Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@monika2110
Prečítať si tunajšiu diskusiu alebo xy webov s odpoveďami na zákldné otázky, ako sú aj Vaše.
@janka456janka no konecne, gratulujem 🙂
@monikapetrzalka ďakujem
@zazalienkas tak ak to bude mat ako ja ze v septembri mi povedali ze tak za 2 tyzdne podavaju a zas som cakala a stale tak dokola az nakoniec to podali 27.11. ale tak ono sa docka len horsie je ze kedy
@kikatka1 Dakujem pekne
babenky poprosim Vas o radu. Toe čo mátepo konkurze a posielali ste oznamenie exekutorovi a veritelom tak aky stylom ste to pisali. mate nejaky vzor alebo take nieco? Dakujem za kazdu radu
@janka456janka U každého je to inak. U mňa automaticky exekútor odblokoval účet. A veritelia si majú sledovať vestník. Môjmu mm mesiac po oddlzeny volajú a listy posielajú.
@monika2110 najprv si prečítaj základné info na tom linku CPP
potom si prečítaj túto diskusiu a myslím, že budeš mať na 99% všetky základné informácie 🙂
@janka456janka ja som neposielala
@nifido a oni ti sami zastavili exekucie a aj zrazky zo mzdy a vsetko? Dakujem za odpoved
@janka456janka zrazky zo mzdy som ja nemala ale na to by ti malo stacit uznesenie
@janka456janka no dúfam, že to bude tak ako mu povedali lebo ma už porazí
Ahoj,prosím vas uznesenie vám prislo z cpp automaticky? Ja tam stale volám oni hovoria ze to ma poslať správca a ten zase ze to posiela cpp. Na sude mi povedali ze si mam napisat žiadosť priložiť 10€kolok a poslu mi ho. Oddlžena som od augusta 😐
@tatiana1881 Mne povedala správkyňa,že to súd má posielať. Neviem ci je tu niekto komu to prišlo.
@tatiana1881 mne uznesenie dorucil spravca aj cpp spolu z datumom prvej splatky obaja postou
@ivka0412 dalej uz nebude nic urobili vyuctovanie a hotovo nam dokonca spravili tak ze nam vratili na zablokovany ucet cize nic z toho a potom ked bolo normalne vyuctovanie tak dali nedoplatok cize my sme platili ale v podstate to bolo o.k chceli navisit platbu no nemali v podstate dovod tak este toto si potom ustriehni 😉
@tatiana1881 v uzneseni v obchodnom vestniku mas ze spravca doruci teda aspon ja to tak mam tak citaj a uvidis a vies si aj stiahnut z vestnika aj cpp poslali aj stiahnuty
@nifido ďakujem
No už aj my máme aspoň čiastočný vianočný darček žiadosť podaná 21.11. a 11.12. manžel dostal papier o zastupovaní ale ešte stále pýtali dodatok k cennému papieru ktorý už v 2009 bol zrušený a o ornej pôde ktorá bola vecou dedičského konania v 2014 ale dedič to nemá ešte prepísané na meno. Papiere sme podávali spolu a ja ešte nič,žiadne vyjadrenie,tak dúfam že to ešte tento rok príde!
@shushu zase sme pri tom dedicskom, ked to nema manzel ako dedic napisane na mene, ako oni vedia, ze nieco v roku 2014 zdedil? Myslim tu ornu podu, o ktorej pisete, ci nieco zle chapem?
no sestra to prevzala od neho po dedičskom ale ešte si to neprepísala na meno tak v katastri ešte figuruje LV na manželovo meno, tá pôda má hodnotu cca 80 eur a také halo robia okolo toho
do CPP sme poslali notársku zápisnicu o dedičstve lebo iné nemáme o tej pôde tak snáď im to bude stačiť
@tatiana1881
Uznesenie o oddlženi pride zo sudu,na ktory to poslali z CPP.To uznesenie mne prišlo domov na adresu,ale predtym mi telefonoval právnik z CPP,že som oddlžená a že mi to pride domov.Tak za dva dni som to mala.Neviem prečo niekomu to nepride a musi si za to zaplatit ked to chce mat.
Ahojte. Len otazka. Ako je to s bankovym uctom. Mat ho musim lebo mi tam chodi prijem. Zablokovany nieje. Niektore ste totiz pisali ,že ste boli zrusit ucet.

Dobrý večer čítam vašu diskusiu.Pocvula som o tom osobnom bankrote znamena to ze ak sa Vám to podarí vybaviť mozete uz normalne pracovať bez toho aby po vás isli exekútory?Musite ešte niečo platit potom??Pýtam sa kvôli mojim rodičom kt .maju finančné problémy.Viete ma nasmerovať kam ist? co treba všetko?pomohla by som im to vybaviť.Ďakujem veľmi za odpovede;)