Osobný bankrot 2017 - skúsenosti
Prosim Vas mate uz niekto skusenost s tym novym bankrotom? V pripade konkurzu je aky postup splacania ak nemame majetok a mame nizky prijem? Nikde to nie je napisane. Dakujem pekne.
Nie nie nepodpísala som nič a ani zo sudu som ziadny papier domov nikdy nedostala, preto sa pytam.Proste len zamestnavatelovi prisiel list ze mi ma strhavat lebo ze niekde dlzim prachy. Ale nestrhavala mi nic....
Toto je zacarovany kruh, takze ja sa mozem modlit aby som mala exe nech mozem poziadat o ob...
@muut
takže pokiaľ si nepodpísala, tak sa nemáš čoho obávať...
a prečo sa modlíš, aby ti niekto dal na exe?? Ved oveľa lepšie by bolo, kebyže sa pozrieš na svoje dlhy - papiere k nim, vezmeš na CPP - nech právnik pozrie v rámci konzultácie, či nie sú už dávno premlčané (!!!!) a žiadnu exe ani OB nepotrebuješ 🙂
Ľudia presne pred 3 týždňami som podal žiadosť. Zatiaľ nič. Myslíte že do toho týždňa mi príde odpoveď z Cpp?
Dobry den. Ak mi schvália osobný bankrot tak sa zastavia aj zrazky zo mzdy? Ci iba prebiehajuce exekúcie? Pretoze mam jednu exekúciu z banky a z pohotovosti zrazky zo mzdy.
A este by som potreboval poradit ci prestat platit creditexpresu dohodnute splatky nakolko sa chystam podat ziadost o osobny bankrot. Nebude s tym problem ked som uz zaplatil 4 splatky a zrazu ked podam ziadost o OB tak prestanem platit.???
Ďakujem za odpovede
Dobrý deň keď mi bolo vo vestniku zverejnené začatie konkurzu do 15nastich dní mám uhradiť prvu splátku CPP?
Noooo... 13.2. a ja to furt nemám ukončené. Lebo... veď načo 😀 Toto je fakt štát ako z učebnice.
Tak uz aj ja mam za sebou CPP. Dali mi ziadost tu mam podrobne vypisat. Nedavat ziadne papiere navyse. 8.3. Mam uz termin v CPP na kontrolu ziadosti. A uvidim dalej. Ludia dakujem za tuto diskusiu, postrehy a rady. A vsetkym co to maju uspesne za sebou gratulujem a prajem uspesny a stastny novy zivot bez dlhov. A tí co to maju este len pred sebou tak prajem vela stastia, pevne nervy. Dame to ludia!
Ahojte, splaca niekto tych 14eur aj postou...ci len cez ucet?

@kicilanka aha pochopila som..no veru..to by bola chyba