icon

Osobný bankrot 2017 - skúsenosti

paulina111
17. mar 2017

Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.

agness30
11. feb 2018

@kicilanka aha pochopila som..no veru..to by bola chyba

muut
11. feb 2018

Nie nie nepodpísala som nič a ani zo sudu som ziadny papier domov nikdy nedostala, preto sa pytam.Proste len zamestnavatelovi prisiel list ze mi ma strhavat lebo ze niekde dlzim prachy. Ale nestrhavala mi nic....
Toto je zacarovany kruh, takze ja sa mozem modlit aby som mala exe nech mozem poziadat o ob...

kicilanka
11. feb 2018

@muut
takže pokiaľ si nepodpísala, tak sa nemáš čoho obávať...

a prečo sa modlíš, aby ti niekto dal na exe?? Ved oveľa lepšie by bolo, kebyže sa pozrieš na svoje dlhy - papiere k nim, vezmeš na CPP - nech právnik pozrie v rámci konzultácie, či nie sú už dávno premlčané (!!!!) a žiadnu exe ani OB nepotrebuješ 🙂

gouda0
12. feb 2018

Ľudia presne pred 3 týždňami som podal žiadosť. Zatiaľ nič. Myslíte že do toho týždňa mi príde odpoveď z Cpp?

ivka0412
12. feb 2018

@gouda0 Majú na to mesiac. Tak uvidite.

kicilanka
12. feb 2018

@gouda0 do 30 dní podľa zákona musí buď prísť zastupovanie, alebo predĺženie lehoty

zabo1000
13. feb 2018

Dobry den. Ak mi schvália osobný bankrot tak sa zastavia aj zrazky zo mzdy? Ci iba prebiehajuce exekúcie? Pretoze mam jednu exekúciu z banky a z pohotovosti zrazky zo mzdy.

zabo1000
13. feb 2018

A este by som potreboval poradit ci prestat platit creditexpresu dohodnute splatky nakolko sa chystam podat ziadost o osobny bankrot. Nebude s tym problem ked som uz zaplatil 4 splatky a zrazu ked podam ziadost o OB tak prestanem platit.???

gouda0
13. feb 2018

Ďakujem za odpovede

ivka0412
13. feb 2018

@marusia12 Nevies ako je to teraz z Vestnikom? Ci stihaju pridavat? Dik

kicilanka
13. feb 2018

@ivka0412 v jeden deň súd vydal uznesenie a na druhý deň to bolo zverejnené vo vestníku 🙂

ivka0412
13. feb 2018

@kicilanka Myslim to ked spravcovia nieco pridaju. Ty uz si vo vestniku????

serus125
13. feb 2018

Dobrý deň keď mi bolo vo vestniku zverejnené začatie konkurzu do 15nastich dní mám uhradiť prvu splátku CPP?

kicilanka
13. feb 2018

@ivka0412 no tak toto neviem...áno som...

kicilanka
13. feb 2018

@serus125
už to tu bolo opakované niekoľkokrát!!!

po ZVEREJNENÍ vo vestníku 1. splátku pre CPP posielaš NASLEDUJÚCI mesiac !!!!!!!!

ja to uvedené aj v poučeniach od správcu....

sticker
kicilanka
13. feb 2018

@ivka0412 pozerala som teraz, správca dával oznámenie 9.2 a je to už zverejnené....

ivka0412
13. feb 2018

@kicilanka Gratulujem.. Oni ked nieco pridaju tak to ukaze vo vesniku neskor..

marusia12
13. feb 2018

Noooo... 13.2. a ja to furt nemám ukončené. Lebo... veď načo 😀 Toto je fakt štát ako z učebnice.

serus125
13. feb 2018

@kicilanka ďakujem za odpoveď

venika58
13. feb 2018

Tak uz aj ja mam za sebou CPP. Dali mi ziadost tu mam podrobne vypisat. Nedavat ziadne papiere navyse. 8.3. Mam uz termin v CPP na kontrolu ziadosti. A uvidim dalej. Ludia dakujem za tuto diskusiu, postrehy a rady. A vsetkym co to maju uspesne za sebou gratulujem a prajem uspesny a stastny novy zivot bez dlhov. A tí co to maju este len pred sebou tak prajem vela stastia, pevne nervy. Dame to ludia!

domi1911
Autor odpoveď zmazal
nifido
13. feb 2018

@domi1911 všetko aj aj som písala tak mi bolo povedané

kicilanka
13. feb 2018

@domi1911 tak ako povedala @nifido
všetkých - aj pôvodných, aj vymáhačov...ono je to stále diskutabilné -voči komu tie záväzky vlastne máš aj po ich postúpení...takže radšej viac ako menej a máš potom relatívne skôr pokoj 😉

domi1911
Autor odpoveď zmazal
kicilanka
13. feb 2018

@domi1911 to vybavuješ niekomu inému OB? Napísať všetko - čo vie...

domi1911
Autor odpoveď zmazal
kicilanka
14. feb 2018

@nifido no to ja také super 😃 niekto vstúpi do diskusie, položí otázku, odpovieme a nakoniec si svoje zmaže 😨🤐

že @ domi1911(??)

a potom príde niekto iný kto sa bude veľmi čudovať a rozčuľovať, že tu nikto nie je ochotný a neporadí 😈😈😈

majanet
14. feb 2018

Ahojte, splaca niekto tych 14eur aj postou...ci len cez ucet?

nifido
14. feb 2018

@majanet ved to je na tebe ako si vyberies

kicilanka
14. feb 2018

@majanet je to na každom ako chce a dokonca sa to dá zaplatiť aj vo vyšších splátkach, alebo naraz 🙂