE nie niekoľko km od bydliska.
Všetkým držím palce,aby vám to vyšlo.

nifido
5. dec 2017

@katkaba1 a preco nexobralu papiere vlastne?

nifido
5. dec 2017

@lejaky koho mas spravcu ? aj ja som dnes 😊👍 ke

hellgamer
5. dec 2017

Zdravím ľudia....
Boli by ste niekto taký dobrý a napísali by ste mi v bodoch čo všetko si teda pripraviť
aby ma z cpp neposlali ešte niečo vybaviť?
Teda tak aby moja žiadosť bola kompletná?

Všetkým vopred Ďakujem.

nifido
5. dec 2017

@hellgamer treba vyplnit vsetko v ch papieroch a mat jednu exekuciu teda papier od nej a OP

kicilanka
5. dec 2017

@hellgamer ak si prelistuješ diskusiu pár strán naspäť, všetko - úplne všetko sa dozvieš 🙂

kicilanka
5. dec 2017

@eliska2211 záleží pod ktoré CPP patríš...pozri si diskusiu spätne a nájdeš, ktoré CPP ako funguje 😉

kaja30
5. dec 2017

nechápem prečo tam nikto nedvíha telefon už 2 dni sa tam snažíme dovolať ☹

jarus74
5. dec 2017

@nifido super konecne gratulujem a tesim sa s tebou

nifido
5. dec 2017

@jarus74 dakujem 😊

ivka0412
5. dec 2017

Chcem sa spýtať prišlo niekomu domov zo súdu uznesenie? Dá sa ísť osobne na súd a dali by mi to? Ďakujem

lejaky
5. dec 2017

@nifido správca je JUDr M.Morochovič

nifido
5. dec 2017

@lejaky ja mam Kocku tsk uvidime dufam ze vsetko pojde v pohode

bulba
5. dec 2017

Ahojte , možete mi pomôcť? ...moja situacia je naslednovna ...som z okolia ziliny a osobny bankrot som riesil cez CPP v Žiline... zacalo to vsetko na zaciatku septembra ,vsetko som vypísal a čakal ..dňa 19 .10 .mi volala pani z CPP a oznamila mi radostnu spravu ze som oddlzeny a bol mi prideleny spravca ...pozeral som hned vestník a bolo tam súdne rozhodnutie ze od 17.10.2017 som oddlženy konkurzom atd...vsetko by bolo celkom fajn , ale je uz 48 den od oddlzenia a zacatia konkurzu a ja vôbec neviem na com som ...moj spravca ma vobec nekontaktoval , neda sa naň zohnat ano cislo , iba email na ktory mi neodpoveda...v CPP mi tiez naň nedali čislo , ze oni nemaju , akurat mi dali adresu v Ruzomberku...prosim vas neviete nahodou niekto kontakt na toho pana ? Vola sa Peter Veselovský a naozaj ma este nekontaktoval ...ja uz som mesiac zamestnany , a ani neviem ci mi zas z vyplaty budu strhavat exekutori u zamestnavatela , neviem vobec nic , ako sa mam spravat , co nesmiem robit , proste nič:(...uz mi to pripada ze o mna spravca nejavi zaujem:/...podotykam ze splátku č1 som zaplatil , teraz by som mal zaplatit splatku č 2 do 15-teho

eliska2211
5. dec 2017

@kicilanka ja patrim pod nitru. Len som chcela nezavezne podrobne info a vysvetlenie ci sa tam musi aj za toto platit a ci aj na taketo stretnutie treba termin. Lebo nemam teraz naraz 500 tak musim pockat pokym nasporime aby to riesili. Alebo tych 500 sa dava az potom lebo mi to s tym financne je to dost na raz nevychadza.dakujem ti za odpoved. Je to pre mna dost dolezite a podstatne. Dakujem

katkaba1
5. dec 2017

@nifido Ja neviem prečo nezobrali papiere. Povedali že na konzultaciu sa treba objednať a že si mame zavolať. Nepochopila som to.. no tak sme volali lenže nikto telefon za cely den nezdvihol. Teda zdvihla nejaka asistentka ale ta nam povedala zase aby sme volali na to druhe cislo priamo do kancelarie ale tam proste nezdvihali..
Tak ale ta konzultacia je nutná? Či može aj bez toho len odovzdať papiere? Lebo my sme o konzultacii hovorili stale že chce aby mohla podať ziadost..

