Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Ahojcek dievčatá prosím veľmi pekne tie ktoré máte podaný bankrot po novom ako to funguje chcem si podať ale teraz sa vraciam do práce po materskej ale na kratší pracovný čas som slobodná s dvomi deťmi nevadí to? A ešte ten správca príde k vám domov alebo je to len o cestnom prehlaseni? Ďakujem za každú odpoveď
Prišlo mi z CPP uznesenie súdu o odĺžení ale zároveň tlačivo,ktoré mám zaslať na súd na zastavenie exekúcií.Zasielali ste,alebo súd automaticky zastaví exekúcie počas konkurzu?
Ako dlho trvá,kým Soc.posť.odstráni dlh z Dlžník.sk? Viete poradiť?Je potrebné zaslať uznesenie súdu aj SP?Ďakujem pekne.
Tak ľudkovia dnes mi prišlo vyúčtovanie za elektriku. Na podnet...z dovodu začatia konkurzného konania. Idem volať na elektráreň. Prišlo to tiež ešte niekomu?
Zdravim vas vsetkych bankrotarov😎 tak uz som sa i ja konecne odhodala ukoncit to stresujuce niekolkorocne obdobie vlacenia kopy dlhov na chrbte a dnes som papiere odniesla do CPP.uz od leta sa odhodlavam ale rozhoda som sa ze bud jak bud, najviac ma k tomu dohnala SP a VZP tymi pokutami a penalmi , kedy cloveka totalne zoderu z koze..bohuzial mam za sebou 6 rocne obdobie kedy nie vlastnou vinou som prisla o vsetko/teda ak sa da povazovat za vinu to, ze clovek doveruje milovanej osobe/..to len na margo toho ako niektori ludia odsudzuju druhych ludi a su pobureni..nikto nevie posudit zivot druheho ak nechodi v jeho topankach ako sa vravi..ale k teme..v lete som bola v kancelarii pre tlaciva, no ziadna konzultacia , len mi povedali, ze si mam zbehnut na sud pre vypis exekucii a chceli aj vypis zo SP..tak som to vsetko urobila, vyplnila, ale vzhladom k tomu ze som SZco ale nie cez zivnostensky urad ale podla osobitnych predpisov, tak som vahala, aby som nemusela stratit pracu..mam uz daleko po 50 ke, tak tazko pracu najst..ale nakoniec sa to uz neda psychicky zvladat tak som to dnes podala..nech sa deje vola bozia, bude ako bude..prekvapilo ma, ze nechceli po mne nic, len vyplnene tlaciva, skontrolovala ich a to bolo vsetko..cca 3 minuty a finito..ze mi do 30dni poslu vyjadreninie o zastupovani..taj neviem, preco niekde trvaju na konzultaciach a nejakych inych prietahoch, ked je to vlastne uplne jednoduche..
a nechceli ani vypis zo sudu ani zo SP, len tu vyplneniu ziadost s prilohami..
tak babenky po 6 mesiacoch a 2 dnoch presne aj ja to mam za sebou. a som zverejnena v OV
@janka456janka gratulujem
@janka456janka
Gratulujem 🙂
Ak sa môžem spýtať - 6 mesiacov od podania žiadosti v CPP alebo od začatia konania? Ďakujem
@nifido Dakujem pekne
@katkaba1 od podania papierov do CPP. sama som si vyplnila zaniesla a chvala Panu Bohu mi to preslo vsetko.len to cakanie je hrozne. a este uvidim ako dopadnem so spravcom
@janka456janka
Fuha, tak to je veru dosť dlhá doba ak to ešte ani u správcu nemáte uzavreté.
Držim teda palce 🙂
@janka456janka gratulujem 🙂 konečne ste sa dočkali 🙂
@katkaba1
@zazalienkas dakujem babenky. len uz mam dufam aspon polku za sebou. ale je to strasne dlhee cakanie. a ze teraz je este viacej ziadosti a cakanie je aj 8-9 mesiacov. takze ktore este vahate tak supsup do toho pokial to nebude cakanie aj rok
@janka456janka blahoželám 🙂 šťastlivé vykročenie do nového života 🙂
@agness30 na ktorom CPP si?
@janka456janka priateľ volal dnes a povedali mu, že riešia júlových v TN, že on príde na rad tak koncom januára :/ tak som zvedavá teda
Dievčatá skúsenosti so správcami,volám, píšem a nič, dokedy sa musí vlastne ozvať? vyhlásený konkurz som mala 14.11.17 ☹ ďakujem za rady

@nifido Ďakujem, tak berú celú sumu do úvahy.