Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
@janka456janka tebe niekto dlhuje peniaze?
@kicilanka nedlhuje preco
@janka456janka no lebo to sú pohľadávky, ktoré môžu tvoji dlžníci poprieť 😉
@kicilanka tak dakujem za odpoved. uz mam v tom jasno
Mozem sa spitat.je tu vela prispevkou a nechce sa mi vtom hrabat a hladat pre seba odpoved mozno mi budete vediet odpovedat.Tiez som si decembry podavala ziadost na osobny bankrot odpoved mi prisla pred 2dnami. Otazka? Teraz mam cakat na dalsie sedenie alebo uz ma budu zastupovat ....uz mam uhradit prvu splatku do 15dna ktoru som podpisala aj ked este neviem kedy bude pristne pojednavanie.
Zastavenie exekucie v robote sa kedy zastavy dakujem za odpoved
@michaela025
Tzv. osobný bankrot je tak vážna vec, že bude nepochybne vhodné, keď si prečítate tunajšiu diskusiu. Všetky základné otázky sú zodpovedané xy krát.
@michaela025 Teraz treba čakať kedy to dajú na súd.
@ivka0412 dakujem pozeram aj ten obchodny vestnik len to nemozem najst
@michaela025 Pokiaľ to dajú na súd to môže aj potrvat.
@ivka0412 akurat hladam svoje odpoved.na mk ... tak ze ked som este neni v obchodnom vestniku exekucia v robote moze dalej trvat.teraz musim cakat
@michaela025 podla toho čo si napísala sa hladaj v obchodnom vestníku koncom januara,začiatkom februara.mne prišlo rozhodnutie o zastupovaní 12.11 a este som v OV neni.budeš tsm až keď súd rozhodne o tvojom oddĺžnení
@iveska no napriklad ja mám exekútora vo výške 7000e ak pôjdem do konkurzu tak mi tu exekuciu môžu zrušiť ak nemám na svoje meno nič ani dom?
@vierkadominik1 ak súd schváli konkurz tak áno
Baby prvá splátka sa platí až po vyhlásení súdu !!!
Az ked si vo vestniku tak do 15teho v mesiaci uhradis prvu splatku.
@timka1978 mozem sa prosim opýtat ako sa vyhladava v tom vestniku? ja sa tam vobec neviem najst,,, kde sa to tam zadava?dakujem
@maminenka12 v obchodnom vestniku na lavo hore klikneš na ,,vyhladavanie v OV,, a potom zadaš svoje meno do kolonky,,obchodne meno/meno a priezvisko.ak si uz tam tak sa najdes ak este nie napise ti,,zadanym podmienkam nevyhovuju žiadne udaje,,
@timka1978 no mne stale ukazue že nevyhovuje ,ale už tam musím byť lebo konkurz mam otvorený od augusta a teraz mi pisala spravkyna ze ho zrusila,,tak to nechapem
@maminenka12 preto ti neukazuje lebo je uz zruseny
@nifido aha,,dakujem za info, a to uz nikde teraz nenajdem oznam o tom ze je zrusený?
@maminenka12 skus si dat len do googla svoje meno
Tak dnes ma kontaktoval správca😃a to ešte niesom v obchodnom vestniku.asi tam budem zajtra.takže som oddlžnený a u spravcu som bol cca 15 min kedže nemam žiadny majetok.mal som šťastie a dostal som spravcu v mojom meste v Žiari nad Hronom takže som hneď išiel za nim.hneď potom som šiel do CPP kde mi vytlačila rozhodnutie súdu čo tam mali.hned som to šiel zaniesť do učtarne u zamestnavatela a pani mi povedala že potrebuje aj vytlačok z obchodneho vestnika tak som sa dohodol že dodatočne donesiem keď tam uz budem.povedala že hned ide kontaktovať exekutorov o zastavení zrážok zo mzdy.ciže o tyzden celá vyplata po x rokoch.juchuuu😃😃😃
@timka1978 super super tesime sa s Tebou 👏

@janka456janka novelizácia pristane na stole Národnej rady v novom roku, kým ich dovtedy neobesia... 😀 Prvá várka bolo myslené tak, že čo sme podávali na začiatku alebo v lete, vychytali sme s hlupákmi exe chyby a zvyšok už ide podľa zákona. Čo sa týka vymáhačských spoločností.. poslať ich kamsi.... Ja po ukončení bankrotu podávam žaloby o vrátenie nezákonného obohatenie všetkým lizingovkám a nebankovkám... jednu nebankovku riešim od mája na súde BA 4.... BTW... neviem kde berú vymáhači právo vám volať... rovno posielam do riti, nech pošlú doporučený list... čo nepošlú, ani keby som neviem ako chcela. Netreba sa báť... podávajte na súdy vrátenie nezákonného obohatenia... máte na to právo, existuje rozhodnutie Europskeho súdu.... z roku.. netuším presne... ale všetci si to nájdu, ak budú hľadať... platí pre intelektovo zdatného občana....