monikapetrzalka
5. dec 2017

Vsetci, ktori zacinate s konkurzom, okrem toho, ze tu mame k tomu uz 111 stran, je potrebne si prestudovat stranku http://www.centrumpravnejpomoci.sk/
Kde je aj brozurka, jednoducho popisana (pochopi kazdy), aj vsetky tlaciva na stiahnutie...a az ked si to precitate, prestudujete, tak sa pytajte veci, ktore su nejasne, lebo vsetky zakladne otazky tam urcite na stranke najdete 😉 lebo napisat sem, ze napiste mi vsetko, co mi bude treba, je take, ze mam z toho pocit, ze niekto si to vobec nepozrel...na konzultacie do CPP sa caka cca 5 mesiacov, teda ako kde, na konzultacii si vyjasnite vsetko, co Vam je nejasne, komu je vsetko jasne, poda si tlaciva trebars aj postou...takze urcite si pozrite stranku CPP..a ostatne problemove veci tu spolu preberame uz na 111 stranach, tu su skusenosti ludi, ktori uz niecim presli, takze vsetci hltame kazdu novu info...pekny vecer vsetkym

ivka0412
5. dec 2017

@bulba V register úpadcu sa nájdite. Tam kliknete na meno správcu a tam by malo byť napísané adresa aj telefónny kontakt. Skúste.

bulba
5. dec 2017

@ivka0412 diky za ochotu a za radu , ale ako kontakt tam ma iba ten email , na ktory neodpoveda...jedina moznost bude asi zajst tam osobne i ked to mam dost daleko a bude sa mi v praci tazsie vybavovat voľno

kicilanka
5. dec 2017

@eliska2211 to že sa nič na CPP neplatí - by si sa dočítala v tejto diskusii...tiež že tých 500€ sa platí v splátkach až po tom, čo ti súd ustanoví správcu - tiež sa dočítaš v tejto diskusii...

naozaj je potrebné si všetko prečítať na tých stačí možno aj 50 posledných stranách a, prípadne si urobiť aj poznámky a potom to všetko určite zvládneš...

nifido
5. dec 2017

@katkaba1 podat resp. podlat mozte aj postou len nech to ma vsetko vyplnene ked nema majetok preskrtnut vsetko musi byt vypisane ....

katkaba1
5. dec 2017

@nifido jedine čo nema vyplnené je úcet v banke, aj to sme chceli v CPP sa spýtať či ozaj treba a je minus. Ale teda zisti a dopiše, musi este banky obehať.

Ale vynechala tiež spolubyvajúceho..neviem či by vedeli dodatočne zistiť že tam býva a neuviedla ho ( keďže nie su rodina)..ako som už povedala boji sa že ho budu kontaktovať alebo ho do toho nejak zatiahnu..Nevieme ci ho vpisat alebo nie..dilema

nifido
5. dec 2017

@katkaba1 nemusi ho uviest .... a ucet uviest aj ked je v minuse to treba

ivka0412
5. dec 2017

@bulba Tak to je zaujímavé. Ja som bola 24.11 vo vestníku a zajtra mam stretnutie zo spravkynou. Moja správkyňa je cca 75 km od môjho bydliska. Ak sa Vám neozve tak treba kontaktovať súd.

katkaba1
6. dec 2017

@nifido Mysliš, že ozaj nemože byť problem z toho, že ho neuvedie? Ono je tam uvedené, že uviesť ludi čo žiju s Tebou v jednej domacnosti..ale toto v jej pripade je 'ina' domacnosť..predsa aj keď byvas napr. V prenajme kde je dalsich 5 vysokoškolakov tak ich predsa nebudeš uvadzať..na čo..
Teda to je podla mojej logiky..len sa bojim aby jej to kvoli tomu nezamietli. Ale zas ako by zistili..